Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun gitti ama geriye bu güzel görüntüler kaldı , teşekkürler arkadaşlar güzel bir oyundu , tam bir ekip işi

Agar.io Oynuyoruzz!
  • dh/hasan ben az önce resetlendi oyun ilk 5te idim sürekli, dh/mhp çözemedim bizden mi fırsatçı mı anlamadım bazen bakıyorum bizden birinin kçına yapışmış gidiyor sonra bakıyorum besliyor gerçi benim kimse ile aram kötü değildi dh/viper 3 dh/mhp dh/türkiyem yardımlaşıyorduk.
    bir ara 6.nın yarısına kadar girdim haritada baya dolandık mart kedileri gibi biraz daha büyük olsa idim yutmuştum o kadar dhli geçti yanımızda biri arkadan destek olmadı geçti gittiler sağolasın.
  • Sadece basit bir oyun değil hayatın içinden bir oyun. Oyunda görebileceklerimiz
    1.İnsanların belli bir yere geldikten sonra koltuk sevdasına kapılıp kimseyi tanımamalarını
    2.Topu büyük olanların yanında her zaman ihtiyaç sahibi fakir topların olduğu ve onları takmayan aç gözlü hep daha fazlasını isteyen zengin top sahipleri
    3.Sizinle berabermiş gibi gözüküp ayağınız takıldığı zaman(mayın) sığındığınız dostlarınızın bir daha sizi tanımamasını
    4.Küçükken tanıdığınız birinin ilerde top10'da ismini görünce yanına gidip w atıp ileri geri gidip türlü şaklabanlıklarla yardım etmesini beklerken onun sizi tanımamazlıktan gelmesini
    5.En önemlisi güçlünün yanında olalım mantığıyla herkesin DH tagı koyması tam bir Türkiye modeli ortaya çıkardı oysa karşı bir grup olsaydı da hak etmeyenleri(Mevlük) iktidardan alsaydı onu not defterine gömseydi fena mı olurdu?

• quote:

Orijinalden alıntı: -ThranduiL-

DH Lodos

hocam birinci olan arkadaşsa iyi oyuncu beraber oynadık demin büyümeme yardımcı oldu bende birinci yaptım onu büyük av yedirdim kendimi yem yaptım yine bir yanlışı olduysa söyle bir dahakine tedbir alalım

• şimdi bi bende mi kasıyor oynanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthrpc

Donanımhaberde üye olmayı haketmiyosun şikayet ettim

SENDEN COK HAKETTIGIM KESIN BIR KISI DESINKI BENI YEDIN BILEREK IHANET ETTIN KENDIM CIKARIM ZATEN SENIN GIBI YUZSUZLUK YAPMAM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottis kullanıcısına yanıt
    benim amacım seni yada diğerlerini yemek değildi ama büyümeye calısırken herkes yedi kocaman adam belkide 30 kat büyük benden 3-4 tane balon bıraksa yeterli ben atıyorum o atmıyor sonra geliyor birisi yiyor çıldırıyorum evet bugün istersen oynarız pm at dostum şu an maç var maç sonuna doğru skypeden oynarız hatta arkadaşlarda gelirse 4 kişi oluyoruz biz 3 kişiyiz normalde
  • Yardımlaşan herkese teşekkürler. Arada kötü niyetliler çıkıyor tabi. Anında harcıyoruz ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanorhan

dh/hasan ben az önce resetlendi oyun ilk 5te idim sürekli, dh/mhp çözemedim bizden mi fırsatçı mı anlamadım bazen bakıyorum bizden birinin kçına yapışmış gidiyor sonra bakıyorum besliyor gerçi benim kimse ile aram kötü değildi dh/viper 3 dh/mhp dh/türkiyem yardımlaşıyorduk.
    bir ara 6.nın yarısına kadar girdim haritada baya dolandık mart kedileri gibi biraz daha büyük olsa idim yutmuştum o kadar dhli geçti yanımızda biri arkadan destek olmadı geçti gittiler sağolasın.

tek amacı zirve olanlarla bu oyun oynanmaz oyunda amacı ilk 10 arkadaş sokmak olan insanlar olsun biz dün ilk 3 de iken 5-6 kişi besledik ama bugün herkes zirve peşinde gözlerini hırs bürümüş

• ben [DH] MHP yanlışlıkla veya kaçarken yediklerim kusura bakmasın elimden geldiğince herkesi feedledim güzel oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8

Yardımlaşan herkese teşekkürler. Arada kötü niyetliler çıkıyor tabi. Anında harcıyoruz ama :)

kesinlikle benim en favoriler listemde ilk beştesin başğan küçükte olsa ilk 10'da olsan güvenle küçük parçamızı yedirebildim birisin sizlerle oynayınca çok zevkli oluyor
  • Dhviper ben alhnakbb eyvallah adamsin

Mrt_gl sende ayip ettin birader

Viper nasil oldun yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Showtek -- 16 Mayıs 2015; 19:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    ben bir çok kez 1. oldum ardından hemen gördüğüm dhlileri besledim 1.likte gözüm yok aynen sizin de dediğiniz gibi amaç ilk 10a arkadaşları sokmak yoksa başa DH yazmanın anlamı yok. birde gerçekten çok dh li yazan var serverde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanorhan

dh/hasan ben az önce resetlendi oyun ilk 5te idim sürekli, dh/mhp çözemedim bizden mi fırsatçı mı anlamadım bazen bakıyorum bizden birinin kçına yapışmış gidiyor sonra bakıyorum besliyor gerçi benim kimse ile aram kötü değildi dh/viper 3 dh/mhp dh/türkiyem yardımlaşıyorduk.

hocam bi ara benim büyük bi parçayı yedin sonra w atmadan gittin bende dh'li değilsin sandım ondan kovaladım seni, yoksa herkese yardım ediyorum elimden geldiğince.
  • beyler çini falan basalım mı hep dhler olunca onları yiyorum sonra kızıyosunuz
  • hangi aypidesiniz la
  • quote:

beyler çini falan basalım mı hep dhler olunca onları yiyorum sonra kızıyosunuz

Hocam kusura bakma senin defter biraz kabarik herkes sana saydiriyor senle oyuna girmem
  • Hocam bu sen miydin acaba?

Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supjok

quote:

beyler çini falan basalım mı hep dhler olunca onları yiyorum sonra kızıyosunuz

Hocam kusura bakma senin defter biraz kabarik herkes sana saydiriyor senle oyuna girmem

desteğe ihtiyacı olan düşmanı olan ip versin düşmana mayın kurulur arkadaş desteklenir ilk 10 kaygısı gütmeden zevkli oyun oynanır

• Aklıma fikir geldi,
    Bence yarın(Pazar) günü için bir saat belirleyelim, o saatte gelebilenlerle Skype üzerinden toplu bir şekilde konuşarak yardımlaşarak aynı IP adresinde oynayalım
    Eğlenceli olur bence, 10-15 kişi beraber konuşarak oynasak hiç fena olmazdı

Katılabilirim diyenler PM atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.