Şimdi Ara

Age of Empires IV [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
33
Favori
36.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bende yeni bir şey var veya çıktı falan sandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 den beri ölü gibi ilerliyoruz resmen..Konuya bir şeyler eklemek istiyorum ama bir bilgi yok.
  • Oyunu sanki çok erken aşamada duyurdular 2022de anca çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • natrak N kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dedigim gibi. Kasim 2021. eylul ya da ekimde de cikabilir ancak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aoe 2 definitive edition tutunca ordaki useri bolmek istemezler su an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen konsol çıkmadan önce tanıtacaklar
    Ağır abileri göstermediler
    Hellblade 2 age gibi oyunların sesi hiç çıkmadı

• Zaten DLC'siz olarak tek paket olarak çıkarsa şaşardım. Bu kadar gecikmesinin nedeni ne acaba?
  • İbrahim770 kullanıcısına yanıt

bence çok iyi. age of empires 3 te yanlış hatırlamıyorsam 8 millet vardı. her milletin kendine has birimleri, mimarileri ve yetenekleri/özellikleri vardı. bu haslık milletlerin geçmişlerindeki tarihsel bilgi/olgulardan geliyor. Oyunu özelleştiren bi unsur bu. az olsun ama olabildiğince has milletler olsun her açıdan.

• Valla 3 hakkında pek bilgim yok çok az oynadım. Kısıtlı kamera açısı, kısıtlı taktiksel oynayış, kısıtlı üretim, güç dengesizlikleri ve farklılıktan ziyade aynılık vardı bence oyunda. Aoe2 her türlü 10 basar. 4ü de beklemiyorum artık ne zamandır 0 haber bu kadar bekleyen var 1-2 şey göstermeleri lazım ara ara. Çıktıktan sonra bakarım artık umarım muhteşem bir oyun olur 4 ve Türk devletlerini ve Selçukluları iyi yansıtırlar oyuna.

• Yayıncı Microsoft ve geliştirici Relic Entertainment, Age of Empires IV için durum güncellemesi paylaştı.

Microsoft'tan Shannon Loftis'in belirttiğine göre ekip oyun üzerinde büyük ilerleme kaydediyor.

"Sizi kıskandırmak istemeyiz fakat oyunu her gün oynuyoruz."

"Gerçek zamanlı strateji oyunu geliştirmek ilginç bir durum. Yapay zeka,ekonomi, simülasyon ve render gibi ayrı sistemleri 

oluşturmak biraz zaman alıyor ve daha sonra bu sistemleri bir araya getirmek de biraz zaman alıyor fakat birleştirdiğinizde birdenbire 

elinizde bir oyun oluyor. Hatalarından arındırılması, dengelenmesi ve cilalanması gereken fakat özüne ulaşmış bir oyun.En iyi kısmı da bir Age of Empires oyunu gibi hissettiriyor."

Shannon Loftis ayrıca pandemiden dolayı evden çalışma modeline geçildiğinde oyunun geliştirme sürecinin yolunda gitmesi 

için Relic Entertainment ekibinin çok iyi iş çıkardığını ifade etti. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 2 Ocak 2021; 18:30:56 >

• Age of Empires Etkinliği 10 Nisan'da Düzenlenecek

Microsoft, 10 Nisan Cumartesi günü Age of Empires odaklı bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

Age of Empires IV'ten yeni detaylar ve görüntüler paylaşılacak. Ayrıca Age of Empires II: Definitive Edition ile Age of Empires III: Definitive Edition'a gelecek yeni içerikler tanıtılacak.

Yaklaşık yarım saat sürecek etkinlik Türkiye saati ile 19:00'da.

• Time changes everyone, and everything.

Empires will rise... Kingdoms will fall.

The grounds of battle become stained with fire and blood.

But our thirst of adventure...

Exploration...

Discovery...

And conquest, will stand the test of time.

Together, we have all battled through history.

Now, a new age is upon us.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 10 Nisan 2021; 19:17:35 >

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Sonbaharda çıkacakmış ve Türkçe dil desteği de olacakmış.

• Bu sonbaharda PC (Xbox Game Pass, Windows Store ve Steam) için çıkış yapacak.

Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak. 

Age of Empires IV çıkışında dört hikaye ve sekiz oynanabilir uygarlık içerecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 10 Nisan 2021; 20:4:52 >

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Umarım Campaignler kısa olmaz ya, bayılıyorum en zorda senaryodan ilerlemeye  

İstek listeme attım hemen

• Oynayış hakkında yorum yapmayacağım ama oyun, görsel olarak çok kötü gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Oynayış hakkında yorum yapmayacağım ama oyun, görsel olarak çok kötü gözüküyor.

ya görsel,grafik bende beğenmedim..baktım yorumlara acaba benim gibi düşünen var mı diye..herkes çok beğenmiş  

Türkçe Dublaj ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 10 Nisan 2021; 21:23:17 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.