< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet 12_3 -- 6 Kasım 2025; 20:32:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AĞIR KAZIKLANDIM
2 Mobil
-
-
Anasayfada konuyu gördüm geldim
Arabadan pek anlamam
Ama yerden ayağını kesen güzel bir araca benziyor
Yakıtta da iyiyse bence iyi araç
80.000i ödeyebilmeye bak
Sürekli başka araç alıp değiştirmektense
İyi kötü giden bir araç daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Geçmiş olsun. Sizin arabanız camsız model. Camlı modeller 180.000 TL civarında. Sizin de fiyatı 200.000'in altına indirip mümkünse de ilk arayana vermenizi tavsiye ederim.
20-30-40 bin zarar neyse artık sineye çekip bu konuyu kapatmak sizin için en hayırlısı olur. Hayatta böyle şeyler hep oluyor, uğraşıp bu fiyata satmaya çalışmak yerine bir an önce verip önünüze bakmanız iyi olur.
Facebook grupları ve diğer ilan sitelerinde de paylaşın. Haftasonları araba pazarına götürün. Mutlaka satılır. Her malın bi alıcısı vardır.
Satarken de zor durumda olduğunuzu felan belli etmeyin. Çakallara yem olmayın. Hayırlısı olsun.
_____________________________ -
Hocam şuan kış sezonu olduğu için piyasa böyle diyor babam sizce doğru mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Olur öyle şeyler çokta can sıkmayın hocam. Kısa vadede çok zarar edersiniz acele satmaya çalışmayın. Aracınız toplu görünüyor bence biraz binin. Uzun vadede zarar etmezsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim hocam ya maalesef şuan yapılacak bişey yok zaten araba satılmıyor,sadece merak ediyorum araba elimde kalır mı kalmaz mı diye endişem bundan işte.Umarım dediğiniz gibi olur ☹️
Araçta LPG varsa kısa zamanda arıza çıkarır,
3'e, 5'e bakmadan ilk gelene satın kurtulun...
Hocam fatura kesecekseniz elbet bir sucu, tesisatçı falan alır, fatura kesemeyecekseniz işiniz çok zor. Model yılıda düşük galerici ancak takasta falan öldürerek alır.
Hocam nasıl arızalar çıkarır ilk defa sizden duyuyorum.Büyük motor arızalarından mı bahsediyorsunuz conta yakma falan
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet 12_3
Hocam şuan kış sezonu olduğu için piyasa böyle diyor babam sizce doğru mu?ders olsun size de, babanıza bu tür konularda güvenmeyin derim. çünkü belli ki kolayca aklına girmişler adamın
_____________________________ Gamer- -
Olan olmuş. 20-30 bin zarar edip size yanlış yapanları tanıma fırsatı yakaladınız. Ucuza kazanılmış bir tecrübe. Yukarıda arkadaşların tavsiye ettiği gibi araba pazarı gibi bir yere gidip fiyatınızı makul tutup satın. Geçmiş olsun.
Sağolun hocam dediğiniz gibi yapacaz artık :/
tl olarak zarar etmek istemiyorsanız, zaten paranız tl de duracaksa, kar getirecek bir yatırım yapma şansınız yoksa, önümüzdeki yazı bekleyin satmak için. bayram öncesi falan satılabilir.
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Zaten satılmıyor hocam dediğiniz gibi ancak yaza satılır bu araba heralde.Yaza doğru piyasa ne kadar yükselebilir hocam? sizce ufak bi zararla satıp kurtarma şansım olur mu o zamanlar?
çok yükselmez belki biraz yükselir ama o zamana kadar da kullanmış olursunuz en azından.
bayram önceleri araç arayanlar çoğalır memleketine gidip gelmek için. o arada satılabilir.
babanız da araçlardan anlamıyorsa artık o konuda güvenmezsiniz. başka konularda da güvenmeyin demiyorum ama para konularında biraz bilgisiz olduğu kesin. birkaç eşe dosta çevrede tanıdığa arkadaşa sormadan araba alınmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 31 Ekim 2025; 18:17:39 >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b] -
Siz faturalı mı aldınız ? Giriş yoksa çıkışta yapamazsınız fatura yoksa
Ha ben faturalı almadım hocam ne yazık ki ya :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- weimar ppf
- arabayı satıp altın almak
- otomatik vites d de gitmiyor
- kia soul alınır mı
- km si düşürülmüş araç nasıl düzeltilir
- jaecoo 5
- renault bridger
- hyundai staria elektrikli
- yeni x5
- mazda türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt