Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12591260126112621263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

quote:

Orijinalden alıntı: Eastwood222

DH lilerin olduğu sunucuya giremiyorum bir türlü. Console a kodu yazdıgımda hata veriyor. Sorunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar?

Dostum artık kod kalktı sorun yok yani. Party modu geldi party'ye girip join yazıp girebilrisin ya da create party yapıp kodu atabilirsin. DH'lilerle oynamak istiyosan normal girince 4-5 defa yenile sayfayı mutlaka dhli sw çıkıyo. Olmazsa çıkana kadar f5 çek.

Ben de diyordum neden olmuyor Neyse dediğin gibi yapayım ,teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

DH lilerin olduğu sunucuya giremiyorum bir türlü. Console a kodu yazdıgımda hata veriyor. Sorunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar?

Dostum artık kod kalktı sorun yok yani. Party modu geldi party'ye girip join yazıp girebilrisin ya da create party yapıp kodu atabilirsin. DH'lilerle oynamak istiyosan normal girince 4-5 defa yenile sayfayı mutlaka dhli sw çıkıyo. Olmazsa çıkana kadar f5 çek.

Ben de diyordum neden olmuyor Neyse dediğin gibi yapayım ,teşekkürler.

Rica ederim.

• Beyler ben buradayım insan gibi oynayacak varsa gelsin lütfen. Bu arada DH BirFırsat mı nedir dostum dağıtmayı bilmiyorsan toplayıcı olma senin gibiler yüzünden bütün insanların uğraşları 2 dakkada sönüp gidiyor.

#E4LUN - go go go
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Secnom

beyler kusura bakmayın gecikmeli hareket ettiği için doğru düzgün oynayamadım, mitralyozu kaç kere yedim yanlışlıkla

Ceyhan sen miydin ? benim nick dhtagı| ATATÜRK

aynen bendim dostum
  • quote:

quote:

quote:

beyler kusura bakmayın gecikmeli hareket ettiği için doğru düzgün oynayamadım, mitralyozu kaç kere yedim yanlışlıkla

aynen bendim dostum

Aslında senle güzel oynayacaktık ama dh depo ve proteam'in yaptığı salak saçma hareketler yüzünden olmadı. Proteam 3 kere yedi.

• retro grey kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Profexor, katkilariniz icin sagolun ben yokken olmus, guncel tagi olmayan cok hain turedi sizi de onlardan birisi sanmistir arkadas, siz de bir an once guncel tage gecin. Suat ASD hocam sen de gec bi zahmet ahengi bozdun o eski tagle :) Sifirdan cok guzel ele gecirdik DEPCI ve PROteam hainlerinin domine ettigi serveri. Gerci biz onlardan almadik ama kendilerinin yarisi kadar adama kaybettiler sonra da goremedik onlari. DEPCI yatacak yerin yok senin...
  • Profexor P kullanıcısına yanıt
    Yeni olduğum için Carsley vermiyor doğal olarak o yüzden böyle idare etmeye çalışıyorum. :)
  • ben suat asd yi ilk baya büyükken gördüm.Arkamdan feed yagdıra yagdıra en köşeye dek kovaladı böylesi ilk defa başıma geldi.

Ama iyi ki öyle yaptı yoksa ,eski tagtan dolayı gözüme kestirmiştim.Bizim güncel taglı dhleri kapıp gelip yiyecektim suatı
  • gelmek isteyen gelsin dh Km4 :))
    agar.io/#65B9P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suat Asd

Yeni olduğum için Carsley vermiyor doğal olarak o yüzden böyle idare etmeye çalışıyorum. :)

Hiç değilse nickinizi zor bulunacak karakterlerden oluşturun lütfen. Çünkü hainler biri öldüğünde yerine geçip geliyor. Ve biz arkadaşlarla eski taglileri yediğimiz için zor durumlar yaşarsınız. Bugünkü gibi.
  • dh XXY
    dh ramazan x haindir.
  • Beyler party modunda kod istiyor nasıl gireceğim dh serverına?
  • hayallerakdeniz kullanıcısına yanıt
    Bişeyler yapcam sağolasın tavsiye için. :D
  • Balığı biz avlayacağımıza balık bizi avladı :D
  • DH PRO ve Santra sizi görmedim rakip sandım virüsledim affola :D
  • beyler yeni başladım ancak kin bölünerek yedi beni tayfayla takılmama rağmen. nickim bu
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • dh kin sen ne adi , hayin bir herifsin ,köşeye sıkıştırıp yemekte ne .Ulan kendi halimde güncel dh tagıyla iken Santra nın desteği ile yapıyorsun birde bunu .
  • Arkadaşlar şu an oynadıgınz serverda DEPCİ , TSUBASA HAİNDİR. Dikkatli olun ki yedirmeyin kendinizi. Herkes yardımlaşıyor iyi hoşta sonra buraya dökmeyin içinizi :)
  • ::DDDDDD kim kimi yerse hain ilan ediliyor . Fırından sıcak ekmek çıktı yermişiniz ::DDDDDDDDDD
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen bendim dostum

Aslında senle güzel oynayacaktık ama dh depo ve proteam'in yaptığı salak saçma hareketler yüzünden olmadı. Proteam 3 kere yedi.

onlar fakeydi bende onlara yaklaşınca yiyecekler diye hemen dönüyordum ama beni besliyorlardı genelde

• 
Sayfa: önceki 12591260126112621263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.