Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1266. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Oxygen yeni falan değilsin. Forum donanımhaber'de yenisin fakat haftalardır bu nickinle beraber hainlerdensin. Oxygen'e yardım eden en ufak W atan hainliğe yardım etmiş olur. -
-
Süper devam eski tagları sonuna kadar besleyin orj taglılar saf gibi dolansın etrafınızda helal... -
-
Hain olan oxygen sekilli yazilarlaydi, belli ki bir yanlis anlasilma olmus. Ama senin icin talihsiz bir nick secimi olmus, yol yakinken oyundaki nicki degistire ya da birseyler ekle sonuna... -
Bundan sonra esk' taglari yiyeceğim taki buraYa ben şuyum diyenE kadar... -
DH-Ejder haindir.Suat ben sana bölünecektim sen bölünmeden gerci neye yarar adam hayvan gibi olmus güzelde gidiyorduk :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dogu9507
DH-Ejder haindir.Suat ben sana bölünecektim sen bölünmeden gerci neye yarar adam hayvan gibi olmus güzelde gidiyorduk :/
sen hang's'yd'n hayalperestmi diğerimi diğerinin nicki unuttum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Suat Asd
quote:
Orijinalden alıntı: Dogu9507
DH-Ejder haindir.Suat ben sana bölünecektim sen bölünmeden gerci neye yarar adam hayvan gibi olmus güzelde gidiyorduk :/
sen hang's'yd'n hayalperestmi diğerimi diğerinin nicki unuttum.
HayalPerest. -
aynen napacağımı şaşırdIm orda saçmalAdımda :D :D -
つみ☮Oxygen61
Böyle artık.
Bide ortak oynadığınız sv varsa ip atabilirisiniz -
Agar oynayan hanginiz bana bi pm atarmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Suat Asd
Süper devam eski tagları sonuna kadar besleyin orj taglılar saf gibi dolansın etrafınızda helal...
YUKAR KAMERAYA BAKARSAN ATLAMADIGIMIZ ADAMIN ARKASINDA DEPO VAR -
YİNE EFSANE OYNAMIŞIM :) KANALDAKİ DİER VİDEOLARADA GÖZ ATIN. -
Şu içimizdeki hain akıllı geçinen dh tagı kullanan bazı kişileri ayıklamak lazım. Dh oyuncusu sıkışmış ben büyüktüm baya gittim w ile space atarak adamı kurtardım gelip onu kovalayanı yedi sonra gelip beni yedi sonra 10 dk da ondan büyük oldum adam yine sıkışmış birde dh tagı kullanıyor gittim yine yardım ettim sonra patlattı beni. Ben daha yeni yeni oynamaya başladım şu skype raidcallden yada teamspeak 3 kurup mesaj olarak atarsa 7/24 takılabiliriz hemde bana 1 saatde takım oynamayı öğretir serverı kapatarız ve gelenlerle büyük takım oluruz. Hemde arkadaş dost oluruz. Yazın iş,eğlence den başka napılır ki. -
arkadaşlar en yeni tagı kullananı yedim az önce neden diye sorarsanız adam ne yardımcı oluyor nede w veriyor siz olsanız naparsınız şüphelendiriyor eğer hain değilse bile yediğim için özür dilemem adam gibi oynasın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: swancher
DH taglı arkadaşlardan bir ricam var. Zarges, hamikisi ve trakya gibi bazı dh taglı arkadaşlarla, beraber oynadığımız zamanlarda, diğer dh taglıları yediğimizde, kusura bakmasınlar. Genelde, bu tarz durumlarda, feedi veren biz olduğumuzdan, yanımızdaki dh taglı arkadaşları hain olarak yaftalamamanızı rica ederim.
Ayrıca biz ve saydığım arkadaşlar iki grup olarak ayrılmışsak birbirimize feed attığımız halde, örneğin bugün zarges bizi yesin diye, patlatan arkadaşları da yedik. Kusura bakmasınlar. Arada yanlışlıkla hamikisi, sen de kaynadın da başkası sandık seni.
Bir de sıfırdan başladıysak istemeden feed atmayın da bazen kapışalım, özellikle zarges :)
Benim için sorun yok zarges ben ve santra yeteriz 1. Olmaya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Speed yanlışlıkla yedi m ya kütlemin diğer tarafını farketmedim
kusura bakma gerçekten :/ -
lynxnal burdansan pm atsana bi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X