Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12611262126312641265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır hocam sen birşey yapmadın. Sadece güvenme demek istedim. O adamlar haindi. Bi yerde sana uyarı için bazı şebeklikler yaptım ama anlamadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgarSERT

Hayır hocam sen birşey yapmadın. Sadece güvenme demek istedim. O adamlar haindi. Bi yerde sana uyarı için bazı şebeklikler yaptım ama anlamadın

Hangisi hain hangisi degil bilmiyorum hocam dh gördüm mü bastim w ye listeyi okurum şimdi bidaha beslemem hainleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

Orijinalden alıntı: AgarSERT

Hangisi hain hangisi degil bilmiyorum hocam dh gördüm mü bastim w ye listeyi okurum şimdi bidaha beslemem hainleri

hocam connecting vermedimi sizde bende verdiği zaman genelde herkeste veriyorda :D
  • Suat Asd S kullanıcısına yanıt
    Duygularin bos degil

• quote:

Orijinalden alıntı: condrad

Duygularin bos degil

• Aslında bir grup kurum en az 2-3 senelik üyelerle birlikte oynayacağız sadece oyun için kayıt olmuş ergenlere tabi tagı yollarsanız hain mayin muhabbeti yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

quote:

Orijinalden alıntı: garuda

quote:

Orijinalden alıntı: Xurkan

Aga neden yediniz beni ay yıldızım ben?

sende beni yemiştin server kalabalık olmadan iki kişiydiniz diğer arkadaşın adı aklıma gelmedi hemde birkaç kere yediniz göre göre
    benim nick KİN

Küpeliyle birlesip tum dh lileri yediler. hain bunlar ayyildiz ve küpeli. kusura bakma deme. iyi ettim de az bile bunlara

küpeli, ayyıldız, tusubasa, depci bu adamlar bile bile yiyorlar bundan sonra nerde görsem yerim bu arkadaşları

• Arkadaşlar ben bir haftadır yaklaşık agar oynuyorum. Şu oyunda gurur meselesi yapıp dönüp yemeyin. Yeni gördüğüm her ismi yiyorum bakarım eğer sıralamya giripi good ibreak veya bozkurt ile yardımlaşıyorsanız tmama bizden derim dokunmam sizin dönüp yemenize mana veremiyorum gururunuzu kırın takım oyunu bu. Nekimse kimseyi tanıyor ne başka bir şey ona göre davranın.

DH-DREAM
  • DH Basmış yine serverı :)
  • Biz takımız takımdan olmayanı yiyoruz diyen gerizekalılar dh tagı kullanmasa ne iyi olur. Güncel tagım olmasına rağmen yiyenler var.
  • Oyundaki DH DREAM LAG sen miydin hocam? Ibreak tescili hain gordugumuz yerde yiyoruz acikcasi. Forumdan da degil sanirim olsaydi burada gelir niye yiyorsunuz der kendini savunurdu. Biz oraya temizlemek icin girdik serveri. Forumdaki herkes guncel tagi alsa sorun olmayacak...
  • destroyer denen ... adam gibi oyna feed vermiyorsan yeme ....

• Profexor P kullanıcısına yanıt
    ibreak bana hep basıyordu falan hiç yemedi o yüzden güveniyordum aslında ama eğer hain ise ona göre davranırım. Dream Lag benim ama lag yazma sebebim oyun kasınca yazıyorum ona göre fazla vermeyin diye :D

asıl isim DREAM
  • Dh - Turan Ordusu ile Dh - Republic haindir büyüyüp ihanetsiz gezinen 3 kişilik grubumla beni yediler

Ďんミ нαуαℓρєяєѕт
  • Düz yazı ile yazılan DH KANKALAR haindir beyler. Gerekeni yaptım :)

-Ayyıldız-
  • psikipat agzini bozudrma bak.sv yi gerekliyle ben aldim.f3ed diye geziyordun.simdi 2 dir bana bolunuyirsun .......

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu9507

Dh - Turan Ordusu ile Dh - Republic haindir büyüyüp ihanetsiz gezinen 3 kişilik grubumla beni yediler

Ďんミ нαуαℓρєяєѕт

psikopat bana bolunup duruyor hayini besliyorsun.

• Benim nikim bu
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/7v6qth
    agar.io da ne kadar kişi varsa peşime takıldı. Düşman olan birbirine takımlar sırf beni yemek için w ile paslaşıp space ile bölünüp atlıyorlardı rahat bırakmadılar beni. Bende klan tagı olan kişilerle oynamak istiyorum fakat zayıfım bu takım olayında hep tek başıma kadar bir yere kadar geliyorum. Bu teamspeak 3 yada skype kullanarak 7/24 oynayan varsa sıkılmadan ekleyip beraber oynayabiliriz isteyen olursa. Hem takım olarak oynamayıda öğrenmiş olurum. Bizlerden dh tagı gördüğümde tek başıma oynarken dh taglı bizden biri gelirse hem geliştirmiş olurum kendimi hemde yardım ederim. Tek oynamak sıkıcı 2li 3lü yada 8 li mi grup olunuyorsa hem sohbet hem de eğlenceli bir şekilde oynayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican460 -- 21 Temmuz 2015; 13:22:21 >

• Ip verin de takim olarak oynayalim dostlar
  • DH Slowmotion bölünerek yedi beni. Haindir.

-Ayyıldız
  • 
Sayfa: önceki 12611262126312641265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.