Şimdi Ara

Age of Conan ve Rage serverı gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyük bir heyecanla başladığım bu server benim için artık bitti , Oyuna yeni başlayacaklar olan arkadaşlar kesinlikle RAge serverında oyuna başlamasın , oyunda soğumasın bellki bu yaptığım yanlış ama gerçek bu Rage=FINISH
    Oyuna yeni başlayanlar ve PvP sevenler genelde yeni bir server diye Rage serverına yönlendiriliyor . Oysa çok yanlış 1.5 yıla yakın süre Ragede oynadım elime hiçbirşey geçmedi.sadece zaman kaybettik Ragede. Adı pvp server hiçbir halt yok başka, tek yapabileceğin Ganker'lık ,serverda zevk veren tek şey O.
    Rage de item dizmek itemlere ağızının suyu aka aka bakmaktan başka birşey değil , Mini desen günde zorla 1 hadii o gün işler iyi gitti 2 saat dönüyor o da 4-5 ayda anca ,24 lük mini şimdiye kadar toplasan 5 defa olmamıştır ne şanslıyımdır ki bunların 2 sine katılabilme onurunu yaşadım ,
    Raid: raid mi o ne yaa!! bir ara işleri sıkıya aldılar (Allah razı olsun kendilerinden server tanıtımı için çok uğraştılar başka serverlarda Globalden tanıtıtımını bile yaptılar ama nafile) her Cuma GMT 0 'a göre 8 de raid ayarladılar, 3 yada 4 hafta dayandı o sistemde gitti , zaten tüm server birleşiyor ancak bir raid oluyordu.
    Miniler öyle bir haldeki serverda ;daha maç başlamadan hangi takımın kazanacağı belli çünkü sürekli aynı adamlar oynuyor oyunda ,aktif oyuncu sayısı 7-8 i geçmez , Dungeon : Globale şuna şuna oyuncu aranıyor yazın bakalım kaç kişi size geri döner ,uğraşmanıza gerek yok ben size söyleyeyim 0 hemde koccamaaan bir sıfır! playersdan adam aratıp çağırıyorsun gelir 5-10 dk takılır eğer adamı tatmin etmezseniz geri gider , oyun hafta içi 7-8 de başlıyor 10 en geç 11 de bitiyor ondan sonra oyuncu aramaya girin aratın max oyuncu sayısı 20 onlarında 12-13 tanesi 25 lvl altı şansa 1-2 tane 80lvl.
    Heleki oyunda K.O.B.K dın dağılması ile server iyice çekilmez hale geldi neredeyse mini bile dönmüyor , 1 saat felan olup bitiyor.
    Ayrıca server tam bir yokluk serverı , aynı hesaptan 2 karakter açamazsınız bu da açacağınız yeni karakterler için oyunun gerekli diğer paketleri için cebinizden bir daha bi dünya para çıkacağı ayrı ayrı premiuma para vereceğiniz anlamına geliyor. Ofline lvl kapalı (çok gerekli değil ama ) . BORI desen zaten yok işin aslı gankerlıkdan daha fazla exp ve keyif alıyorsun ama tabiki gank layacak oyuncu bulursan. vesaire veasire iştee bu serverda ne bulmak istemiyorsan; o var işte, ben sefaleti rezilliği seviyorum diyorsan tam senlik bir server o zaman .
    Bence server arayanlar kesinlikle Crom(PvE) veya Furry'i(PvP) tercih etmeli şunu kabul ediyorum belki oradaki adamlar alayı pvp lvl 7 8 9 10 hepsi öküz gibi itemli ama ragede de bi fark yok şu an en yüksek pvp lvl 7 adam var ama değişen birşey yok ragedeki adamlar da itemleri dizmiş, size nediyorum daha mini başlamadan maçı kimin kazanacağı belli sürkli aynı admlarla oyun oynuyorsun , Düşünceniz ben parayı basıp itemshoptan T1 pvp set alırım diyorsanız değişen birşey yok sonuç yine aynı yine aynı ne yaparsanız yapın RPG oyunların doğası böyle tüm pvp sitemini 10 a bölersek itemler 6 oyunculuk 3 internet 1 puan alır , Ragede item felan yok çünkü dungeon yok raid yok mini yok mini olmadığı içinde tokken yok pvp lvl de yok . rage de yok oğlu yok .
    Ben artık rage de oyundan soğudum , Hatta sürekli kendi kendime "Bu kadar güzel bir oyunu millet niye oynamıyor" diyordum. Meğersem sorun oyunda değil serverdaymış Cromda karakter açtım offline lvl ve 50 lvlden başlama imkanı ile direkt 76 olarak o serverda başladım ağızım açıkta kaldı Her yerden oyuncu fışkırıyor globalden sürekli dungeon raid yazıları geçiyor günde 4-5 defan aşağı 24 lük mini olmuyor gecenin 3 ünde hatta 5 inde bile mini raid dungeon oluyor , lvl 80 oyuncular zibil gibi imleci aşağı çek çek bitmiyor her lvl dungeonu dönüyor ,
    Furry'e baktım neredeyse crom gibi ama cromdaki kadar populasyon yok .Sonra kendi kendime ben 1.5 yıl boyunca o aptal serverda ne yapmışım dedim.
    Allah'dan karakter taşımaya izin veriyorlar Rage'den başka servera karakter taşıyabiliyorsun ama rage'e taşıyamıyorsun . Ben de bugün Ragedeki karakterimi Crom'a taşıyacağım , Niyetim orada biraz item yaptıktan sonra Fury'e geçmek bakarsın PvE serverda adam yanıdan geçiyor ona saldıramamak adamı biraz üzüyor ama yapacak birşey yok en azından server adına yakışır şekilde Pve işini iyi yapıyor . RPG oyunların bir parçasıda mob kesmektir onun keyifide ayrıdır insanın bilgisayar ile olan savaşıdır boss ların attack zamanlamasını çözmek , nasıl sldıracağın ile ilgili taktikler çözümler üretmekte apayrı bir keyif ve zeka işidir .
    İçimden geldiği gibi yazayım derken biraz fazla uzatmışım sonuçta 1.5 yılın öfkesini buraya döktüm . artık bu yazıyı sonlandırayım , rage serverında aslında elde ettiğim tek şey oyun içi arkadaşlıklar oldu Turk ve yabancı bir sürü kişi ile tanıştım eğlendim zaman geçirdim , gerçi hepsinden ayrılmış olmayacağım çünkü benim ile birlikte birçok kişi benden önce ve sonra Crom'a geçti Ragede kalan arkadaşlara da tavsiyem orada daha fazla kalmanın anlamı yok bence premiuma verdiğiniz para boşa gitmesin bari ,

    Cromdaki karakterlerim
    Knowx - Asassian(80)
    Knowxcq - Conquer(80)
    knowxbs - BearShaman(80)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin3323 -- 28 Aralık 2013; 22:40:41 >







  • Ragede hiç oynamadığım için yorum yapamayacağım ama Crom iyidir. Hem pvp hem pve için, oyuncu bulma sıkıntısı pek yok. Bu arada Knowx karakterin tanıdık geliyor. Birkaç kez gördüm sanırım.
  • Crom Server ı Zaten yıkılmadık ayaktayız diyor uzun süre önce bırakmışdım oyunu sanırım hala aynı Crom biterse oyunda bitecek gibi bir durum söz konusu :)
  • Age Of Conan vayy beee, eski günler....
  • Ahanda yine başladık, dünya ne kısa dimi, bir eskiyor bir yendiden başlıyor...
  • tahsin3323 T kullanıcısına yanıt
    okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.