Şimdi Ara

Age of Empires IV [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
33
Favori
36.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamermn

şuan için beğenmedim.Galiba company of heroes yapımcısı yapıyormuş.Umarım Aof 4 adında Company of heroes oyunu yapmazlar.
    AoE III'ü yapan ekip yapmıyorsa, o zaman büyük olasılıkla pek de AoE olmayacak. Aynı ad altında bambaşka bir oyun olacağını sanıyorum.
  • emrebab-92 kullanıcısına yanıt
    Evet bu öğeler çok önemli, onların kültürlerine ait geliştirmeleri de açabiliyorduk. Oyunda stratejik önemi olan çok çeşitli öğeler vardı. Explorer'ımızı geliştirebiliyorduk bayağı falan. Hepsini hatta daha fazlasını görmek istiyorum AoE IV'te.
  • Yeni bir coh oyunu geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Orjinali

Reddit üyesi tarafından düzenlenmişi
    https://preview.redd.it/pr4ipkk8iwy31.jpg?width=3840&format=pjpg&auto=webp&s=207953ebded685cdc59510a29e80f83bc3e611af

Adam çok iyi yapmış ya
    Attığınız linke ulaşamadım, merak ettim tekrar atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Attığınız linke ulaşamadım, merak ettim tekrar atabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Age of Empires IV [ANA KONU]

Age of Empires IV [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 23 Kasım 2019; 18:27:34 >

• Aynen öyle Ensemble Studios kapanalı 10 yıl olmuş zaten. AoE serisi sonsuza kadar bitti sanırım. Ben daha AoM 2 falan bekliyordum. Tüm hype'ım kaçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 23 Kasım 2019; 18:33:43 >
  • Home City yoksa lanet olsun öyle AoE 4e

• İbrahim770 kullanıcısına yanıt
    Bence iyi. Tüm birim ve yapıların farklı oldugu medeniyetler yaptıkları için aşırı derecede maliyetli ve uzun sürüyordur. İlerde dlc ile sayıyı yavaş yavaş çoğaltırlar. Ama benim tercihim oyun belki 2 sene geç çıksın da dlc ile almak zorunda kalmayalım bu da imkansız

• İbrahim770 kullanıcısına yanıt
    Bence de iyi. Çok uygarlık yapıp da birbirinin kopyası olunca hiç güzel olmuyor.

• Türkler olsun da gerisi umurumda değil. En azından bi' Türk devleti olmalı, DLC ile satmaya kalkmazlar umarım.
  • normal oyuna girdim bir sürü işçi asker felan yaptım 2 3 saatte kazandın diyip oyundan attı yeni oyun açmaya itiyor daha savaş bile açamadım bu oyunun modumu böyle bir ayarı varmı
  • Oyun ne zaman çıkacak arkadaşlar belli mi? Grafiklere baktım bilen bilir Bi ara Age of Empires Online diye bir oyun çıkmıştı aynı onun grafikleri bayağı benziyor umarım güzel oyun bir olur ve satışları iyi olur da Age of Mythology 2 falan çıksa onun senaryosuna hastaydım Arkantos, Ajax falan çok iyidi be abi duygulandım

• Oyun çıkacak mı diye sormak daha doğru olur gibi gelmeye başladı.
  • Bu sene çıkar inşallah
  • Yeni bilgiler neler?

• Corona'dan yalan oldu galiba.
  • Mayıs'ta yapılacak olan Xbox oyun duyurularında boy gösterebilir belki de ?
    2021 den önce çıksa kışın oynasak ah be

• Cikis tarihi kasim 2021. At fava bekle

• Biraz uzun bi bekleyis olacak ama

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.