Şimdi Ara

AFYONDA ne yapacağım ? afyonlular ve afyonda yaşamış olanlar bir baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
24.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benim afyona tayinim çıktı aslında afyonluyum ama içinden geçmek dışında ve 1-2sefer 1gece yatmak dışında hiç yaşamadım bu şehirde 5 yıl kalacağım ufacık yer burada hayat zaman nasıl geçecek

misal eskişehirdeki gibi ortamları barları kafeleri falan varmı yoksa geçmiş olsun kardeşim ayvayı yedinmi diyorsunuz araba para giyim kuşam herşey var burada nasıl ortam yapacağım afyonlular bir yazıversin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffon1987 -- 21 Aralık 2009; 16:32:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Afyon'da Yapılacaklar: Afyonlu ve Afyonda Yaşamışlar İçin Bilgiler

Afyon'da Etkileyici Tarihi Yerleri Keşfedin:

• 2000 yıllık tarihe sahip olan Afyonkarahisar Kalesi'ni ziyaret ederek şehrin muhteşem panoramik manzaralarının keyfini çıkarın.
    • Frig Vadisi'ni keşfederek UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmiş antik kentleri ve kaya mezarlarını görün.
    • Geyre Müzesi'nde Afyonkarahisar'ın zengin tarihini ve kültürünü öğrenin.

Afyon'un Termal Sularında Rahatlayın:

• Afyon, şifalı termal suları ile ünlüdür. Kaplıca otellerinde dinlenebilir ve çeşitli rahatsızlıkları tedavi edebilirsiniz.
    • Özellikle Hüdai Kaplıcaları, romatizma ve cilt hastalıkları gibi sağlık sorunlarına iyi gelmesiyle bilinir.

Afyon'un Lezzetlerini Tadın:

• Afyon, lezzetli mutfağıyla ünlüdür. Keşkek, etli ekmek ve höşmerim gibi yöresel yemekleri deneyin.
    • Afyonkarahisar peyniriyle yapılan "Peynir Helvası"nı mutlaka tadın.

Afyonlu ve Afyonda Yaşamış Olanların Özellikleri:

• Afyonlu İnsanı Nasıl Olur? Afyonlular, genellikle misafirperver, yardımsever ve sıcakkanlı insanlardır.
    • Afyonlu Erkekleri Nasıl Olur? Afyonlu erkekler, genellikle çalışkan, dürüst ve ailelerine bağlıdırlar.
    • Afyonda Yaşamak Nasıl Bir Şey? Afyon, yaşamak için sakin ve huzurlu bir şehirdir. Uygun yaşam maliyetleri ve gelişen sosyal olanakları sunar.
    • Afyonun İnsanı Nasıl Olur? Afyonda yaşayan insanlar, genellikle geleneksel değerlere bağlı ve topluluk odaklıdırlar.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Afyonlular neden sevilmez? -> Afyonlu halkı genellikle misafirperver ve yardımseverdir.
    • Afyon insanı nasıldır? -> Afyonlular sıcakkanlı, çalışkan ve dürüsttürler.
    • Afyon erkekleri nasıl olur? -> Afyonlu erkekler ailelerine bağlı ve çalışkandırlar.
    • Afyonda yaşamak -> Afyon, sakin ve huzurlu bir şehirde uygun maliyetli yaşam sunar.
    • Afyonun insanı nasıldır? -> Afyonda yaşayan insanlar geleneksel değerlere sahiptir ve topluluk odaklıdırlar.
    • Afyonlular nasıldır? -> Afyonlular genellikle yardımsever ve misafirperverdirler.
    • Afyonlular nasıl insanlardır? -> Afyonlular sıcakkanlı, çalışkan ve dürüst kişilerdir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Afyon'lu değililm ama çevre illerde (kütahya,eskişehir,burdur vs.) çok bulundum,hayallerini yıkmak istemem ama Afyan kesinlikle Eskişehir gibi bir yer değildir,çok kısıtlı imkanları vardır gençlik açısından,üniversite olduğu halde geliştiremedi kendisini bir türlü,bu biraz da halkından kaynaklanıyor sanırım.Bol bol mangala gidersin çevre yerlerde,termal falan kaplıcaları iyidir.
  • ya bende eskişehirliyim eskişehirden gideceğim afyona o zman geçmiş olsun diyoruz ha eskişehirede 1hafta gelirim 2-3-4hafta gelirimde artık yormaya başlar iyide hacı bu üniversteliler napıyor orada illaki vardır hafif bar'ı andıran yada sağlam ortamı olan bi kafe yer kesin yoksa geçmiş olsun bana :)
  • Ben de bu sene Afyon Kocatepe Uni. kazandım , şu kadarını söyleyim , ayvayı yedin.
    Küçücük bi yer , köy gibi , 3-4 tane üniversitelilerin takıldığı cafesi var , koca şehirde doğru düzgün bir tane bile bilardo salonu yok , gezilecek yeri yok (Sadece Kale var) , havası çok soğuk , sosyal yaşam kalitesi berbat , döneri ucuz (1.5 TL) , Özdilek Alışveriş Merkezi var en büyük alışveriş merkezi olarak ama o da şehrin dışında , müzik market vs. yok , şimdilik aklıma gelenler bunlar.

edit : Bar olarak Çıngırock Cafe var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 21 Aralık 2009; 15:46:38 >
  • Eskişehiri kesinlikle aratacak bir yer.Şayet gönlün gezi çekerse atlarsın kanat turizme 2 saatte Eskişehirdesin.Şimdi kendine örnekevlerden yada merkezden uygun bir ev kirala ve şehre ayak uydurmaya çalış zaten birkaç gün sonra alışırsın.Hava oldukça soğuk olur.Gezecek pek bir yeri yoktur ama yiyecek vs fiyat olarak uygun biryer.Aç kalma durumun olmaz anbaryolunda çok sayıda dönerci filan vardır.Aslında Afyonda memur olmak çok güzel olur yaşadığım için biliyorum.
  • Termal kaplıcaları dışında pek bir albenisi olmayan bir yerdir. Gençlere göre hiç hiç değildir.
    Benim fikrim.
  • Afyonluyum bende. Eskişehirde okuyorum 2 senedir. Okula başladıktan sonra Afyon çok garip gelmeye başladı... Yani şansına küs. Yeşilyolda boyuna gider başka yapacağın bişey yok... Yani yeşilyol dediğim yer. Eskişehirdeki adalar doktorlar espark vs vs nekadar yer varsa onun 2 tane kafeye sıkışmış hali:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ev kiralamayacağımda ev alacağım sanırım 2+1 yada 3+1 merkezden

abi o zman oradan bi kız arkadaş bulacaz üniversteden yada kendim gibi bankadan olmadı memur öğretmen evde takılacaz yedik desenize ayvayı hayır zaten 5gün sabhtan akşama çalışacam nereden kimle tanısacam bilmiyorum

sanırım facebook hesabını yeniden açma zamanı geldi

• bende sözde afyonluyum ama doğma büyüme istanbullyuyumtatillerde gideriz memleketimize afyona.büyük bi şehirden oraya gideceksen zorluk çekeceksin.çok küçük bi yer.kaleye çıktıgında bunu daha iyi anlayacaksınyukarıdan şehrin tamamı görünüyor. o kadar küçük

havası çok soğuktur.kat kat giyecek al yanına.araban ve paran varmış iyi
    fuar olur yazın sanırım.tam olarak emin değilim.belediye başkanı şehre geleni kaçırıyor diye söylentiler vardı orada.amcamın oğlunun dediğine göre.bu yıl 2009 da zeki kayahan çoşkuna tahsis edilen belediye salonu sebepsiz yere kendisine verilmedi.o sırada sahne dolu demişler.o saatte gerçekte hiçbir oyun yokmuş.amaç sahneyi zekiye bırakmamak iştezeki de gösterisini afyon lisesinde gerçekleştirdi.yayınlarını dinliyorsanız arada bir verir veriştirir başkana

son yıllarda fuara gelen ünlü sayısındada bi azalma varmış.dediğim gibi afyonda uzun süre kalmadım.en fazla 1 hafta falan kalmışımdır.ancak tatillerde gidiyoruz biz.dedeyle ninenin yanına.alışveriş merkezi olarak özdilek var.en büyük alışveriş merkezidirhemen karşısında ikbal otel var.şuanki hükümettekilerin partisi o binada kurulmuştur.

halkın kendine özgü daha doğrusu o yörenin kendine özgü konuşma dili vardır.gittiğinde göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 21 Aralık 2009; 15:57:21 >

• allah insanı afyonla terbiye etmesin diyorsunuz yani valla bende afyonluyum yıllardır her gittiğimde lan nasıl bir memleket çarşısı bile yok böle memleketin diyordum allah sesimi duymuş olacakki 5sene kitledi bana orada

enseyi karartmaya gerek yok facebooktan bişeyler çıkarırım heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

bende sözde afyonluyum ama doğma büyüme istanbullyuyumtatillerde gideriz memleketimize afyona.büyük bi şehirden oraya gideceksen zorluk çekeceksin.çok küçük bi yer.kaleye çıktıgında bunu daha iyi anlayacaksınyukarıdan şehrin tamamı görünüyor. o kadar küçük

havası çok soğuktur.kat kat giyecek al yanına.

Adam Eskişehirde yaşıyormuş zaten. Afyonun soğuğu napacak adama...

• 6 sene afyonda oturdum seker fab. Lojmandaydm ordanmı bilmem afyonu cok sewdim hele arkadaslarla sabah 8de şemsettinin orda buluşup sogukda kahwaltı yapıcak paran yokken para denkleştrip az cekrdek çtlemedk inn de yada çengelde az saddam batak dönmedk;) corner inn we çengel var adam akılli mekan olarak başka bsey sorarsan yardmcı olaym..
  • Çengel en iyisi. Cafe Inn iş yapmıyor.
  • Geçen sene bir konferans için 3 gün Afyon'da kaldım. Konferanstan arta kalan zamanlarda Afyon'u gezeyim göreyim diye çıktım yola. Özdilek'in çevresinde bulunan sucuk satışı yapan yerler ve birkaç adet giyim üzerine ufak mağaza haricinde pek bir yer göremedim. Özdilek de alışveriş merkezi olarak geçiyor sanırım ama beklenti yüksek olmasın, YKM türü ufak bir yer. Sosyal bir yaşama alışıksan zorlanırsın gibi geliyor. Ayrıca oldukça soğuk bir şehir.

İyi yanları:

Ucuz ulaşım
    Nispeten uygun fiyatlı yeme/içme
    Lezzetli sucuk iskenderi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

6 sene afyonda oturdum seker fab. Lojmandaydm ordanmı bilmem afyonu cok sewdim hele arkadaslarla sabah 8de şemsettinin orda buluşup sogukda kahwaltı yapıcak paran yokken para denkleştrip az cekrdek çtlemedk inn de yada çengelde az saddam batak dönmedk;) corner inn we çengel var adam akılli mekan olarak başka bsey sorarsan yardmcı olaym..

İnn, corner falan yalan ya... O cafeler afyonda oldukları için şükretsinler... Eski bir söz var. Atın olmadığı yerde eşşeğe abdurrahman çelebi derler diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost
    Çengel en iyisi. Cafe Inn iş yapmıyor.

bizm zamanımızda inn 1numaraydı hele alt katnda okey oynamak süper bşi;) bi uydukenti sewemedm gtti.. Mpalde okudum 4sene
  • quote:

Çengel en iyisi. Cafe Inn iş yapmıyor.

Ha bak o olabilir. Çengel nispeten iyi sayılır. Onun sırasında Cafe Ra var. Canlı müzik diye gittik 1 saat kulağımızın dibinde bağırdılar...
  • Ben Uydukent'te kalıyorum rezalet bi yer , ıssız ada tabiri vardır ya aynen öyle bi yer,
    Cafe Inn'de alt kata artık damsız almıyorlar.
  • quote:

Ben Uydukent'te kalıyorum rezalet bi yer , ıssız ada tabiri vardır ya aynen öyle bi yer,
    Cafe Inn'de alt kata artık damsız almıyorlar.

biz 4 erkek girioduk;) gayette alıyolardi;)
  • artık almıyolar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.