Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12621263126412651266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler nerdesniz sv ip verin de gl em bn [DH]erenabin
  • DH--kozmonot271 arkadaşlar yemeyin lütfen :) hainlik yapmıyoz ki

DH ÇAY hayırdır DH yi görünce bile umursamıyon

DH ARif, filadamı, atyador, team DH ile başlayanlar kesinlikle küfrettirecekler bana söylendiği kadar varmış yaw.. zerre kadar insanlık yok daha da oynamam sizlerle... tek başıma bile 2.olabiliyom millete yardım ediyoz hiç zevk alamıyom. mesele sadece zevk olmalı 1. olmasan ne olur sanki hainnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 21 Temmuz 2015; 14:52:35 >
  • nerdesin iz gl em de beraber oynayam
  • beyler sağlam ortak lazım
  • Hacı naber kim ya Durmadan yiyor beni
  • DH PROMELLA haindir arkadaşlar takıldığımız tayfayı bölünerek yedi liderken. Gerek cevabı veriniz kendisine.
  • abi delirtecek bu oyun ne kadar mal varsa büyüyoruz birinci yapıyoruz adamı büyyüğüm anda sıçıp batırıyor. sekiz etti sabahtan beri. bi kez hayati hata yapmadım. yanımdaki mal her seferinde tamamını yedirdi.
    allah belasını versin böyle işin. yeni nikim HATASIZ P®O. adım gibi hatasız oynuyorum ama hep salak be arkadaş
  • arkadaslar hadi oynayak gelin adım:SoonTurk KOD : agar.io/#ZYC56
  • arif DH de haindir. kim lan bu ekip saat 15.00 te turkey FFA dalar

DH koz271 yazıyoz görmüyonuz mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 21 Temmuz 2015; 15:05:41 >
  • Larissa ve Protek güzel oyundu dostlar. En son dh'li biri yedi sinirden alt f4 çektim nick'i hatırlamıyorum

HK
  • Ben bizim kullandığımız TAG'den başka TAG kullanan kişileri görünce hiç yaklaşmıyorum ya da serverdan çıkıyorum artık o yüzden ihanetede uğramıyorum.
    Tabi bazen eski TAG kullanan ya da daha farklı TAG kullanan 1-2 arkadaşla takılırım güven veriyorsa...

Artık şu ilk güncel TAG'i kullanmaktan vazgeçin >>>>>>>> つみ☮
  • Abi ne bileyim kimin dogru olup olamdıgını. Face gurubundaki dhlerle giriyoruz biz göremedigime atlıyorum. lİNKİ BU biurayın.

• "swancher foruma" nickli arkadaş kimdi? Baktım da benimle ilgili bir şey de yok. Buyrun, benim:)
  • Ne bileyim dh sert hain dediler .
  • DH MAYINCI +DH RRAKYA SIFIRDAN SERVER ALMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 21 Temmuz 2015; 15:34:33 >
  • W Takımı q-_-p nickiyle oynuyorum. DH Yusuf'a selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta000

DH MAYINCI +DH RRAKYA SIFIRDAN SERVER ALMA

hocam sağ üst köşedeki spec'i nasıl yapıyorsun.

W Takımı q-_-p nickiyle oynuyorum. bi gün beraber atalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dağılın -- 21 Temmuz 2015; 15:40:08 >

• DH Başaku ve DH ortam şekli haindir birlikte dhlileri yiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xurkan

DH Başaku ve DH ortam şekli haindir birlikte dhlileri yiyorlar.

aynen şimdi yediler bizi teallam ya..
  • SİLİNSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HugenkuL7 -- 15 Haziran 2020; 9:40:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12621263126412651266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.