Şimdi Ara

Aga yardım ,biraz uzun ama valla çok ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dönemlerde hayattan bi bunalma var bende. Bilmiyorum böyle herkeste var mı ama hani mesela oturuyorum böyle hayatımı bi gözden geçiriyorum lan o kadar sıkıcı ki işe git gel abi sürekli aynı şeyleri yap. Diceksiniz ki lan olm dışarı çık takıl et. Öyle yıkık bi adam değilim zaten sosyal çevrem çok geniştir ama her boktan sıkıldığım için arkadaşlarla takılırken sıkılıyorum evde sıkılıyorum işte sıkılıyorum kısacası genel bi zevksizlik var LAN INSAN SEVGILISIYLE TAKILIRKEN BILE SIKILIR MI BE ve hani sevgilimi gerçekten çok seviyorum evlenmeyi de düşünüyorum ama gelecekte yapacaklarıma bakıyorum geçmişime bakıyorum o kadar bunaltıcı ki ,yeni şeyler denemem lazım diyorum onları da yapmaha ne hevesim var ne keyfim şöyle bi yaparken kendimi düşünüyorum lan ondan da sıkılcam. Kısacası arkadaşlar ben büyük çıkmazdayım varsa bi öneriniz şu kardeşinize büyük makbule geçersiniz saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesbrown0fnatic -- 8 Ocak 2023; 15:57:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstek heves olmayınca mecburiyet veya sevmeye çalışmaktan güç almaya çalışıyorum
    İşe yarıyor mu orası muamma

• arbeit macht frei. sigara mast. püf püf var mı bir de ?

• Bende de var bu durum keşke ölsemde kurtulsam diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Sevmediğin bir şeyi yapmak güç, sevmedigin halde yapıp sevmeye çalışmak daha güç. Ben denedim çok denedim sevmeyi denedim ama sevemiyorum yani olmuyor

• Ölmeyi bir çözüm olarak görebilseydim şuana kadar çok kere denemiş olurdum muhtemelen lakin ben burda kalıp her şeyi toparlayabilmek istiyorum, hayatımda eskiden olduğum gibi mutlu olmak istiyorum ama ortada bir çözüm bulamıyorum büyük çıkmazdayım yani anlayacağın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesbrown0fnatic

Sevmediğin bir şeyi yapmak güç, sevmedigin halde yapıp sevmeye çalışmak daha güç. Ben denedim çok denedim sevmeyi denedim ama sevemiyorum yani olmuyor
    Çözüm bulursan lütfen beni de haberdar et. Arabayı itmek yoruyor yokuş yukarı.
    Bırakırsam beni ezecek

• SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Emin ol bulduğum ilk çözümü burda seninle paylaşıcam

• Teşekkürler bol şans

• jamesbrown0fnatic J kullanıcısına yanıt
    Ben denemekten ziyade kendiliğinden olsun istiyorum ama rahat bi 50 sene daha bu zulmü çekeriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel yardım almayı deneyin. Bunda çekinecek bir şey yok. Her gün siz gibi onlarca insanla karşılaşan meslek grupları var. Bu işi böyle ek daha kolay becerebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel yardım almayı denedim, iyisine denk gelmediğimden midir bilinmez genelde karşılaştığım piskologlara derdimi anlattığımda bana soruya soruyla cevap veriyorlar ve seanstan herhangi bir verim alamıyorum. Piskeatriste gittiğimde ise bana lustural adında bir ilaç verdi yolladı. Ben şimdi bu ilacı kullanıyorum ama görüldüğü üzere pek de bi yararı olduğu söylenemez bu galiba kendi içimde bir arayışa çıkarak çözebileceğim bir şey

• jamesbrown0fnatic J kullanıcısına yanıt

Ben de genelde böyle olduğum zamanlarda elimden telefonu bırakıp tüm teknoloji ile arama mesafe koyuyorum bir kaç gün ya da bir hafta falan iyi geliyor. Siz de belki böyle yapabilirsiniz. Ayrıca jimnastik ve egzersiz sporları da insanın kendisine gelmesine yardım ediyor. Tabi imkan varsa yüzme ya da daha profesyonel sporlarla da iş görebilirsiniz.

Ancak bunlar sadece genel geçer öneriler.

• Telefon bazen çok yorucu oluyor haklısınız benim de kapatıp kurtulasım geliyor ancak işim gereği malesef öyle bir şansım çok olmuyor ama sosyal medyayı sınırlandırmak lazım bir noktada her ne kadar eğlenceli vakit geçirmemizi sağlasa da başkalarının bizimkinden çok çok daha iyi olan(bize öyle yansitmak istedikleri) hayatlarını görmek insanın moralini bozuyor ancak spor tavsiyenizi dikkate alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesbrown0fnatic -- 8 Ocak 2023; 20:53:59 >
  • Kızı aldat ama haberi olmasın. Ciddiyim dalga geçmiyorum düzelmezsen adam madam değilim.

• Hocam malesef kız arkadaşımdan çok hoşlanıyorum başkaları çok da ilgimi çekmiyor uzun süreli bir ilişkimiz olduğu için öyle bir davranış kendi etigimden yakışıksız kalır

• ne kız var ne arkadaş var bende, çevrem yok bunalıyorum bazen tek çıkıp dolaşıyorum eve geliyorum pc de takılıyorum. (1-2 arkadaşım var fakat onlar kendi halinde). Ben sorunumu yanlızlığa bağlıyorum

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    Usta valla çok arkadaş olmasının bi yararı yok. Yardım edebilcek olsalar sorunumu buralarda çözmeye çalışmazdım bi kız arkadaşım dinler beni o da napsın ben üzülüyorum diye üzülür garibim ondan da bi çözüm çıkmaz. Etraftaki insanlar çok cahil olduğu için(Bu bir ego kasma değil ben kendimi kültürlüden saymıyorum çünkü cahillik bilmemek degil bildiğini sanmaktır ben bilmediğimi kabul ediyorum) her arkadaşım bir şeyler söylüyor ama bir boka yaradığı yok özetle yalnızlık da çok üzülünücek bi durum değil emin ol bu kadar insanın arasında, ben senden yalnızım..

• Bende de aynı durum var ne iş yaparsam yapayım aidiyetlik yok bende ne yapacağımı bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.