Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1260. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Zarges ve santra kimse ulaşsın he bide potur tam grupluğuz :D -
Dün gece 1den ikindi 4e kadar oynadığım arkadaşlara teşekkür ederim çok güzel oyundu çok uykulu olduğum için kütlemi bi arkadaşa devredip kafayı vurdum yattım o kadar saatte sadece 1 arkadaş yamuk yaptı nickini unuttum yesin diye tüm kütlemi verdim gitti türkiye nickli arkadaşa devretti baya gıcık oldum. :/ -
-
-
-
DH DEPO GERİZEKALISI BENİ NEDEN YİYORSUN MAL HERİF ? BÜYÜĞÜM TAGIMDA YENİ, GÖRÜNÜYOR DAHA DA BENİ YİYOSUN APTAL HERİF SENİ. LİSTEDE GÖRDÜĞÜM AN İNDİRİRİM SENİ.
NİCKİM: dhtagı|ATATÜRK
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YA SABIR 48-SEROE İLK BESLİYORSUN SONRA YİYOSUN TAGIMIZ DA AYNI AMACIN NE ?
yapacağınız işi varya gidiyorsunuz forumdan olmayan adamı besliyorsunuz adam bizi yiyor... -
Adamlarda aşmış ama forumdan en guvenilir kisilerin nicklerini calip onlarla biyerlere gelende var guvenmedigini kendinden ufak tutacaksin hep Ben su boslukla baskasina hizli bolunup onundeki adami yedirmeyi cok seviyorum arkadas ne zevkli biseydir o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen çok zevkli o :D -
mada faka ile sıfırdan başlayıp 1. olduğumuz server'ı kaybettim. En son dh'li birine vermiştik hepsini tüm parçamı verip 2.yi yemesini sağladım ama server'dan attı. Sonra ne oldu göremedim..
Katliam hain bu arada. -
beyler kusura bakmayın gecikmeli hareket ettiği için doğru düzgün oynayamadım, mitralyozu kaç kere yedim yanlışlıkla -
quote:
Orijinalden alıntı: Secnom
beyler kusura bakmayın gecikmeli hareket ettiği için doğru düzgün oynayamadım, mitralyozu kaç kere yedim yanlışlıkla
ne demek ceyhan hocam. Seninle oynamak bir zevk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitralyoz16 -- 20 Temmuz 2015; 23:39:54 > -
48 seroe güncel taglı ama haindi.
Şu yeni gelen adamları depo yapmayalım ve eski tag kullananları ne olursa olsun indirelim .
Sırf bu iki maddeyi yapmadıgımız için olıyor bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler birlikte siz nasıl oynuyorsunuz nerede oynuyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Secnom
beyler kusura bakmayın gecikmeli hareket ettiği için doğru düzgün oynayamadım, mitralyozu kaç kere yedim yanlışlıkla
Ceyhan sen miydin ? benim nick dhtagı| ATATÜRK -
bu minerva isimli özürlü kim lan ne gerizekalı adamsın sen allah allah ben büyüyorum bütün millet benim sayemde büyüyor gerizekalı herif beni yiyor -
DH lilerin olduğu sunucuya giremiyorum bir türlü. Console a kodu yazdıgımda hata veriyor. Sorunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Eastwood222
DH lilerin olduğu sunucuya giremiyorum bir türlü. Console a kodu yazdıgımda hata veriyor. Sorunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar?
Dostum artık kod kalktı sorun yok yani. Party modu geldi party'ye girip join yazıp girebilrisin ya da create party yapıp kodu atabilirsin. DH'lilerle oynamak istiyosan normal girince 4-5 defa yenile sayfayı mutlaka dhli sw çıkıyo. Olmazsa çıkana kadar f5 çek.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X