Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12601261126212631264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TSUBASA Hain oldugunu bilmeyen kalmadı. Bizim yeni elemanlar depoluyor onu helal valla ya.
  • Abicim neden yiyorsunuz beni suat khan yediler beni. Hain falan değilim yeniyim tagım da var ama yapmayın şöyle şeyler ya.
  • Filmadamı
  • KİN benim kimseye hayinlik yapmadım depci beni yedi arka arkaya birde ayyıldız ikisine ayar oldum gördüğüm yerde yedim dh tagı kullanmayan herkesi yedim ekipten olanlar kusura bakmasın ayrıca santra, pro*,provitamin,filmadamı, starking,suat asd,khan,probilem vs aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara teşekkür ederim çok güzel oyundu.
  • Suat Asd S kullanıcısına yanıt
    Aga neden yediniz beni ay yıldızım ben?
  • merhaba arkadaşlar foruma bu oyun için üye oldum eğer bir mahsuru yoksa aranıza bende katılabilirmiyim ?
  • garuda kullanıcısına yanıt
    Seni ne zaman yedim bilmiyorum ama kusura bakma da gelen geçen beni yiyor neden bilmiyorum. AYYILDIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xurkan

sende beni yemiştin server kalabalık olmadan iki kişiydiniz diğer arkadaşın adı aklıma gelmedi hemde birkaç kere yediniz göre göre
    benim nick KİN
  • DH taglı arkadaşlardan bir ricam var. Zarges, hamikisi ve trakya gibi bazı dh taglı arkadaşlarla, beraber oynadığımız zamanlarda, diğer dh taglıları yediğimizde, kusura bakmasınlar. Genelde, bu tarz durumlarda, feedi veren biz olduğumuzdan, yanımızdaki dh taglı arkadaşları hain olarak yaftalamamanızı rica ederim.

Ayrıca biz ve saydığım arkadaşlar iki grup olarak ayrılmışsak birbirimize feed attığımız halde, örneğin bugün zarges bizi yesin diye, patlatan arkadaşları da yedik. Kusura bakmasınlar. Arada yanlışlıkla hamikisi, sen de kaynadın da başkası sandık seni.

Bir de sıfırdan başladıysak istemeden feed atmayın da bazen kapışalım, özellikle zarges :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swancher -- 21 Temmuz 2015; 3:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgarSERT

TSUBASA Hain oldugunu bilmeyen kalmadı. Bizim yeni elemanlar depoluyor onu helal valla ya.

aynen ya yiyip durdu beni delirdim o kadar besliyorlar beni hala yiyor :S
  • quote:

valla kusura bakma yanlışlıkla yemiş olabilirim özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

KİN benim kimseye hayinlik yapmadım depci beni yedi arka arkaya birde ayyıldız ikisine ayar oldum gördüğüm yerde yedim dh tagı kullanmayan herkesi yedim ekipten olanlar kusura bakmasın ayrıca santra, pro*,provitamin,filmadamı, starking,suat asd,khan,probilem vs aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara teşekkür ederim çok güzel oyundu.

Eyvallah fenaydın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suat Asd

quote:

TSUBASA Hain oldugunu bilmeyen kalmadı. Bizim yeni elemanlar depoluyor onu helal valla ya.

oyunda zaten bi tsubasa sıkıntı çıkardı. şu herifin büyümesine izin vermeyin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: condrad

quote:

quote:

oyunda zaten bi tsubasa sıkıntı çıkardı. şu herifin büyümesine izin vermeyin beyler

Tsubasa ve Depcii ikisinde bişeyler var depci benim burda olduğumu biliyor sabahtan beri neden yemesine müsade ediyor daha besliyor bide..
  • Suat Asd S kullanıcısına yanıt
    Aga yanlışlıkla felan değil bildiğin birleşip yediniz beni de bir daha olmaz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condrad

quote:

quote:

Oynamaktan en zevk aldığım kişilerden birisin diğerleri Chapulling,Santra,KİN, aklıma gelmiyor nedense diğerleri okunması zor olduğundan sanırım :D
  • .....

edit:az bile yazmıştım ama hiç haklı iken birde üzerine tartışıp çoluk çocuğa laf anlatmak istemediğim için sildim yazdıklarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 21 Temmuz 2015; 4:00:43 >
  • quote:

Aga yanlışlıkla felan değil bildiğin birleşip yediniz beni de bir daha olmaz inşallah.

Hatırladım nickini yorumlarda yazmışsın ben başta seni besliyordum yanımdaki kişilerden tepki bekliyorum bazıları tecrübelimi artık hain şeysinde onlardan tepki bekliyorum beslerler ise bende besliyorum tekrar kusura bakma bidaha olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

quote:

sende beni yemiştin server kalabalık olmadan iki kişiydiniz diğer arkadaşın adı aklıma gelmedi hemde birkaç kere yediniz göre göre
    benim nick KİN

Küpeliyle birlesip tum dh lileri yediler. hain bunlar ayyildiz ve küpeli. kusura bakma deme. iyi ettim de az bile bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Filmadamı

Ne yaptim hocam gorduklerimi beslemeye calistim ama büyük oldugumda kucuklerin isimlerink tam goremiyorum arada kaynamissaniz kusura bakmayin yanlislikla olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12601261126212631264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.