Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu an DH burada ws://213.219.37.215:443 ama birlikte bi rus serverını daha dağıtmak neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saldırgan Gamer

Galiba İp ler patladı hiçbirine girilmiyor

connect ("ws://213.219.37.215:443")
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkanq

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

quote:

quote:

quote:

[DH] Turkey denen aptal burdamı Şu oyunda şuana kadar gördüğüm en aptal insan yav Küçük parçasını yiyip ona vercektim geri benden kaçıyor Bu seferde ben ikiye ayrıldım dedim yarımı yediriyim geri bana verir heralde yanına yaklaşır yaklaşmaz space attı Bu kadar basit bir oyunu anlayamayacak gerizekalı insanlar var ne diyim

Senin nickin neydi ? Ben bencillik yapmayan kimseyi yemedim .

DH-_-Byabancı. Bencillik ? Sana o kadar w verdim bunun nesi bencillik ? Küçük parçanı yiyip tekrar w ile sana vercektim bunun sonra ben bölününce yanına geldim sen beni yedin. Burada bencillik yapan benmiyim sen misin ?

Sen büyük ihtimal çok küçüktün seni görmemiş olabilirim . [DH] tagı olanları yemedim diye hatırlıyorum . Ama bir daha seni özellikle yiyeceğim

Sıralamada 7. idim ve daha 1 dk önce yemene rağmen hatırlamıyorsun öyle mi ? Sen o dh tagını kaldır bi zahmet.

Şimdi ettiğin bütün küfürleri ve saygısızlıkları geri al ben oynamayı saat 8:55 te bıraktım başka birinden bahsediyorsun sanırım . Çünkü ben seni hatırlamıyorum ayrıca benim nickimde [DH] yoktu , [TC] vardı .

Dostum madem sen [DH] Turkey değilsin ne diye üstüne alındın ki o zaman bana onu bi söylesene Ben halen ws://213.219.37.215:443 bu serverde oynayan kişiye diyorum sana değil üstüne alınma

• Beyler güzel oyundu violee vez bestaryus ali hepsine teşekkür ediyorum
    cemkn diye bir arkadaş vardı bide galiba sağolsun
    yalnız swinder nickli bir arkadaşla yarım saat oynadık benden küçüktü girdiğinde büyüttük onu sonra benden büyük oldu bölündükçe ona verdim gittim,sonra geldi beni yedi az önce :D

hangi ip deyiz beyler ?
  • O kadar da iyi bi' oyun değil ben hemen sıkılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forthewin nasıl adamsın sen
  • DH Basteryus sanada diyecek lafım yok... DH Aziz ile ne güzel takılıyorduk zor durumda kaldım bütün hücreyi azize verdim geri geldiğimde adam 2-3 tane hücre verdi ...
    Benden başka DH Swindler adında birisi var kim o ?
  • beyler ilk defa tek başıma oynarken ilk 10'a girdim. kimse feedlemedi beni 10dk sürmedi girmem çok mutluyum
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • Biskrem burdaysa sağolsun yardım etti :D ama beceriksizim gittim başkasına yem ettim kendimi
  • DH KEBAP mıdır nedir sahte beyler uzak durun fena yedi.
  • quote:

[TC]TURKEY bendim, yaklasık 1 saat ilk 10 da , yarım saatte 1. oynadım .
    DH HACI NABER beni feedliyordu iyi yardımlaştık tşk ler .
    DH LODOS tşk ler
    DH HELLSTER tşk ler
    Diğer DH ler de beni patlatmadı tşkler
    ÜLKÜCÜ HAREKET hainlik yaptı onu yedik
    DH TWİS hainlik yapti başka arkadaş gibi yaklaştı yanına gittim mayınla patlattı sonra yedi .

Herkese iyi oyunlar ben çok keyif aldım .

DH Lodos bendim. Rica ederim.
  • DH KEBAP Bizden değil !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvhdmuaz

akçay ve atmaca sizin altınızdaydı, sonra birisi [DH] yazıyordu başında, akçay ı kovalamaya başladı.Peşinden gittim.Sizde bizle geldiniz.Memlük bizi yemeye niyetli gözüküyordu.sonra hepimiz sağ üst köşede sıkıştık.Atmacayı ben yedim gitcek yer kalmadı.Sonra memlük akçayı yedi 2 ye bölündü sanırım.Soldan kaçmaya çalıştım en üstteydik.Sen memlükü feedliyordun o da üstüme çıkıyordu.Sonra sen üstüme çıktın memlük seni feedledi ve akçay ben ve atmacayı yemiş oldunuz.

Şimdi düşünüyorum belki de dh yazısını görmediniz, insanlık hali sonuçta.Adaletli olmak laızm.Bende yedim birilerini yanlışlıkla.
    Yanlışlıkla demişsiniz, tamam öyle olsun.Bir dahakinde daha dikaktli oynarız artık
    Kusura bakma biraz sert çıktım, forumda herkes size atıyordu, onları okudum biraz.Sonra ben 4. falanken yiyince sinirlendim

Birdahaki bölümlerde bulışmak dileğiyle.
    İp atarmısın geleyim

eyw olur hocam öyle.Dediğim gibi önemli olan buradan tanışmak :) gerisi boş orda tanımadıgımız dh yazıyor diye beraber olmaktansa buradan hamle yapmak çok daha iyi.Yanlışlıklar vs olur.ama bir ittifak varsa cidden oyun cok daha keyifli oluyor :)IP olarakta 15 dkya giricem bu ilk sayfadaki 200le başlayan öncelikli ipye

• Bu gurur hepimizin beyler

Agar.io Oynuyoruzz!
  • AYSVAYN A kullanıcısına yanıt
    Şu an çıktım bende biraz sıkıntı var sanırım.Gelince haberdar ederim pm den akçay yanınızdamı
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    ip adresi ne hocam.
  • [DH]Ceren burdamısın bu mesajı okuyorsan çok çok çok özür dilerim oyun kilitlendi ne kadar uğraşsamda açamadım kusura bakma bende çıktım özür dilerim
    Agar.io Oynuyoruzz!
    bu pozisyonda kitlendi hareket edemedim çok özür dilerim
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Bugün öğlende falandı galiba, birlikte biraz geiznmiştik seninle, sonradan yanlışlıkla yedim kusura bakma bir dahada göremedim seni
    (Hatta sanırım saçma sapan birşey yapmıştın ama tam hatırlamıyorum )

[DH]AHALİİİ ben
  • Oyun fena sarıyor ama millet bir yerden sonra isyan edip çıkıyor :)
  • Mobilden girerken Connecting diyor ve orda oyle kaliyor altinda ise not connect anti virus firewal falan filan diyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.