Şimdi Ara

Afyon Cumhuriyet sucuğu Kg 22 tl ye geliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
2
Favori
17.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce sucuklarım geldi, paketlemeyi nasil bu kadar iyi yapmislar arkadas valla helal olsun. Halen buz gibi, sanki derin dondurucuya koyup yollamislar. Yanına bide hediye türk kahvesi koymuşlar. 25 TL'de hediye ceki gondermisler. Beni mest etti walla.
  • arkadaşlar sucuklarda geçiyormu şuan indirim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Afyonda 7 yıl yaşamış ve ilk gittiğimde ve dönem dönem tek tek her markayı denemiş biri olarak kesinlikle İtimat en iyisi.
    Afyondan 2008de ayrılmama rağmen hala İtimattan sucuk getirtirim. Sertçivi Bozok vs. de güzeldir. Burda yazılan Ahmet İpek Cumhuriyet ve İkbal marka sucuktur. Afyonun yerlisi dahi bu markaları nadir kullanır. İsterseniz Afyonlu tanıdık varsa sorabilirsiniz. Daha yeni getirtdim Afyonda şu anda İtimatın kilosu 24 TL.

Kesinlikle doğru!

Aslen Afyonluyum ve İstanbul'da yaşıyorum...
    Yıllardır ne Cumhuriyet, ne de Ahmet İpek gibi tanınmış sucukları tercih etmeyiz. Sadece ama sadece İTİMAT yeriz.

Gerçekten Afyon'un yerlileri de İtimat'ı tercih eder çoğu zaman. (Bir de İbrahim Mazlum var sanırım tercih edilen.)
  • sucuklarım 4kg sıkayet maılım uzerıne geldı 98 tl eft yaptım kargo beleş duyrulur.
  • arkadslar sucaklar ıcın lezzet testlerınızı beklıyoruz.cumhurıyet mı asıkbab mı ıtımat mı ne dersınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdenizx

quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Bir önceki konu neden silindi?

açtığım önceki konu neden silindi bilmiyorum,demekk ki birilerinin hoşuna gitmemiş konu :)

Şeriat sucuğu olsaydı silinmezdi

• İnternetten onlarca siparişim oldu bu kadar özenli ve güzel bir paketleme görmedim. Firma sucukları vakumlu ambalajda olmasına rağmen etrafını resimdeki buz aküleriyle donatıp baloncuklu poşete sarmışlar. Böyle bir ambalajlama yapacak firma daha yoktur sanırım. Helal olsun.

Afyon Cumhuriyet sucuğu Kg 22 tl ye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

sucuklarım 4kg sıkayet maılım uzerıne geldı 98 tl eft yaptım kargo beleş duyrulur.

hangi marka sucuğu o fiyata aldınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

quote:

sucuklarım 4kg sıkayet maılım uzerıne geldı 98 tl eft yaptım kargo beleş duyrulur.

hangi marka sucuğu o fiyata aldınız hocam

.cumuriyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhuriyet

• arkadaşlar sucuğun kilosu 40 tl nasıl indirim ile 72 ye düşüyor.http://www.memlekettengelsin.com/?urun-2549-cumhuriyet-kangal-sucuk--1-kg-
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhaaa

arkadaşlar sucuğun kilosu 40 tl nasıl indirim ile 72 ye düşüyor.http://www.memlekettengelsin.com/?urun-2549-cumhuriyet-kangal-sucuk--1-kg-

gecen gun 32 idi 100 tl uzeri 30 tl ttnet ind. vardi, sonra uyandilar

• quote:

quote:

arkadaşlar sucuğun kilosu 40 tl nasıl indirim ile 72 ye düşüyor.http://www.memlekettengelsin.com/?urun-2549-cumhuriyet-kangal-sucuk--1-kg-

ne uyanması, kampanyaydı.

firmadan varsa birileri kampanya uzama durumu varmı , devam ediyor mu?

TTNET ayrıcalıkları Memlekettengelsin.com’da da devam ediyor!
    Bireysel TTNET müşterileri, 31 Temmuz 2013 tarihine kadar Memlekettengelsin.com’dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerinde 30 TL indirim kazanıyor.
    İndirim şifrenizi öğrenmek için "MEMLEKET" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı 6606'ya göndermeniz yeterlidir.
    Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı TTNET A.Ş. ve Memleketten Gelsin İnternet Hizmetleri A.Ş.’de saklıdır. Kampanya indirimli ürünlerde geçerli değildir.
    Kampanyadan faydalanmak için hemen tıklayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyy@h -- 12 Temmuz 2013; 13:58:40 >

• quote:

quote:

valla gören yetkili varsa adam gibi aynı fiyata çekerlerse 3 arkadaş sipariş vereceğiz. bu nasıl dalavere, zammı geldi 2 günde. ramazan kazığımı?

• firmayi arayin kubra veya hande hanimla gorusun arkadaslar aldilar biz rezil olduk hemen kg si 32 den 40 yaptiniz 4kg 98 tl ye kargo bedava aldilar deyin

• kodu olup kulanmayan varsa; verirse aziz mübarek günlerde duacısı oluruz.
  • Yahu indirim var diye geldim, bir baktim sucuklarin kilosu 40 lira, ayip ayip, 40 liraya sucuk nerede var? Kayseride bile imamoglu 30 lira kilosu, bunedir birader, boyle indirim olmaz olsun, bindirim bu indirim falan degil.
  • 5kg aldık 170 TL ye dün geldi ürünler ben zaten hiç almak istemiyordum ama babam ucuzu duyunca hadi bi deneyelim diye tutturdu. dana değil bildiğiniz TAVUK arkadaş bu. buna güzel diyenleri de anlamadım ben hiç mi sucuk yemediniz hayatınızda. gelelim 2. hususa babam facebook tan görmüş bu arkadaşları tüm yorumlarda ne hikmetse çok güzel.. yav baba dedim bak bunlar kötü yorumları siliyordur mümkün değil böyle olması, ürünler geldikten sonra babam yorum yapmış silmişler kesinlikle hakaret vb bir şey yok yorumlarda bu arada. bende dedim kendi hesabımdan bir yorum yapayım bakalım.. onu da silmişler 10 dakika içinde :) Firma ile konuştum sosyal medya dan yorum silmeyi öğrenmişler ancak daha mahalle esnafı gibi yazışmalarda harf hataları gibi basit hatalar yapıyorlar. Uzun lafın kısası beğenmedim marketteki tavuk sucuğu ile aynı farkı yok marketteki daha ucuz hatta.. Normalde bu kadar dillendirip konuşmazdım bu konuyu ancak adamlar yorumları silince dedim ki birde silemeyeceği bir yere atayım bakalım bunu da silebilecekler mi :) Almayın demiyorum isteyen istediği ürünü alabilir ancak sucuk alacaksanız maalesef bu kadar ucuza alamazsınız..

Afyon Cumhuriyet sucuğu Kg 22 tl ye geliyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.