Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12651266126712681269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Suat Asd

arkadaşlar en yeni tagı kullananı yedim az önce neden diye sorarsanız adam ne yardımcı oluyor nede w veriyor siz olsanız naparsınız şüphelendiriyor eğer hain değilse bile yediğim için özür dilemem adam gibi oynasın..

Diğer bir ihtimal oyunda yeni olup takım oyununu tam olarak bilmemesi ancak o zamana kadar oyunu tek başına oynayıp biraz öğrenmesi belki daha doğru olur takım oyunu için.
  • evet yeni hainler var ! bu grupdaki herkes hain
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108112908&p=1#108112908

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH ET KAPISMASI

• JUSTREAL teşekkür ederim güzel oyundu yemeğe gitmem gerektiği için diğer arkadaşa bıraktım kolay gelsin.
  • aynen suat asd güzel oyundu,seni uzun süre bekledim,gelmeyince supernovaya devrettim birara :D

supernovada ne sabırlı adammıs 10 dk rahat dibimden ayrılmadı

edit:suat hocam sen ve ben çıkar çıkmaz ,supernova bir eski taglıyı besledi ve eski taglı eleman juve nickli birine tüm dhlileri yedirdi.

Ben senle iken hiçbir eski taglıya acımadım Bu konuda taviz verince olacağı bilsin herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 21 Temmuz 2015; 20:31:19 >
  • justreal kullanıcısına yanıt
    aynen bende beslemedim yedimde bikaçkez :D odayı kapatmamıştım geldiğimde dhli yoktu hiç belliydi olacağı o :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

aynen suat asd güzel oyundu,seni uzun süre bekledim,gelmeyince supernovaya devrettim birara :D

edit:suat hocam sen ve ben çıkar çıkmaz ,supernova bir eski taglıyı besledi ve eski taglı eleman juve nickli birine tüm dhlileri yedirdi.

Ben senle iken hiçbir eski taglıya acımadım Bu konuda taviz verince olacağı bilsin herkes

valla baya aradım ararken büyüdümde dh yasine deli oldum proteamı besledi hayınca yedirtti beni iyi yedik sonradan onları hıncımı aldık.. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: justreal

aynen suat asd güzel oyundu,seni uzun süre bekledim,gelmeyince supernovaya devrettim birara :D

Ha bu arada sen gelmeden asosyalla beraberdik yanlışlıkla yedim onu burdan özürlerimi iletiyorum. :/

• gaddar beta denen arkadaş bu forumdaysan icimden gecenleri biliyosun sen. Hacı naber büyük ihtimal gercegiydi. Tag degiştirmiş sanırım. Peekayı ve hacı naberi görünce girdim. haci naberbiraz fazla kücük olunca bölünürken yuttum. Sonra bu adama(!) verdim. Oda space ile aldı. Ne büyük hak gecti biliyordur kendisi inşallah
  • Cok pardon goremedim orda mayin oldugunu :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam ben noyin
  • Varmı boşta olan beraber takılalım nick O Türk O
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

gaddar beta denen arkadaş bu forumdaysan icimden gecenleri biliyosun sen. Hacı naber büyük ihtimal gercegiydi. Tag degiştirmiş sanırım. Peekayı ve hacı naberi görünce girdim. haci naberbiraz fazla kücük olunca bölünürken yuttum. Sonra bu adama(!) verdim. Oda space ile aldı. Ne büyük hak gecti biliyordur kendisi inşallah

hainlik yapacağını hissettim izleyici moduna aldım direk yuttu seni sonra da enes diye biriyle oynamaya başladı.Bu arada o oyunda 35k olmuşuz tabi başka arkadaşlar da vardı ama en son kırmaz ile ben kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gavaracı_ -- 21 Temmuz 2015; 21:08:41 >
  • DH Katliam denilen velet kim lan, eğer buradaysa çıksın ortaya.
  • Yıllardan sonra ilk defa heves edip bir oyun oynayayım dedim karşıma bu çıkıyor : "If you cannot connect to the servers, check if you have some anti virus or firewall blocking the connection."
  • _gavaracı_ kullanıcısına yanıt
    Bende güvenmesem mi dedim pişman oldum. Sonra az kala alıyodum enesi kılpayı kactı elimden.
  • oynayan varsa pm atsın takılalım
  • Burdan asosyale ,pagani diye nick i okunmayana ve nephilise selam olsun en son baktım yiyemiyolar sıkıldm bıraktım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PORSCHESİNİ SATAN ADAM -- 21 Temmuz 2015; 22:08:11 >
  • Bu kadar gruplaşma olamaz konu sahibi bir sahip cıkamıyor ya bir iletişim yolu bile belirleyemedi be ayıptır bırak konuyu artık sırf prim yapmak icin konuyu elde tutuyosun. Yazık sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: man-at-arms

selam ben noyin

A.SELAM ADRES ATMISLARDIR ORAYA GEL
  • 
Sayfa: önceki 12651266126712681269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.