Şimdi Ara

Ağır Hasarlı i20

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ağır hasar kayıtlı, airbag açmış ve sonradan yenilenmiş, şasi uçları işlem görmüş ama motor ve şanzıman olarak düzgün araç uygun fiyata alınır mı? Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Alınmaz, ağır hasarlı şasi işlemli bir araç düzen tutmaz. Tutan diyenler galericilerdir. Genelde satarken böyle masal anlatıp alırken de yarı fiyatı teklif ederler. Bu arada yüksek ihtimal elektronik aksamı da aracın elden geçmiştir kaza dolayısıyla o aracın elektronik aksamı yüzünü güldürmez bilgin olsun. Forumları okursan eğer "Ben aldım sattım problem olmadı, yaptırdım vb." gibi cümleler görürsün inandırıcı değil bunlar. Şase düzeltme işlemi üretici standartında yapılamaz yapılması da imkansız zaten. Şasiyi araç eğerken başka hangi aksamlara zarar verdi, hangi parçalar yerinden oynadı, trim sesi gelecek mi gibi gibi birçok soru işareti var. Zaten ağır hasarlı araçlar temizlerinin 200-300 altına ilana atıyorlar acaba araçta problem çıktığında 300 bin verip o araba düzeltilebilir mi? Hadi düzeltildi içine siner mi? Hadi sindi satarken ne kadar zarar edeceksin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hasarlı Araç Satarken
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.