Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

serverin ip'yi nereden görüyoruz? biri girsin random servera diğerleride onun yanına girer

F12 ile konsolu açınca direkt bağlandığın IP adresi yazıyor. Onu paylaşırsın ancak sen burada paylaşsan dahi arada kaynayacaktır.
    Dün 3 kişi TS'den konuşarak oynadık, tüm DH'yi dağıttık sunucuda, muhalefet şart sonuçta. Arada seni de yuttum 2-3 defa
    Ben DH'ye daha rahat oynamaları için özel TS3 açtım da giren kimse yok, bugün de girilmezse kapatırım TS'yi boşuna aylık 5 dolar vermeyeyim

TS adresi ilk mesaja eklenirse iyi olur. Adres ney ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 2 saat boyunca, Güvenmiyorumda ve arkadaşlarım parçala behçet ve bohdaçıkabilir ile ilk 10 u paylaştık.
    Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!

• Eve gittiğimde sunucu değiştirmeyi kolaylaştırmak adına açık kanynaklı bir eklenti yazabilirim, ihtiyaç varsa söyleyin

• 3.lüğe kadar geldim ama rus birliği beni tenhada sıkıştırıp halletti

Bu arada bi dhli arkadaşımızı yanlışlıkla yedim, o beni tanıyordur. Özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Handsome Family -- 11 Mayıs 2015; 14:46:53 >
  • IP'ye nasıl bağlanıyoruz
  • Türkler dosttur nickli birisi var, habire Türk'leri yiyor. Destek olun lan azcık.
  • beyler nerdesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_amy

IP'ye nasıl bağlanıyoruz

Hocam,
    Konunun ilk mesajını okumuyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

beyler nerdesiniz

109.237.27.51:443
    Bu IP de oynuyoruz hocam
  • Biri "fu*k TURKS" diye nick almış. Arkamdan gelenin beni yiyeceğini bilmeme rağmen boşluk atıp yedim.

• Ya sabır...
  • Hocam ilk oynayisimdi hatalae yaptım k.bakma daha sonra tekrsr girelim iyi gunler

• hoşuma gitti ama çok kasıyor oyun, 4-5 yıllık bi laptoptan oynuyorum. 4gb ram, paylasımlı rezil bi ekran kartı, 2ghz, bu kasmaları azaltacak tavsiyeniz var mı?
  • Konu sahibi süper çalışıyor, tebrikler cidden hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gok1997han

Biri "fu*k TURKS" diye nick almış. Arkamdan gelenin beni yiyeceğini bilmeme rağmen boşluk atıp yedim.

Bugün de vatanı kurtardık Allah'a şükür.
  • 1. yi patlattım dr.diller 1.nin parçaları ardından beni yedi çıktım virüsle patlatmak iyide genelde biz alamıyoruz parçaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 11 Mayıs 2015; 14:57:00 >
  • altındakine gelecekti o virüs kusura bakma
  • neselihayalet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • Bence 10 kisi felan girelim herkes az kassin sonra 1 kisiyi fedleyip ustlere cikalim sonra o buyuk olunca herkesi yicek zaten sonra bizi besler hafiften ilk 10 kapatiriz ?

• oyundan attı yav ilk 10daydık
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.