Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (56. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
DH Ussr yi ne feedledim az önce :) -
ne zaman dh liler ilk 10 nu kapsa böyle yapıyo kavaslar -
bi ara şöyleydi
-
Yediler beni -
DH GKSG nickiyle oynayan benim. ondan önce de KANGAL ALIR nickiyle oynuyordum -
Sanırsam belirli büyüklüğü geçince oyunu kapatıyorlar.. Mesela ben oyunda 1.ydim ve 6.'ya tüm hücrelerimi verip çıktım sonradan giriyim dedim kapatılmıştı. Böyle bir şey olabilir :) -
quote:
Orijinalden alıntı: J R R
Hocam ilk oynayisimdi hatalae yaptım k.bakma daha sonra tekrsr girelim iyi gunler
Yok hocam gayet iyi oynadınız da ben uyum sağlayamadım bölündüm bölündüm ama sayenizde ilk defa 1. oldum -
Adamın biri ismini ctrl+w=boost yapmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DH konu dışı kimdi la yanlışlıkla yedim -
skin nasıl değiştiriyoruz bilgisi olan var mı, ayrıca DH IVmurat benim :D yemeyin bi kasıyo zaten
edit: tamam ilk sayfada yazıyomuş, gözümden kaçmış. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.Murat -- 11 Mayıs 2015; 15:14:28 > -
la ussr wellywest birleşip şu izmiri yiyelim adam bize saldırıp duruyo ayar oldum Dh sokuskan ben bu arada :D -
DH SAOWALAK baya feedledi sağolsun,çok teşekkürler. Virüs konusunda tecrübesiz olduğum için şimdilik 6.lık oldu,bunada şükür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahira. -- 11 Mayıs 2015; 15:36:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Carsley
Sözcü gazetesi internet sitesinde oyunumuzun haberini yaptı arkadaşlar, oyunun ilgi çektiğinden bahsetmişler. Buyrun linki:http://www.sozcu.com.tr/2015/teknoloji/agar-io-ilgi-cekiyor-hucre-yeme-oyunu-828888/
(Haberi yapan arkadaş da sözcü nicki ile oyuna girip ss almış.
YENİ IP ADRESİMİZ, BURAYA GELİN -----> 109.237.27.51:443
ÖNEMLİ DUYURU
Arkadaşlar biz nicklerimizin başına DH eklemiş ve bu şekilde bir dayanışma ortamı sağlamıştık, birbirimizi feedliyorduk, destek oluyorduk. Bunu gören bazı oyuncular da kendi nicklerinin başına DH ekleyip bizden destek beklediler. Bizde buna önlem olarak şöyle bir şey düşündük. Nick'inde DH olan birisi gördüğünüzde ona bir W atın ve ondan da geri vermesini bekleyin. Eğer karşılık gelmezse o kişiye destek olmayın. Muhtemelen çakma DH'liler W atışınıza geri dönüş yapmayacaktır. Sa-As gibi düşünün, selamınızı almayanı sallamayın.
Oyun Hakkında Bilgi Ve Oynanış
http://agar.io/
Arkadaşlar oyunumuzun adı "agar.io" bu aynı zamanda oyunun web sitesinin de adresidir. Web tabanlı bir oyundur. İnternet sitesine giriş yaptığımız da bizden bir nick ve bölge seçmemizi ister. Nickimizi belirli kelimeler yaptığımız taktirde hücremizin skini de değişmektedir. Aşağıda bu kelimeleri resimleri ile paylaşacağım. Oyunumuz W , Boşluk ve Fare ile oynanmaktadır.
- Fare ile hücremizi yönlendirirken
- Boşluk ile hücremizi ikiye bölebilir, böylece hız kazanıp diğer oyuncuları avlayabilir
- W ile de hücremizden ufak parçalar atarak başkasını veya mayınları feedleyebiliriz.
NOT: Arkadaşlar nicklerinizi DH Carsley, DH F Carsley vb. şeyler yaparsanız birbirimizi tanımamız daha kolay olur.
Hücreler İçin Skinler ve Kodları
http://imgur.com/FQGxffo --- Bu linkte 109 adet skin ve kodu bulunmaktadır. Her bir skin'in üstündeki kodu nick olarak seçebilir ve skin'i uygulayabilirsiniz.
AYNI SERVERDE OYNAMA
1. Google Chrome üzerinden oyuna girin.
2. Europe serverini seçin, nick girin ancak play butonuna basmayın.
3. Öğeyi denetle yapın, açılan pencerenin üst tarafında seçenekler olacak (elements,network...) oradan en sonda bulunan Console seçeneğine tıklayın
4. Daha sonra en alta gelin ve connect ("ws://IP Adresi") yazın, enter'a basın.
Bu da bir arkadaşımızın yolladığı gif --->http://i.imgur.com/JlkkN1B.gifv
agar.io Oyun Taktikleri
Eğer bir oyuncu sizi kesin olarak yiyecekse son çare olarak boşluğa basıp hücrenizi bölünüz, böyle hücrenizin yarısını kurtarma şansınız olur.
Çok büyük bir hücreyi yoketmek istiyorsanız, yeşil renkli mayın gibi olan parçalara W basınız, bu onların büyümesini ve yeterince W bastığınız da ise yeni bir mayın oluşturup yakınlara bir yere atmasını sağlar. Bu mayınları büyük hücrelere denk getirirseniz parçalanırlar ve rahatça yiyebilirsiniz.
Hücrenizin boyutu yeşil mayınlardan küçük ise onların arkasına geçip kamufle olabilirsiniz.
ÖNEMLİ DUYURU
Arkadaşlar oyunun yapımcıları Reddit üzerinden skin önerileri alıyor. Beğendiklerini oyuna ekliyorlar. Şimdiye kadar eklenen skinlerin çoğu Reddit üyelerinin önerdiklerinden oluşuyor.
Eğer oluşturduğunuz skinin yayınlanmasını istersenizhttps://www.reddit.com/...ight_add_them/?sort=top linkindeki konuya oluşturduğunuz skinin bir resmini ekleyebilirsiniz.
Resim için gereken şartlar linkteki konunun ilk mesajında yazılıdır.
İyi oyunlar dilerim.
Sıkça Sorulan Sorular
1. Bölündükten sonra tekrar nasıl birleşiyoruz?
-Birleşmek için herhangi bir şey yapılamıyor, hücreler zamanla kendiliğinden kaynaşıyor.
2. W tuşuna basmak ne işe yarıyor?
-W tuşuna bastığımızda hücremiz kendinden ufak bir parçayı imleç doğrultusunda fırlatır, bunu yeşil mayınları büyütmek veya başkalarını feedlemek (beslemek) için kullanabiliriz.
Konu Güncellenecektir...Murat Dursun
Oyunumuzun diyince oyunu bizden birisi yapti sandim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
oyundan attı
-
Oyun kasınca bizden birilerini yedim onlar kendilerini biliyor kusura bakmayın -
dh_siluet nickim. parçala behçet beni niye yedin ya -
dh man down aga bana yem olsan daha iyiydi gavur aldı oyunu :(
FaizLobisi(DH) benim -
ya beyler bu connect kodunu girince farklı servera giriyor anlamadım vallahi -
Şu oyunda çok ağır küfür ettim bu secy dh turkey kimse ona. Haberi olsun. Beni yemesi için yanımdaki dh'den olmayan elemanı feedliyor herif.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X