Şimdi Ara

Afyon Cumhuriyet sucuğu Kg 22 tl ye geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
17.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sepete 3 kg cumhuriyet sucuğu ve 0.5 kg çorum leblebisi ekleyince 102 tl tutuyor. kargo bedava birde ttnet şifrenizi giriyorsunuz sonuç olarak 72 tl ödüyorsunuz,leblebinin fiyatını çıkarsak cumhuriyet sucuğunun kg 22 tl ye geliyor!!bence Cumhuriyet sucuğu için sıcak bir fırsat.....

http://www.memlekettengelsin.com/?urun-2549-cumhuriyet-kangal-sucuk--1-kg-

02.07.2013 18:28:00
    Memlekettengelsin.com’da TTNET’lilere Özel 30 TL indirim!

TTNET ayrıcalıkları Memlekettengelsin.com’da da devam ediyor!

Bireysel TTNET müşterileri, 31 Temmuz 2013 tarihine kadar Memlekettengelsin.com’dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerinde 30 TL indirim kazanıyor.

İndirim şifrenizi öğrenmek için "MEMLEKET" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı 6606'ya göndermeniz yeterlidir.

Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı TTNET A.Ş. ve Memleketten Gelsin İnternet Hizmetleri A.Ş.’de saklıdır

• ramazan da geldi alalım mı ağalar
  • İstanbul Avrupa Yakası'ndan ortak almak isteyen varsa pm bekliyorum.

Not:Mesaj yazdım sanıyordum ama bulamadım. Silindi mi yoksa? Silindiyse sebebi nedir?
  • Bir önceki konu neden silindi?
  • Ramazanda geldi. Alsak mı..

Bu sıcaklarda sıkıntı olur mu kargo da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Ramazanda geldi. Alsak mı..

Bu sıcaklarda sıkıntı olur mu kargo da...

uzmanlardan yorum bekliyoruz site nasıl güvenilir mi
  • Site güvenilir görünüyor da sucuk konusunda yorum bekliyorum daha çok.

22 tl çok iyi fiyat. Etin kilosu gözönüne alındığında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim markete gelmişti 31 tl idi kilosu yarım kilo aldım sonra gidip bir yarım kilo daha aldım sonra yine gittim alamadım kilosı 42 tl ye çıkmıştı.yanlız bugune kadar yedigim kayseri sucukları dahil en güzeli idi.kayseri sucukları bana fazla sarımsaklı geliyor ama cumhuriyet tam damak tadıma uyuyor.ben alacam tavsiye ederim.
  • Bu siteden birkaç alışverişim oldu. Son alışverişim keyfi bir şekilde kupon kullandığım için haber verilmeden iptal oldu. Müşteri hizmetleri sorulara cevap vermiyor. Tavsiye etmiyorum..
  • Hangi kargo şirketi kullanılıyor. Sitede baktım ama göremedim.
  • Fiyat çok iyi de güvenemedim takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca n11 üzerinden de satış yapıyorlar. Burada verdiğim sipariş de 15 gün sonra falan gelebildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayfam -- 4 Temmuz 2013; 22:14:40 >
  • Site güvenilir mi demiş birileri

Sitenin kurucusu ve sahibi Cumhurbaşkanımızın oğlu Mehmet Emre GÜL..
  • Güven olmaz o zaman vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Bir önceki konu neden silindi?

açtığım önceki konu neden silindi bilmiyorum,demekk ki birilerinin hoşuna gitmemiş konu :)
  • Bu arada taksit seçeneği olmadığı için kredi kartı tek çekim yapmak yerine havale ile %5 ekstra indirim de alabiliyoruz. 72TL'den 3.6TL indirim daha oluyor. Yalnız 100TL üzerine kargo bedava ama fiyat düşünce kargo fiyatı çıkar mı bilmem.

1. Edit: TTNET'e meaj attım 49 kuruş gitti ama şöyle bir mesaj geldi: Sistemlerimizden şu an için yanıt alınamamaktadır
    2. Edit: Kargo 6.45 tutuyor.
    3. Edit: Başlığı değiştirsek uygun olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkozi -- 4 Temmuz 2013; 23:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdenizx

quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Bir önceki konu neden silindi?

açtığım önceki konu neden silindi bilmiyorum,demekk ki birilerinin hoşuna gitmemiş konu :)

baştan site sahibini yazsaydın silinmezdi.

ayrıca bu arkadaş kayserili neden afyon sucuğu satıyor. yıllarca kayserili arkadaşlara afyon sucuğu daha güzel dedim hiçbiri kabul etmedi. ilk kez bir kayserilinin afyon sucuğunu beğendiğini görüyorum. sonuçta beğenmese satmaz. kendi yemediğini kimseye yedirmez koskoca cumhurbaşkanı oğlu yani.
  • 3 kg için birini kesip mi gönderiyor bunlar
  • TTNET OLMAYANLAR ALAMAYACAK MI?
  • @Denetleme.1314

Ben de ttneti kapattım başımıza gelene bak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.