Şimdi Ara

Age of Conan <Screenshot> Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk sayfalarda göremedim böyle bir başlık.
    ne kadar oynayanı var bilmiyorum ama, arada buraya ss atarsak güzel bir arşiv olur. İlerde karakterimin low levelına bakarım falan. ;o

Çözünürlük ve Detaylar en sonda. :)

Bu gece daha fazla ss alıp atıcam bakalım. Şimdilik bu;

Assassin, Acha

Crom Server

• bende koycamda boyutlar çok büyük oluyor.upload edemiom
  • http://hdimage.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 29 Nisan 2009; 22:02:17 >

• Crom serverında pek türk yok keşke çok kişi olsada oradada pvp ile uğraşmadan sadece zevkine takılsam güzel ssler ama baya yavaş açılıyor sanırım oyuna yeni başlamışsın.

Esasında şuraya bir konu açıp Cromdaki türk oyuncuları öğrenmek lazım o serverdada karakterim vardı ama rp-pvp geçirdim arasıra Crom özlemiyor değilim şöyle rahat rahat haritalarda gezinmeyi çok özlüyorum pvp ortamında onu yapmak biraz zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: i y i m s e r

Crom serverında pek türk yok keşke çok kişi olsada oradada pvp ile uğraşmadan sadece zevkine takılsam güzel ssler ama baya yavaş açılıyor sanırım oyuna yeni başlamışsın.

Esasında şuraya bir konu açıp Cromdaki türk oyuncuları öğrenmek lazım o serverdada karakterim vardı ama rp-pvp geçirdim arasıra Crom özlemiyor değilim şöyle rahat rahat haritalarda gezinmeyi çok özlüyorum pvp ortamında onu yapmak biraz zor.

ben cromdaydım ama acc yi dondurdum :) bende gercekten ozluyorum ole bi yerde durup manzarayı seyredeyim ama cromda turk sayısı 10 gecmez aktif desen 3-5 herkes aquilonia serverında ve hunempire guild inde sanırm bayada kalabalıklar:) ama gel gorki aquilonia ve fury serverlarında kasmak imkansız gang saçmalagı yuzunden oyun zevkimin içine ettiler! cromda da tek basıma olmaktan sıkıldım işte tanıdıgm 2-3 kişi online olurdu surekli okadar :)

ben anlamıyorum yani bizim millet okadar cok zevk alıyorki gang yemekten bırakmıyorlarda o seerverları inatla kasıcam diye ugrasıyorlar ne oluyor sonunda 2 tane 80 lvl adam geliyor sanki knight online oynuoruz ! powerlevel yapıyolar adam 1-2 saatte 4-5 level alıyor ! e nerde kasmanın zevki o atmosfer grafikler ne işine yaradı ne fatality gordun ne bişey:)

paticik forumlarında pve serverda yeni bir oluşum düşünen ler die bir başlık açmıştıms anrım burda da açsak iyi olucak ama pve serverda ne kadar kişi başlarız bilemicem yani millet ole 5-10 kişilik guild e de sıcak bakmıyor ama pve serverda bir oluşum şart ! son zamanalrda aoc ye talep turk oyuncular acısından oldukça guzel ama vay arkadasım şu serverda ,vay herkes şu serverda deyipte pvp servera gidip 2 haftada oyunu uninstall yapıyorlar :) ne bilim gercekten bole bir oluşum gerçekleştirsek pvp serverda yeni başlayaıpta cile cekenlere bir kapı açmış oluruz hemde, kalabalık bir ortamda aoc nin keyfine varırız ama işte millet birbirinin kopyası reskill e baglanmaya bayılıyorlar:D

• bende koyayım eski gunlerden :D

hehe bu alttaki ss ye bayılıyorum:D

• Oyunda denge yok ben böyle derim pvp serverda tam oturmuş güzel değil pve'de pve Crom serverında o kadar güzel guildler varki ama hepsi yabancı ve çok güzel eğleniyorlar nasıl mı eğleniyorlar öyle 100-200 üyeside yok 25-30 üye ama aktif üye ile ne güzel raidler yapıyorlar üstlerini t1 t2 ile döşüyorlar işte bunu yapmak zor değil 20 aktif üye bulunsa cromda çok ama çok güzel eğlenmesini biliriz oyunda anlayan raid tecrübesi bir masterda bulundumu keyfinden yenmez paticikte böyle bir konu açılması güzel burayada açın bakarsınız yeni bir oluşum düşünülür Cromdada oynayan ama yabancı guildler içinde olan arkadaşlarımızda var illaki türk guildde olması gerekli değil yabancı guild içindede bir oluşuma gidilebilir diyelimki dil sorunu yüzünden illaki türk guild isteyen varsa bunada bir çözüm bulma yoluna gitmeliyiz ben her zaman böyle bir oluşuma destek veririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet yeniyim.

pvp serverda kasmak imkansız. heralde herkes alt char kasıyor. acemiyiz biz de. daha white sands'de gank manyağı oluyorum. 3 saat boyunca mezardan mezara attı beni, dayanamayıp crom'a geçtim, kafam rahat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

evet yeniyim.

pvp serverda kasmak imkansız. heralde herkes alt char kasıyor. acemiyiz biz de. daha white sands'de gank manyağı oluyorum. 3 saat boyunca mezardan mezara attı beni, dayanamayıp crom'a geçtim, kafam rahat.

crom ftw yav:)) aslında herkes alt kasmıyor da herkes bastan karakter kasıyor çunku sıfırdan karakter kasarsan pvp lvl atlaman daha kolay:) dolayısı ile bizde kurtların arasında kuzu kalıyoruz hehe:D
  • pvpdekılere o kadar laf etmeyın pvpde cok eglecelı gorunmez olup bırısıne saldırmak geewktıgınde bı koseden bırı cıkınca onla kıcın yırtılana kadar savasmak ve sonunda yenmek yada cogu kez yenılmek bole seylerde cok eglencelı bence
  • Oyun ücretsiz dimi?
  • malesef ücretli
  • quote:

Orjinalden alıntı: smarthan

malesef ücretli

Bence yanlış düşünüyorsun. İyi ki ücretli demeliydin. Niye? Çünkü oyunda çor çocuk yok, ipini koparan gelemiyor.
  • evet oda başka bir bakış açısı
  • Ben cokta katılmıyorum coluk cocuk olayına :D cunku 15 yasındfayım wowdada burdada guıldlerım oldu cok ıyı raıdlerım pvp deneyımlerım oldu 15 yasında oldugum ıcın dıkkate alınmadıgımda oldu kı bu cok sınır bozucu bısey ama ınsan yeterınce olgun olduktan sonra bence bı sorun kalmıyo
  • Bunlada benden olsun biraz geç oldu ama güç olmadı

tümü için bu link

http://img24.imageshack.us/gal.php?g=fierywrathpicture001.png

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.