Şimdi Ara

AĞIR KAZIKLANDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya hocam şöyle söyleyeyim size her ne kadar şuan arabanın borcunu ödeyemese de şuan araba baya işini görüyor babamın.Binlerce lira kargo parası ödemekten kurtuldu (işi gereği çok kargo parası ödüyordu artık kendi taşıyor mallarını) Birde bir araba kiralamaya kalksanız nerden baksanız ayda 20-25 kağıt artık.Araba şarttı anliycağınız ama bu arabanın alındığı fiyat gerçekten piyasanın çok üstü büyük kazık yani.Bende artık yaza kadar satabilirsem arabayı artık kullandığımıza saymış olucam o parayı.Yine de alınmasa iyiydi tabi ki 😕

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alınmış alınmıştır artık bence artık kafaya takmayın borcu bir şekilde kapatmaya çalışın. Araç iş için işe yarıyorsa ekstra masraflardan kurtarıyorsa ona sayarsınız artık. Araçta derli toplu gözüküyor çokta kötü değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanik bir sorunu yoksa cok dert etmeyin. Benim arabanın görselini görseniz doblo yanında ferrari gibi kalır ama ben 17 yıldır severek biniyorum. karda yağmurda çamurda güneşte her yere arabamla gidiyorum. arabama laf edenler beni otobüs durağından izliyor =))

Çok kafanıza takmayın kalan borç da bir şekilde ödenir. Acele edip arabayı yok pahasına satma bence. Baban da zaten kargo ücreti ödemekten kurtulmuş. İyi yönden bak. Ölümlü dünya çok can sıkmaya değmez. Oluruna bırakın.

Orijinalden alıntı: muthisbishi

Mekanik bir sorunu yoksa cok dert etmeyin. Benim arabanın görselini görseniz doblo yanında ferrari gibi kalır ama ben 17 yıldır severek biniyorum. karda yağmurda çamurda güneşte her yere arabamla gidiyorum. arabama laf edenler beni otobüs durağından izliyor =))

Çok kafanıza takmayın kalan borç da bir şekilde ödenir. Acele edip arabayı yok pahasına satma bence. Baban da zaten kargo ücreti ödemekten kurtulmuş. İyi yönden bak. Ölümlü dünya çok can sıkmaya değmez. Oluruna bırakın.

Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi oluruna bırakıcaz artık çok sağolun 😕

Yağını düzenli kontrol edin. Gerekirse bagajda 4lt lik yağınız hazır olsun.
    Uzun yolda çok sıkıştırmayın. 2500 devir gibi sürmeye çalışın en fazla.
    Antifirizini kontrol edin.
    Sık sık kaputu açıp şöyle bir bakın. Yağ, su, boşta hortum, kablo vs varmı yoklayın.
    Uzun yolda yüklüyse sağdan tın tın gidin, sıkıştırmayın, 100km bir rolantide 1 sigara molası gibi dinlendirin.
    Uzun yolda titreşim kaynaklı kalorifer suyu bağlantı hortumlarını koparmalar olabiliyor. Hortumlar sağlam olsun. Gözünüz hararette olsun.

Yolunuz açık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arabayı almadan önce niye sahibinden.coma girip bakmadın. Sahibinden.com a girip aracın piyasasına bakmak kaç saniyeni alırdı?

• Baktım hocam bakmaz olur muyum alıcağımız zaman arabanın piyasası harbiden 220-240 civarı geziyordu.Bu arabanın ise motoru çok iyi durumda olduğu için ve taksit meselesi olduğu için 260’a okey verdirdi babam ama piyasanın bu kadar düşeceğini bilemezdim.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.