Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (57. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
SECY DH TURKEY bizden değil sanırım hatta türk bile olmayabilir oyuna gelmeyin beyler -
searh dh turkey bizden değil beyler
sakın beslemeyin -
Son ip adresi ne? -
Oyuna giremiyorumki takılıyor yav? tarayıcı chrome -
beyler dayanışma konusunu yeni farkettim.yediğim arkadaşlar kusura bakmasın :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi
UZUN ADAM kimse varsa varya 7 .dim bölünmüş haldeydim geldi yedi beni arkadaş oysaki herkese yardım ediyordum....
İsminin hakkını vermiş
-
NERDESİNİZ BEYLER? -
-
ÖZÜRLÜ OYUNDA TAM BÜYÜYORUM BİR ANDA 10 PARÇAYA BÖLÜNÜYORUM BENİ YİYORLAR. NEDEN BÖYLE OLUYOR ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dh doz'u büyütüyüoduk beni yedi ya..! -
Kusura bakmayın iyi kontrol edemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Carsley
quote:
Orijinalden alıntı: fishkopf
cCc TURKEY kim? Ben donanım haber
Ben değilim
Edit: Şuan Rus sunucusundayım OTTOMAN EMPIRE yaptım nick'i. benden büyükler de kaçıyor
Şunu +'layan ve yazan kafayı yaşamak istiyorum. Tüm dünya oturup ağlıyor hatta "Osmanlı geri dönerse naparız ? :(((((((((" diye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 11 Mayıs 2015; 15:50:40 >
-
nereden baktım şu konuya yahu -
-
ilk defa gördüm oyun efsane. Acayip eğlenceli. -
güzel yardım dönüyor tebrikler beyler -
Hocam mesajınızı düzenleyip alıntıyı kaldırır mısınız lütfen? Gereksiz yer kaplıyor. -
ip ile giriyorum dh'li yok yine, ilginç sistem ya -
Secy turkey bizden değil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X