Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynda hiç dhli görmedim sürekli yabancılar var türklerde var ama dhli bekleiyor
  • Evet gordum seni
  • Arkadaşlar dün verdiğimiz IP hakkında sorun yaşayanlar olmuş. Birazdan oyuna girip uygun bir IP bulup ilk mesajda paylaşacağım. Oradan devam ederiz.
    Ayrıca verdiğimiz IP'lere giremeyen arkadaşlar var, bunu defalarca anlattık konu içerisinde, ki ilk mesaja bile ekledim. Ancak şimdi ilk mesajı yeniden düzenleyip daha ayrıntılı bir şekilde anlatacağım.
  • Bu ne yahu daha hiç toplayamadan adam kendinden parça atıp yiyor hemen..
  • Connecting to ws://213.219.38.59:443
    main_out.js:2 socket open

BEYLER SIKILDIM ARTIK 1. OLMAK İSTEYEN VARSA ALINTILASIN VE SERVER A GELSİN
    NİCK OYUN ÇOK SAÇMA
  • Demin 13:55 civarı DONANIM HABER adlı arkadas beni bol bol feedledi burdan teşekkürler bir ara 100 lere geldim bayağı büyüdüm sonra birden 10 parçaya ayrıldım hiç bir tuşa basmadan neden olmuş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

öğeyi denetle yaptıktan sonra nereye ip yi yazıyoruz resimli anlatım yapabilirmisiniz

http://i.imgur.com/JlkkN1B.gifv
  • "DH SAOWALAK :)" nickiyle yanıma gelen arkadaş burada mısın bilmiyorum ama ben yemesem orada diğerleri seni yiyecekti. Sonra bende gidecektim kusura bakma

Agar.io Oynuyoruzz!

buda anısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RvReneth -- 11 Mayıs 2015; 14:06:51 >

• Yav hangi ipdesiniz herkes bir yer yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konunun ilk mesajına yeni IP adresimizi ekledim, bundan sonra oradan oynayacağız ve ilk mesajdaki server nasıl girileceğini daha ayrıntılı bir şekilde yeniden yazdım.
  • Dhdeherşeyucuz kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Sonunda 1. olabildim.

Agar.io Oynuyoruzz!

Bi daha resim atarken sık kullanılanlara dikkat et.

https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU
    http://www.reddit.com/r/NoFap/comments/r7xob/nofap_resource_thread_90day_reports/

Şunları mı diyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Bugün CCC ÜLKÜCÜ CCC diye bir eleman KÜRDİSTAN diye birini kovalıyordu gördüm kahkaha attım

Yorumu okuyunca derste kahkaha attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masquerade89 kullanıcısına yanıt
    connect ("ws://109.237.27.51:443") buna gel
  • BEYLER CİDDEN OYUN ÇOK SAÇMA

Agar.io Oynuyoruzz!
  • bi chat ortamı fln da kurulsa çok güzel olur ya demin 3 tane Turkey kürdistanı kovalıyorduk
  • Bu yeni ıp'de kimse yok dh den..
  • İnsanlar o kadar paralar harcayıp efektli oyun yapıyorlar tutulmuyor,böyle eğlenceli paint oyunlar kat kat tutuluyor bu o yüksek efektli oyun şirketlerine iyi koyuyordur :D
  • Agar.io Oynuyoruzz!

Dh jrr adamsın

Bi ukraynayı yiyemedik bee.. kendinizi yem ettiniz bana ama yiyemedik.. sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56E6BEA13 -- 11 Mayıs 2015; 14:20:57 >

• dh- konya ve dh- bear killer yazıyorum turklere dalmıyorum. Adamlar ilk fırsatta ocağıma incir ağacı diktiler 3. iken
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.