Şimdi Ara

Ağda ki bilgisayarları kontrol etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi ağda bağlı diğer bilgisayarları kontrol edebileceğim, açıp kapatabileceğim, ekranını dondurabileceğim, görüntüsünü alabileceğim veya kontrol edebileceğim bir programa ihtiyacım var... bunları yaparken diğer bilgisayar sahibinin onayı vs gerekmeyecek...
    teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Başlıkta da belirttiğim gibi ağda bağlı diğer bilgisayarları kontrol edebileceğim, açıp kapatabileceğim, ekranını dondurabileceğim, görüntüsünü alabileceğim veya kontrol edebileceğim bir programa ihtiyacım var... bunları yaparken diğer bilgisayar sahibinin onayı vs gerekmeyecek...
    teşekkürler..

Hocam elimde bir dergi var şu an bununla ilgili bir kapak yapmışlar.
    Önerilen programlar.
    Radmin, pcAnywhere, LogMeIn ve Laplink Everywhere.
    Vaktim olursa okurum bir özet geçerim
    Bu arada dergi PCnet Nisan 2008 belki bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 13 Mart 2012; 17:25:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyyaz Işık

quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Başlıkta da belirttiğim gibi ağda bağlı diğer bilgisayarları kontrol edebileceğim, açıp kapatabileceğim, ekranını dondurabileceğim, görüntüsünü alabileceğim veya kontrol edebileceğim bir programa ihtiyacım var... bunları yaparken diğer bilgisayar sahibinin onayı vs gerekmeyecek...
    teşekkürler..

Hocam elimde bir dergi var şu an bununla ilgili bir kapak yapmışlar.
    Önerilen programlar.
    Radmin, pcAnywhere, LogMeIn ve Laplink Everywhere.
    Vaktim olursa okurum bir özet geçerim
    Bu arada dergi PCnet Nisan 2008 belki bulabilirsin.

teşekkürler...
    inceliyorum programları ama sanırım ücretli programlar ..

• ücretsizi zor çok araştırmak lazım
    internet kafelerde kullanılan programlarda istediğiniz gibi, uzaktan açma kapama ekran görüntüsü alma vs vs özellikleri mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

ücretsizi zor çok araştırmak lazım
    internet kafelerde kullanılan programlarda istediğiniz gibi, uzaktan açma kapama ekran görüntüsü alma vs vs özellikleri mevcut

internet cafe programlarına da lisans gerekiyor sanırım..
    benim istediğim basit bir şey... ağa bağlı toplam 3 bilgisayar var, ben kendi bilgisayarımdan diğer 2 bilgisayarı kontrol etmek istiyorum... açıp kapatmak için komutlar var, fakat ekranını dondurabilir miyim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 14 Mart 2012; 11:50:31 >
  • hocam akınsoftun cafeplus programını demo olarak kullanabilirsiniz toplam 4 pcye kadar demo kullanılabiliyor şimdiden kolay gelsin :)
  • netschool kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

netschool kullanabilirsin.

Netopscholl programından bahsediyorsun sanırım...
    o da lisanslı bir program... bizim okulda kullanılıyor... bugün bir görüşücem bakalım lisanslı mı almışlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.