Şimdi Ara

AFYONDA ne yapacağım ? afyonlular ve afyonda yaşamış olanlar bir baksın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
24.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle şu anlayışı kaldıralım; o sizin söylediğiniz şeyler artık çok eskide kalmış, ki var olsalar bile artık toplumdan feci şekilde dışlanıyorlar, kaçıyorlar... geceleri dışarıda istediğiniz kadar gezin siz kimseye birşey yapmadığınız sürece kimsede size uymaz.. eğlence mekanı fazla yok işte bi kafeler bi oteller felan bu kadar sınırlı.. bu yönden zayıf bende semiyorum evet fakat yeni mekanların açılması çokta uzak değil..

ben burada lise eğitimimi sürdürüyorum ve 11. sınıftayım, bir an önce kaçmak istiyor olabilirim evet ama eğer sizin bu durum mecburiyse ki öyle anladığım kadarı ile gizlide saklıda çok sayıda sosyal mekan bulunmakta aslında.. örnedğin yazın tenis oynuyarız mesela o kadarda hor görmemek lazım ve bu halinden bile birşeyler çıkarabilmek lazım ki çıkaranlar da yok değil...

benim şimdilk aklıma bu kadarı geldi ama sormak istediğiniz veya yardımcı olabileceğim birşey varsa memnuniyetle cevaplarım...

• Emirk bunca saat bildiğimiz şeyler için mi bizi beklettin? Bende Afyon da hakikaten gizli mekanlar var zannettim.

Gizli mekan yazınca aklıma geldim. Afyon Merkezde İmaret Cami tarihidir. Atmosferi farklıdır. Gitmeni tavsiye ederim.

Birde İmaretin hemen yanında Taşhan var. Hala kapanmadıysa farklı güzel bir mekandır. Cafe tarzı kafanı dinleyebileceğin bir yer.

Halı saha olarak Kırmızı hastanenin yanındaki FSM halı sahası kapalı ve çok güzeldir. Eğer ortamını sağlarsan çok zevkli maçlar çıkartabilirsin. Onun dışında yine Kırmızının yanında piknik yapabileceğin alan var. Orasıda iyidir. Gözden uzakta.

Yalnız Afyonun havası fenadır. Çoğu kişi köür kullandığı için özellikle akşamları is ten önünü göremezsin. Gerçi yeraltı sularını kullanmaya başladılar ama ne kadar yaygınlaştı bilmiyorum.

Sucuk dönerle ayran çok iyi gidiyor. Sana bunu şiddetle tavsiye ediyorum. Arada kahvaltını bal-kaymakla yaparsan doyamazsın tadına. Hakikaten çok iyidir bu malzemeleri.

• ya sorularınız olursa diye yazmadım herşeyi, gerçekten öyle pek bilinmeyen fakat güzel yerler var araştırıp listesini çıkarıyorum birazdan, yılbaşında bana da lazım olacak...
  • emir castel e takılalım yanlız ben şu 5gün tepemi kapatacak dam bulayım
  • bakalım ilk haftasonum bi yoklayalım afyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

lan insanda ne heves ne şevk bıraktınız daha taşınmadan kaçmayı düşünüyorum bu afyonda üniverste yokmu illaki vardır ortamı piyasası

Akü var, zaten üniversite açıldıktan sonra biraz yontuldu şehir

Sabahları AKAL'a giderken örnekevlerden geçiyordum da biraz gözümüz gönlümüz açılıyordu...

• emrk öyle bir bahsetmiş ki aslında Afyon, İstanbul gibi bir yer; biz kötülüyoruz.

emirk'nın geçtiği yollardan biz de geçtik. Liseyi AAÖL'de okudum. Ben de kurtulacağım günü bekliyordum. MEcburiyetten kendimize iş çıkarıyorduk vakit geçsin diye. İstanbul'da yaşamadan İstanbul'un güzelliğini Afyon'un da sıkıcılığını bilmiyormuşum. İnanın Afyon'dan ayrıldıktan sonra Afyon daha sıkıcı gelmeye başladı. Allah sabır nasip etmiş.
  • [Deleted by Admins]
  • yılbaşında castel de ve cafe ra da parti varmış gelecek varmı acaba?
  • Ra'ya gelicem ben emir görüşelim Ra'da
  • Sağda encek vağ kaptan
  • bunun konusu burda ne arıyorr turex pişmanlıktır bağımlılık yapar binmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

Sağda encek vağ kaptan

şive tatlıymış burdada napiyiciğin ede diyiler
  • forum 2009 yılında daha tatlıydı.
  • ben afyonluyum sahipata mahallesini o kadar abartmışınız, eskisehirle aynıydı bir zamanlar ama oranın belediyesi iyi geliştirdi biz geri kaldık elli sene ilerde onlar bizden , türkiyeye soğugun yayıldığı memleket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.