Şimdi Ara

Age of Empires IV duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Age of Empires IV, Gamescom 2017 esnasında Microsoft tarafından resmi olarak duyuruldu.

Oyun, Company of Heroes ve Dawn of War serisinin yapımcısı Relic Entertainment tarafından PC için geliştiriliyor

Microsoft Studios Yaratıcı Yönetmeni Adam Isgreen, "İmparatorluğu büyütmeye devam etmekten ve Relic Entertainment ile Age of Empires serisi için yeni bir oyun üzerinde çalıştığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Relic Entertainment, yüksek kalitede gerçek zamanlı strateji oyunları yaratma konusunda çok zengin bir tecrübeye sahiptir. bu da onları Age of Empires IV'ü geliştirmek için ideal partner yapıyor.

Relic Entertainment ile birlikte çalışacağımızdan dolayı çok heyecanlıyız ve onların Age of Empires serisine yapacakları eşsiz ve heyecan verici katkıyı görmeniz için sabırsızlanıyoruz. Geçtiğimiz 20 yıl boyunca Age of Empires serisine sadık kalan hayranlarımıza çok teşekkür ediyoruz ve serinin yeni oyununu sizlere getirmek için sabırsızlanıyoruz. Gelecekte oyun hakkında paylaşacağımız çok şey olacak, AgeOfEmpires.com'u takipte kalın." dedi.

Çıkış tarihi ve detaylar henüz paylaşılmadı.

Microsoft ayrıca Age of Empires: Definitive Edition çıkış tarihini duyurdu ve ikinci ile üçüncü oyun için de Definitive Edition yapılacağını doğruladı.

Age of Empires IV duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• Yıllardır çıkmasını beklediğim strateji türünün efsanelerinden. İnternet kafe lerde azmı gece 12 lere kadar oynamadık. Franklar, paladinleri en güçlü ülkeydi :)))

• Ah Relic modern savaş odaklı strateji yapsan da açlığımızı gidersen.
  • maşallah yine çok hızlısınız... ekşisözlük de yorumlar 19 sayfa oldu.

• A.O.E 3 bi fiyaskoydu, 2 nin tadında olur umarım...

• İşte beklediğim haber.
  • İnşallah 3. Oyunu gibi balon olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serinin birinci oyununun görüntülerini de yenilemeye başladılar çok sevindim gerçekten küçükken çok oynamıştım arkadaş ortamı vs anısı büyük yani o yüzden en sevdiğim aoe1 sonra aoe2, serinin 3. oyunu 3 boyutlu grafik motoruna geçince o sprite'ların verdiği serinin doğal dokusunu yakalayamadı yani plastik bir havası vardı sevmedim, oynanabilirliği de çok iyi değildi.

ilk oyunun remastered linkihttps://www.ageofempires.com/games/aoe/

Baktılar serinin remastered oyunlarına ilgi büyük yeni oyunu yapmaya karar verdiler demek, neyse 2. sevindirici haber gelmiş oldu fakat umarım kaynak toplamalı strateji oyunu yapısına zarar vermezler çünkü age of'un olayı bu yoksa bir sürü total war gibi oyunlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 22 Ağustos 2017; 13:8:17 >

• Bunca zaman sonra bi garip oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rise of nation varken.. AOE mi? ;)
  • Elim ayağım titriyor şuan :O

• amann tanrımmm didim..................... holy moly jesus-moses-holy sipirit-father herkesin çağrın gelsin.

• Güzel haber
  • gelsin gelsin :)

• Mitolojide gelse keşke.

• Keşke sim city'nin de yenisi gelse, o oyunda efsane bana göre.

• Yuh artık kimsenin ilgisini çekmemiş şaka gibi. Ekşide bile 20 sayfa entry girildi oyun hakkında.

• Bak bu güzel haber :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan52

amann tanrımmm didim..................... holy moly jesus-moses-holy sipirit-father herkesin çağrın gelsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.