Şimdi Ara

AFYONDA ne yapacağım ? afyonlular ve afyonda yaşamış olanlar bir baksın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
24.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler afyona ev falan bakmaya gittim ya burası berbat bişey olsa çekilmez derler ya hah aynı öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

beyler afyona ev falan bakmaya gittim ya burası berbat bişey olsa çekilmez derler ya hah aynı öyle

Birisi sana durumun için şarkı armağan etmiş. Bende sana "Venom - Welcome To Hell"i armağan ediyorum bol bol dinlersin. Yeşil yolun başında şarkıyı açsan yol bitene kadar şarkı anca biter zaten, o abartılan yeşil yol denilen yer 5 dakikada yürülüyor işte.

• oncelikle afyona hosgeldin diyeyim. biraz moral verici yazi olucak gibi. herkes kotu bahsetmis. reddetmiyorum bu yazilari. ama azda olsa iyi yanlarini soylemek istedim.

yanlis okumadiysam eskisehir tarafindan geliceksin. gelirken sol tarafinda AKU var. simdilik goz ucuyla bakman yeterli. afyon il tabelasini gordugun anda gozlerini kapa. ta ki mermerden yapilmis fil heykeline gelene kadar. cevreyolundaki kavsaktan gecerken dikkat et. senelerdir yapilamadi gitti. gorunce anlayacaksin ne demek istedigimi.

afyonu 3 kisimda anlatayim.

1) kesinlikle gidilmeyecek yerler! (Kale etrafi, ankara yolu uzerindeki Sahipata mah. , konya kavsagi ve ilerisi)
    2) Takilmalik mekanlar (Uzun Carsi, Yesilyol, 2. dumlupinar caddesi, bankalar caddesi)
    3) Ozdilek kavsagi ve Cumhuriyet AVM

1. yukarida da bahsedildigi gibi apacilerin bol bulundugu mekanlar olan yerlerdir.
    Kale Etrafi: konusmalar farklidir. gozlerine baktiginda ne bakiyon lan demeleri kacinilmazdir. uzak durmak ruh sagligin acisindan iyi olur. ama eger tarihi ev falan seversen gormek icin yaninda bayan olmamak kosuluyla gezilebilir. kaleye cikilabilir. Bazi evlerde Koy ekmegi(yukarida bahsedilmis) ve afyona ozgu agziacik bukme (birnevi borek) bulunabilir. tadilabilir.

Sahipata: Ankara yolu uzerindedir. kesinlikle gidilmemelidir. Fuar alani karsisidir.

2.Bankalar caddesi: gununun cogu burada gecicektir. bankalarin hepsi buradadir. bu mekani isarkadaslarin sayesinde kolayca ogrenebilirsin. guzel yemek yenebilecek yerler Ikbal lokantasi Gamze doneri oneririm. kesinlikle gidilmesi gereken 2 yer daha soylemek istiyorum. Kofteci irfan ve asci bacaksiz. kofteci irfan bildigin kofteci. muhabbeti superdir. koftesi cok lezzetlidir. Asci bacaksiz tarihi biyerdir. Afyonun meshur kebabini yapar. eger kapanmadiysa arkadaslarin cok daha iyi sekilde anlatacaktir. YKM de buradadir.

Yesilyol ve 2. dumlupinar : yukarida da bahsedildigi gibi kafelerin cogu buradadir. zaten 8-10 tane var. hepsine de tek tek bak. kisiden kisiye degisiyor bu kafelerin ortami. en elit mekani Ozsuttur.

3.Ozdilek outlet alisveris merkezleri mcdonalds burgerking zeyland alisveris merkezi ve sinemasi. izmir yolunda da cumhuriyet alisveris merkezi vardir. ucuz kaliteli alisveris yapabilirsin.

edit: unuttugum seyleri zamanla eklerim

konya yoluna Paintball acilmisti. arkadas grubuyla eglenilebilecek guzel mekan.

aksam 11 de hayat biter ve dogan gorunumlu sahinler sehri kusatir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 22 Aralık 2009; 19:24:39 >

• yok hacı ben hiç tarihi mekan ev falan sevmem biraz içki birazda hatun birazda ortam bana yeter artar bile afyon yukarıdada yazdım aslında memleketim yani genel olarak biliyorum caddelerini falan ama sokak sokak bilmem kaleyede gitmem başlarım kalesine

bir ihtimal ben sanayideki şubede olabilirim o yüzden bankalar caddesi olmayabilir ama haftasonu yapacak iş olmadıgından mecbur oralarda takılırım ykm ye arada sağlam tipler geliyor denk getirmeye çalısırım artık yada yanlıs hatırlamıyorsam ziraat bankasının oralarda dışarıdada oturma yeri olan açıklık bi kafemsi bi yer var orada oturur anlamsız anlamsız sağı solu izlerim

artık bi şekilde ordaki ünililerle tanısıp hayatı idame ettirmeye çalısacam yapacak bişey yok tek başıma merkezde kendi evimde kalacağım avantaj sayılır afyonda gezecek takılacak içilecek mekan olmadıgından geri bölge ev olması

anladıgım ve gördüğüm kadarı ile afyonda arabaya pek ihtiyaç yok zaten trafiğine trafik desen değil trafik değil desen ne diyeceksin bilmiyorum ]

yani sonuç olarak biraz playstation 3 biraz internet birazda ders çalısalım derken afyondan ortalama 1senede eskişehire dönebilirim şanlıysam

• HADİ afyonlular afyonda yaşayanlar mesela afyonda haftasonları ne yapıyorsunuz yazın yaw
  • Mal gibi oturuyoruz yada PC başındayız hiç olmadı Çengel'e gidip batak...
  • Arkadaşları ararım. Şemsettin Karahisari İ. Ö nün önünde toplanırız. Sonra düş sokağına gider biraz laflarız bazen nargile içeriz. Sonra atlar otobüse veya arabaya özdileğe gideriz. Ordada biraz turlarız. Sonra çıkışta McDonalds veya burger kinge uğrarız. Yada olmadı kilere gider sinemaya gireriz. Sonra yeşilparkın orlarda biraz turlar günü bitiriz. Başka yapabileceğin pek yok...
  • hacılar naptınız bu şekilde ben 3aya kalmaz ölürüm orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

hacılar naptınız bu şekilde ben 3aya kalmaz ölürüm orada

ölüceksin zaten. ama biz bu sureyi uzatmak icin ugrasiyoruz :)
  • abi eskişehir ankara izmir gibi yerlerden sonra afyon çok berbat olacak ya burada mis gibi arkadasımda ortamımda var gece 2 desen çıkar gider oturacak bi yer bulursun tazminatta imzaladım gelmiom lan da diyecemicem eşşek gibi gelecem afyona napsam evlensemmi yaw belki bi hayat arkadası ile çekilir yada bari sen zaten bittin başkaları kalsınmı dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Ege'nin Hakkari'si...

güzel Aslında afyon bence ege değil iç anadolu şehri gibi. halkı yobazdır. Hani çevre iller gibi değildir yani. Kpds ile ne alakası var anlamadım ya neyse. Orada özel ingilizce kursları falan da var.

Şimdi açtırma benim ağzımı... NE DEMEK YOBAZ...

• usta sakin biraz
  • İlk Afyon'a ayak bastığımda Turex otobüslere binip yurda gidecektim , bi Turex geldi ve binip sordum şurdan geçiyormu diye , neyse , adam diğer minibüs arkadaşını görünce başladı kalaylamaya , yanlış yerde park etmiş galiba , yol boyunca sövdü.
    Zaten buraya gelmeden diyorlardı Afyon insanı çok küfür eder diye , daha ilk karşılaştığım Afyon'lu birinde gördüm bu özelliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 22 Aralık 2009; 21:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Ege'nin Hakkari'si...

güzel Aslında afyon bence ege değil iç anadolu şehri gibi. halkı yobazdır. Hani çevre iller gibi değildir yani. Kpds ile ne alakası var anlamadım ya neyse. Orada özel ingilizce kursları falan da var.

Şimdi açtırma benim ağzımı... NE DEMEK YOBAZ...

Bir afyonlu olarak istediğim gibi eleştiririm hacu Haşkeş kafalı gozlar

• Eskişehir'liyim doğma büyüme ailemde buralı.
    Sosyal hayatım çok fazladır, sinemalar barlar discolar felan çok gezerim.
    Arkadaş çevremde hatrı sayılır kişilerdir.

Afyon'da okuyan bir arkadaşımızın yanına gitmeye karar verdik, 3 - 4 gün kalacaktık yanında.

Afyon'a vardık, 1 gün geçti, yok biz dayanamadık...
    2. gün geri döndük memleketimize güya 3-4 gün kalacaktık.

Ben böyle bir şehir görmedim ya. Kocaeli'nin en pis ilçesi Kandıra'da da kaldım orası bile Afyon'dan iyidir.
    Sokağa çıkıyoruz herkes tip tip bakıyor, gençlerin takıldığı dolaştığı mekanlar çok kısıtlı hatta yok bile.
    Ulan diyorum bide düzgün bi kız göreyim yolda yürürken, yok arkadaş vallahi yok.

Yolda gezen erkekler desen hepsinin elinde tesbihler ters ters bakarlar yanımızdaki kızlara laf atarlar.
    Aman aman..

Vallahi buffon1987 Allah sana kolaylık versin.

Eskişehir bir tane bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

Ben de bu sene Afyon Kocatepe Uni. kazandım , şu kadarını söyleyim , ayvayı yedin.
    Küçücük bi yer , köy gibi , 3-4 tane üniversitelilerin takıldığı cafesi var , koca şehirde doğru düzgün bir tane bile bilardo salonu yok , gezilecek yeri yok (Sadece Kale var) , havası çok soğuk , sosyal yaşam kalitesi berbat , döneri ucuz (1.5 TL) , Özdilek Alışveriş Merkezi var en büyük alışveriş merkezi olarak ama o da şehrin dışında , müzik market vs. yok , şimdilik aklıma gelenler bunlar.

edit : Bar olarak Çıngırock Cafe var.

Çıngırock Cafe forever

• quote:

Orijinalden alıntı: Chryin

Eskişehir'liyim doğma büyüme ailemde buralı.
    Sosyal hayatım çok fazladır, sinemalar barlar discolar felan çok gezerim.
    Arkadaş çevremde hatrı sayılır kişilerdir.

Afyon'da okuyan bir arkadaşımızın yanına gitmeye karar verdik, 3 - 4 gün kalacaktık yanında.

Afyon'a vardık, 1 gün geçti, yok biz dayanamadık...
    2. gün geri döndük memleketimize güya 3-4 gün kalacaktık.

Ben böyle bir şehir görmedim ya. Kocaeli'nin en pis ilçesi Kandıra'da da kaldım orası bile Afyon'dan iyidir.
    Sokağa çıkıyoruz herkes tip tip bakıyor, gençlerin takıldığı dolaştığı mekanlar çok kısıtlı hatta yok bile.
    Ulan diyorum bide düzgün bi kız göreyim yolda yürürken, yok arkadaş vallahi yok.

Yolda gezen erkekler desen hepsinin elinde tesbihler ters ters bakarlar yanımızdaki kızlara laf atarlar.
    Aman aman..

Vallahi buffon1987 Allah sana kolaylık versin.

Eskişehir bir tane bir tane.

yok hacı ya 2gündür afyondayım yer bakıyorum falan kızları fena değil ha tabiki eskişehirdeki bol çeşit yok kabul ama güzeli çok güzel ha onu nerede buluruz bulabilirmiyiz bilmiyorum tesbihli elemanlar apaçilerimiz hacı öle deme kral adamlar ya lan nasılda alışmısım ya

• 3senem orada geçti iyi bir çevre yapman gerekiyor ki vakit geçsin küfür ederler kendilerine has şiveleri vardır len valla bile si...m baq gibi sözler duyarsın killerin altında bilardo bowling küçük ateri solonu vede sinema solonu bulunmaktadır oraya gidebilirsin yeşil yol var bide oralarda kız tavlanıyor istanbulun bağdat caddesi gibi zeyland alışveriş merkezi var özdilek vede ikmal alışveriş merkezleri mevcut oruçoğlu termallere gidebilirsin her hafta giderdik bide at çifliği var korel termalin karşısında biraz ufak halkından uzak durmaya çalış biraz sıkıntılıdırlar ama çok iyi olanları var artık tanışabilirsen ortam yaptıkdan sonra gazlıgölde villa kirala 40ytl günlük içinde hamam vede havuz var artık sana kalmış yapıcakların bide çal içilecek güzel mekan taş medrese var arada arkadaşlarımın yanına giderim afyona fazla birşey yok kısacası bol bol kendine ayıracağın zamanın var kişisel gelişiminde kullan bence zamanı kitap oku hobiler bul ben puzzle yapardım bol bol diskosuda bu arada var castle diye çıkışlarında olay bol olur

• Yaw o kadar da apaçi yok yaw, adamı korkutmayın. Hani istanbul gibi pis bir yer değil. Zaten küçük yerler görece temiz olur. Gerçi ben yerlisi olduğum için belki de rahat ediyom (rahat etme lafını yanlış anlamayın 3-4 gün sonra sıkılıyom)
  • yaw çay tarafı ile ilgili bazı şeyler duyuyorum doğrumu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.