Şimdi Ara

Ağ ve Paylaşım Merkezi 'Birden çok ağ' SORUNU..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bilgisayarımı her açmamda bu sorun ortaya çıkıyor internet erişimi simgesinde sarı ünlem işareti falan oluyor bağlanmıyor internete ağ ve paylaşım merkezini aç diyorum ve aynen bu çıkıyor CEM BİLGİSAYAR > Birden çok ağ > İnternet.. Fakat ben sadece 1 ağa bağlanıyorum neden böyle ağlarınızı görüntüleyin diyince de cem Ev Ağı ve Tanımlanmayan Ağ Ortak Ağ çıkıyor.. yerel ağ bağlantısına basıp devre dışı bırak diyorum iki ağ da gidiyor sonra sorun gider diyince düzeliyor ve internete giriyor..her açıp kapatmamda aynısını yapıyorum bunu nasıl düzelteceğim ? teşekkürler şimdiden

• aynı sorun bende de var :(
  • Bu sorun tüm Win7 lerde var gibi gözüküyor. Çözümünü hala arıyorum.
  • Muhtemelen Hamachi ya da benzer program yüklemişsinizdir.eğer sizi çok rahatsız ediyorsa silip ardından ağ ve paylaşım merkezinden bağlantıyı kesmeniz yeterlidir.
  • Arkadaşlar fiberoptik ttnet den yararlanmak için modemi değiştirmek istedim evdeki herşey(tivibu,kablolu internet ve kablosuz bağlantı sağlayan cihazlar) normal çalışırken laptop ile bağlandığımda resimdeki sorunu yaşıyorum."Birden çok ağ" gözüküyor.Lütfen yardım edin...

https://store.donanimhaber.com/a1/4e/da/a14eda1fd62a38d2a0f233afa417bec4.jpg Ağ ve Paylaşım Merkezi 'Birden çok ağ' SORUNU..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekefe -- 16 Nisan 2013; 20:33:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gercekefe

Arkadaşlar fiberoptik ttnet den yararlanmak için modemi değiştirmek istedim evdeki herşey(tivibu,kablolu internet ve kablosuz bağlantı sağlayan cihazlar) normal çalışırken laptop ile bağlandığımda resimdeki sorunu yaşıyorum."Birden çok ağ" gözüküyor.Lütfen yardım edin...

https://store.donanimhaber.com/a1/4e/da/a14eda1fd62a38d2a0f233afa417bec4.jpg Ağ ve Paylaşım Merkezi 'Birden çok ağ' SORUNU..!!

güncel arkadaşlar, yardımcı olabilecek var mı?

• off güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekefe

Arkadaşlar fiberoptik ttnet den yararlanmak için modemi değiştirmek istedim evdeki herşey(tivibu,kablolu internet ve kablosuz bağlantı sağlayan cihazlar) normal çalışırken laptop ile bağlandığımda resimdeki sorunu yaşıyorum."Birden çok ağ" gözüküyor.Lütfen yardım edin...

arkadaşlar sorunu çözdüm.

ağ paylaşım merkezinden Kablosuz ağları Yönet ....... bağdaştırıcı özellikleri...... İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/İPv4) seçin..... özellikler düğmesini tıklayın...
    Otomatik olarak bir İP adresi al..... ve ......DNS sunucu adresini Otomatik al bu ikisini işaretleyin tamam ı tıklayın düzelecektir. benimkisi böyle düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.