Şimdi Ara

AFYON-AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ~soruları alabilirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
14.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paclobutrazol

cemaat yurdu var bildiğim maliyenin arka tarafında sıkıya gelemem dersen hiç gitme ama bir sene idare edip anlaşabileceğin insanlarla eve falan çıkabilirsin

eyw hocam cemaat yurtlari hep Üniv karşısında vaktim gezdim baya bi o yüzden üniyurt olacak tercihim sanırım ikinci senemde ev düşünebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar su on kayitta istenilen ikametgah neyi secicez daha yurtta veya evde kalacagimiz belli degil yani

• üniyutrtta tek kişilik
    oda tuttum arkadaşlar izlenimimi yazarim size daha sonra

• Bide su muhafiyet sinavi neyi secicez bilen biri yok mu. Ing hazirlik zorunlu olan bolum yeterlilik sinavina girmesi zorunlu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: alle33

Arkadaslar su on kayitta istenilen ikametgah neyi secicez daha yurtta veya evde kalacagimiz belli degil yani

kendi ev adresini yazacaksın
  • quote:

Bide su muhafiyet sinavi neyi secicez bilen biri yok mu. Ing hazirlik zorunlu olan bolum yeterlilik sinavina girmesi zorunlu mu

quote:

Bide su muhafiyet sinavi neyi secicez bilen biri yok mu. Ing hazirlik zorunlu olan bolum yeterlilik sinavina girmesi zorunlu mu

ing zorunlu bölümlerde girmek zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

quote:

Arkadaslar su on kayitta istenilen ikametgah neyi secicez daha yurtta veya evde kalacagimiz belli degil yani

kendi ev adresini yazacaksın

Ev Adres bolumu ayri bnim sordugum uni olan sehirde ikametgahi soruyorlar seceneklerde ozel yurt, devlet yurdu, ev, aile, diger yaziyor. Onu sordum kalicak yer kesin belli degil yani. Ayrica cevapladigin tesekkur ederim.

• konu güncel ne kadar bilgi o kadar iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

konu güncel ne kadar bilgi o kadar iyi

hacı bende afyondayım bi görüşelim istersen tanışmış oluruz :)
  • Merhaba, Tezli İnternet ve Bilisim Teknolojileri Yönetimi (Uzaktan Eğitim) yüksek lisans programının bahar dönemi için başvurular ne zaman başlayacak, bir bilginiz varmı acaba ?
  • Arkadaşlar ben afyon kocatepe üniversitesi böte bölümüne farabi yaptım 4. sınıfın 2. dönemindeki seçmeli dersler zor mu? Eğer zorsa kendi üniversitemin yaz okulunda o dersleri almayı planlıyorum.
  • Bende buraya geliyorum kısmet olursa yardımcı olur musunuz okuyan bilen birisi varsa ?
  • gelmeyin başka imkanları olan şehirler varsa oraları yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

gelmeyin başka imkanları olan şehirler varsa oraları yazın

neden acaba?

bu arada kocatepe tıp hakkında bilgisi olan veya okuyan varmı?
  • Naturalwater kullanıcısına yanıt
    kocatepe tıp hakkında şunu söyleyebilirim orada aö sınavlarına girdim bina harika binanın sundukları yeterli gibi geldi içerisi lüks.onun dışında ans kampüsü fena değildir ama her gruptan insan vardır ve her sene mutlaka kavgalar dövüşler çevik kuvvetler eksik olmaz kampüsten.onun dışında afyon bu üniv kaldırabilecek bir şehir değil mevsim şartları zor çetin geçer kışlar.turex ve dolmuşcular birbirini vurur.hocam sana önerim googleden arat afyon kocatepe üniv hakkında yorumlar falan diye çıkar zaten ekşi sözlükten falan oku objektif olarak yorumladım.iyi yönleri yok değildir.azdır ama vardır örneğin ans kampsüünde kız boldur.afium diye bi yeri vardır takılabilecek tek iyi yerdir.birde üniv de heryer çimdir bol bol oturabilirsin iyi yönleride bunlar hayat sanıldığı kadar ucuz olmamakla beraber anbaryolu ün salmış yerlerindendir gece yürürmemeni tavsiye ederim

• Merhaba arkadaşlar. Bende yeni üniversite tercihlerimi yapacağım. Afyon kocatepe veterinerlik ile burdur mehmet akif ersoy veterinerlik arasında kaldım. Hangi universiteyi yazarsam orası olacak muhtemelen. Afyon şehrini burdur a göre biraz tutucu olarak duydum ancak burdurunda çok küçük bir yer olduğunu söylediler.
    Sormak istediğim şu öğrenciye hangi şehir daha rahat ve huzurlu bir ortam sunar. Cemaat ile hiçbir alakam yok huzur diyince yanlış anlaşılmasın :)

• ffs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray_Aykut -- 9 Nisan 2015; 10:21:59 >
  • beyler afyon kocatepe üniversitesinin hazırlıkta verilen ingilizce eğitimi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arahim9612

beyler afyon kocatepe üniversitesinin hazırlıkta verilen ingilizce eğitimi nasıl?

Bolumun ney eger 100% ing bir bolum okuyacaksan hocalarda ona gore derse agirlik veriyor ve cok iyi ogrenirsin. Diger turlu maliye, duz isletme gibi bolum okuyacaksan hazirlikta zaman kaybetme derim sana cok katkisi olmayacak.

• yedekte olsa kyk gelirmi arkadaşlar birde 250ye özel yurt bulabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.