|
_____________________________ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cevap epey geç oldu farkındayım ama belki aynı sorunu yaşayan olur. Bahsettiğiniz ekranın donarak ilerlemisini fps ayarlarını değiştirerek düzelebiliyorsunuz. Benim yaşadığım başka bi sorun var çözemedim bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Oyunu gayet akıcı şekilde multiplayer ile 4-5 arkadaş oynayabiliyoruz. Ancak scenario modunda yani kendi yaptığımız harita ile multiplayer oynamak istediğimizde daha oyuna girmeden loby kısmında oyundan atıyor. Ne yaptıysak çözemedik. |
Aslında bunları oyun türkçe olduğu için üzerine geldiğinde okuyabiliyorsun yinede emeğin için teşekkürler. Ama merak ettiğim bir konu var. Henüz çözemedim. Bilgisayarla yada herhangi bir arkadaşınla maç yaparken karşı taraf pes edip maçı sonlandırabiliyor. Özellikle bilgisayara karşı oynarken senin malın mülük fazla onunca direk oyunu sonlandırıyor. Bir çok oyun modunu denedim ama bir türlü bunu yapmasını engelleyemedim. Düşünsenize iyi bir savunma yapıp iyi bir ordu oluşturuyorsun, daha adamın üzerine gitmeden oyun bitiyor. Askerlerinle saldırıp binaları yok etmek istiyorsun ama herif senin güçlü olduğuna karar verip maçı bitiriyor. Tam kanserlik. |