Şimdi Ara

Ağda sadece 1 Bilgisayara Paylaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 Bilgisayarın içinde olduğu bir ağa sahibim. Bu ağdaki 2 Bilgisayar Bana ait. Bu iki bilgisayarda tam paylaşımlı olarak 1 Klasörüm olmasını istiyorum. Fakat diğer 5 Bilgisayarın bu klasörlere ulaşmasını istemiyorum. Bunu yapabilmenin en kolay yolu nedir? İki bilgisayarda da Windows 7 Ultimate yüklü.

Maskeli yüzler, sahte roller, yalan sevgiler..

Teknoloji, ancak onu kullanan kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onu kullanabilen kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onun varlığını bilen var ise işe yarar.
    ... :D
  • Bu ayarları biliyorum ama bu ayarlarla ancak parolalı paylaşım yapılıyor. Oysa benim istediğim bağlantıda parola sorulmasın ama sadece bir bilgisayar bağlantı kurabilsin.
  • paylaşımda gizleme vardı $ mi f$ dosyanın önüne mi sonuna mı konuyordu hiç işim olmadı bir bak istersen mevzuya bu arada şifreyi her seferinde sormaz ki bir kere gir kaydet tamamdır. modem üzerinden dene, port aç ftp server felan kullan. birine aç diğerlerine kapat. yani bir sürü şey yapılabilir.

Teknoloji, ancak onu kullanan kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onu kullanabilen kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onun varlığını bilen var ise işe yarar.
    ... :D
  • paylaşım yaptığın klasörün, paylaşım ayarlarında "everyone" kısmını kaldır kimin görmesini istiyorsan o makinalara izin vermeyi dener misin...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.