Şimdi Ara

AFYONDA ne yapacağım ? afyonlular ve afyonda yaşamış olanlar bir baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
24.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ßoost

Ben de bu sene Afyon Kocatepe Uni. kazandım , şu kadarını söyleyim , ayvayı yedin.
    Küçücük bi yer , köy gibi , 3-4 tane üniversitelilerin takıldığı cafesi var , koca şehirde doğru düzgün bir tane bile bilardo salonu yok , gezilecek yeri yok (Sadece Kale var) , havası çok soğuk , sosyal yaşam kalitesi berbat , döneri ucuz (1.5 TL) , Özdilek Alışveriş Merkezi var en büyük alışveriş merkezi olarak ama o da şehrin dışında , müzik market vs. yok , şimdilik aklıma gelenler bunlar.

edit : Bar olarak Çıngırock Cafe var.

Bilardo salonu var olmaz mı. O çengelin sırasında. Ama gidilmez. Belediyenin bastığı merdiven altı imalathaneleri gibi...

• ya beyler ne kötü adamlarsanız hiçmi iyi bişey yok bu memlekette geçen sene 1-2sefer gittiğimde ykm in üstünde kafeye 3-5hafif kokoş tip geliodu inşallah hala onlar geliyordur

yokmu şöyle eskişehirdeki gibi mesela salı günü konsept parti kop kop kop yapacağımız yer bi harabe varuna las amigos havelka bezgin gibi yerler olmadı hacı hadi yürü 222ye gidelim falan yapacağımız yerler

bir sürü otel falan var açık -kapalı havuz falan var oralardan falanda bize bişey çıkmazmı en iyisi ders kitaplarını çıkarıp yeniden ders çalışmaya başlayayım

• quote:

artık almıyolar.

gerçi eleman tanıdktı;) en cok kivi icmeyı severdim onerirm herkese;)
  • quote:

Ben Uydukent'te kalıyorum rezalet bi yer , ıssız ada tabiri vardır ya aynen öyle bi yer,
    Cafe Inn'de alt kata artık damsız almıyorlar.

orada dublex evler var.dayım orada kalıyor.etraf gerçekten çok sakin.ses seda yok.
  • Evet bilardo salonu var ama aynen dediğin gibi rezalet mekanlar.
    Geçen biz de arkadaşlarla Anıtpark'ın ordaki üstü internet cafe altı bilardo salonu olan yere gittik.
    Adeta b*k götürüyordu mekanı , kir toz içinde oynadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

ya beyler ne kötü adamlarsanız hiçmi iyi bişey yok bu memlekette geçen sene 1-2sefer gittiğimde ykm in üstünde kafeye 3-5hafif kokoş tip geliodu inşallah hala onlar geliyordur

yokmu şöyle eskişehirdeki gibi mesela salı günü konsept parti kop kop kop yapacağımız yer bi harabe varuna las amigos havelka bezgin gibi yerler olmadı hacı hadi yürü 222ye gidelim falan yapacağımız yerler

bir sürü otel falan var açık -kapalı havuz falan var oralardan falanda bize bişey çıkmazmı en iyisi ders kitaplarını çıkarıp yeniden ders çalışmaya başlayayım

Yanlış yerdesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretender -- 21 Aralık 2009; 16:09:35 >

• Reklam gibi olmasın ama Afyon'nun Cumhuriyet Sucukları mükemmeldir. İzmir'deyken bile hususi ordan o marka sucuğu getirtiyordum.
    Ayrıca aracınıza kış lastiği ve zincir takımı almayı unutmayın. Az mahsur kalmadık Afyon'da yollar kapanıyor sık sık.

• quote:

Evet bilardo salonu var ama aynen dediğin gibi rezalet mekanlar.
    Geçen biz de arkadaşlarla Anıtpark'ın ordaki üstü internet cafe altı bilardo salonu olan yere gittik.
    Adeta b*k götürüyordu mekanı , kir toz içinde oynadık.

platin vardı oraya giderdik çok amele mekanı vala:D
  • Aynen , hatta biz oynarken bile bazı amele tipler geldi oynamaya, tiplere bakıp bakıp güldüm içimden.(Bildiğin hardcore apaçi tipler.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 21 Aralık 2009; 16:12:28 >
  • beyler peki soruyu değiştiriyorum peki bu afyonda ne yapılır

heralde bi tane plazma ekran bir tanede playstation 3 alacağım
  • Diyecek tek bir söz var: Büyük geçmiş olsun.
  • Kesinlikle hayatının en iyi tercihini yapmış olursun.
    Yapacak bişey yok otur PSN'de rakiplerinle oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razercode

Diyecek tek bir söz var: Büyük geçmiş olsun.

usta o kadar kötümü ya durum lan napsam evlensemmi gerçi kim gelir afyona yanımda hadi ben yandım elin kızı yanarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

quote:

Orijinalden alıntı: Razercode

Diyecek tek bir söz var: Büyük geçmiş olsun.

usta o kadar kötümü ya durum lan napsam evlensemmi gerçi kim gelir afyona yanımda hadi ben yandım elin kızı yanarmı

hocam ilk çok kötü gelecektir ama inan okadar kötü değil zamanla alışırsın mesela ben ankaradayım arada afyonu özlemiyo değilim arkadaşları çok özlüyorum

• Bildiğim tek şey havasının soğuk olduğu , Eskişehire-Ankaraya giderken Kolaylı tesislerinde çorba içmişliğimde vardır
  • soğuğu o kadar etkilemez valla eskişehir belki daha soğuktur yani afyonda yapılacak tek şey mal mal evde oturmak ha

• aynen öyle.
    onun için ps3 al bence.
  • afyon sıkıcı bir yer. tek iyi tarafı hayat ucuzdur.
  • yok ya ben afyonda yapamam ilk yükselme sınavında yada başka bir sınavda topuklarım buradan oturur ders çalısırım ben hadi beyler iyi kpds kursu söyleyin ingilizcem iyi sadece pratik lazım

bu arada kimmiş bu dj afyok netten baktım bişey çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffon1987 -- 21 Aralık 2009; 16:27:42 >

• hadi beyler iyi bir ingilizce kursu yani kpds kursu söyleyin afyondan çıkış biletim olacak ingilizce

BOOST şu üniverstelilerin takıldığı 3-4kafenin ismini yaz be kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffon1987 -- 21 Aralık 2009; 16:33:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.