Şimdi Ara

AFYON-AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ~soruları alabilirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
14.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kazanan arkadaşlara yardımcı olabilirim
  • upupupu
  • ben afyon myo - elektronik teknolojileri kazandım.Yurt imkanları nasıl? Pahalı bir şehirmi ?Ayrıca hem okuyup hem çalışabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakyolcusu18

ben afyon myo - elektronik teknolojileri kazandım.Yurt imkanları nasıl? Pahalı bir şehirmi ?Ayrıca hem okuyup hem çalışabilirmiyiz?

yurt çok o konuda bir sıkıntın olmasın çok pahalı bir şehir değil ama öğrenciyi bildiğin soyulması gereken biri olarak görülüyor malesef çalışabilirsin o sen bilirsin afium denilen bir alışveriş merkezi var genelde part time çalışanları öğrencilerden seçmeye çalışıyorlar
  • devlet yurdunun imkanları yeterlimidir ? Temizlik ve yemek konusunda bir sorun yaşanırmı ?
  • Mazeretli kayıt tarihleri olacak mı ? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakyolcusu18

devlet yurdunun imkanları yeterlimidir ? Temizlik ve yemek konusunda bir sorun yaşanırmı ?

imkanları yeterli diye duymuştum yemekleri iyimiş ama temizlik istediğin kadar olur mu bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyonluyumgaliba

Mazeretli kayıt tarihleri olacak mı ? yardımcı olursanız sevinirim

gerçekten geçerli bir mazeretin olması gerekir genelde oluyor ama bu sene olur mu bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsvrdm

En başta şunu söylemeliyim büyük şehirden geliyorsanız alışmanız zor olur veya hiç alışamıyabilirsiniz

Üniversite içi iyidir, ancak dışarısı pistir. sokaklarda aradığınız bütün belayı bulabilirsiniz. ot, kavga, vs vs. ancak etliye sütlüye karışmazsan hiç birşey olmaz. afyon her zaman insanından dolayı kaybetmiştir ve bu şekilde olduğunda kaybetmeye devam edicektir.

aktivite olarak çok bir yer söyleyemem. yenilerde yanılan afium outlet meşhurdur ki bir çok büyük türk, yabancı firmanın yeri vardır. afium outlette sadece 4-5 cafe mevcut ki bunlar kaliteli yerlerdir (özsüt, mado vs) 3 adet sinema salonu vardır ki sinema salonların bowling imkanı vardır. afium outlet biraz daha şehrin dışındadır 7. 8. km kadar ancak bir otobüs ile 10 dakkada gidilebilir ki kavşak bi noktadadır. o yüzden çok kalabalıktır o yüzden güzeldir. şehir içindede alışveriş imkanı sağlayabilecek ufak çapta yerler vardır. 4-5 kafede şehir merkezinde vardır ki bunların çoğu yeşilyol mevkindedir. yeşilyol ünlüdür

şehrin insanları bir yerde sıcak bir yerde asabidir ki afyon gündeme hep kavgalarla, ölümlerle gelmiştir. bunun doğruluk payı vardır. it, serseri çoktur. ama it, serseri üniversiteden içeriye girmez. dediğim gibi ben öyle kavgaya uzak insanım karışmam birşeye diyorsanız sorun olmaz.

afyon çoğunluk ile insanından dolayı sevilmez ki bu durumda haklıdır. gelişememesinin tek sebebi budur.

ulaşım kolaydır bir noktadan bir noktaya tek otobüs ile gidebilirsiniz. şehirde iki otobüs şirketi var. her ikiside aynı güzergahta. öğrenciler genellikle kartlı sistemi tercih eder. kart 50 lira aylık ve sınırsız. aktarma vs olaylarıda var tabi. çavuşbaş, sahipata ve ataköy mahalleri ünlüdür ve pislik yerlerdir. bu yüzden bu yerlerde eve çıkmayın diğer her mahallede rahatlıkla eve çıkabilirsiniz. buralardan tek otobüsle kolayca üniversiteye ulaşabilirsiniz.

hayat büyük şehirden geliyorsanız ucuzdur. yok normal bir kentten geliyorum derseniz normal şartlarda. merak edilen birşey varsa sorun cevaplıyayım.

dostum cok guzel ozetlemıssın herkes soyledıgıne paralel konusuyor.bende ısletme normal ogr kazandım ıngılızce hazırlık okucam galıba.tavsıyelerın nelerdır gerek okulda ders gecme hazırlık atlama kolaymıdır ans kampusunde olacagım butun sene tavsıyelerını beklıyorum ev konusunda takıntılı degılım yurtta olur evde ama hangısını tavsıye edersın yurt konusunda ozel yurt olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

quote:

En başta şunu söylemeliyim büyük şehirden geliyorsanız alışmanız zor olur veya hiç alışamıyabilirsiniz

Üniversite içi iyidir, ancak dışarısı pistir. sokaklarda aradığınız bütün belayı bulabilirsiniz. ot, kavga, vs vs. ancak etliye sütlüye karışmazsan hiç birşey olmaz. afyon her zaman insanından dolayı kaybetmiştir ve bu şekilde olduğunda kaybetmeye devam edicektir.

aktivite olarak çok bir yer söyleyemem. yenilerde yanılan afium outlet meşhurdur ki bir çok büyük türk, yabancı firmanın yeri vardır. afium outlette sadece 4-5 cafe mevcut ki bunlar kaliteli yerlerdir (özsüt, mado vs) 3 adet sinema salonu vardır ki sinema salonların bowling imkanı vardır. afium outlet biraz daha şehrin dışındadır 7. 8. km kadar ancak bir otobüs ile 10 dakkada gidilebilir ki kavşak bi noktadadır. o yüzden çok kalabalıktır o yüzden güzeldir. şehir içindede alışveriş imkanı sağlayabilecek ufak çapta yerler vardır. 4-5 kafede şehir merkezinde vardır ki bunların çoğu yeşilyol mevkindedir. yeşilyol ünlüdür

şehrin insanları bir yerde sıcak bir yerde asabidir ki afyon gündeme hep kavgalarla, ölümlerle gelmiştir. bunun doğruluk payı vardır. it, serseri çoktur. ama it, serseri üniversiteden içeriye girmez. dediğim gibi ben öyle kavgaya uzak insanım karışmam birşeye diyorsanız sorun olmaz.

afyon çoğunluk ile insanından dolayı sevilmez ki bu durumda haklıdır. gelişememesinin tek sebebi budur.

ulaşım kolaydır bir noktadan bir noktaya tek otobüs ile gidebilirsiniz. şehirde iki otobüs şirketi var. her ikiside aynı güzergahta. öğrenciler genellikle kartlı sistemi tercih eder. kart 50 lira aylık ve sınırsız. aktarma vs olaylarıda var tabi. çavuşbaş, sahipata ve ataköy mahalleri ünlüdür ve pislik yerlerdir. bu yüzden bu yerlerde eve çıkmayın diğer her mahallede rahatlıkla eve çıkabilirsiniz. buralardan tek otobüsle kolayca üniversiteye ulaşabilirsiniz.

hayat büyük şehirden geliyorsanız ucuzdur. yok normal bir kentten geliyorum derseniz normal şartlarda. merak edilen birşey varsa sorun cevaplıyayım.

dostum cok guzel ozetlemıssın herkes soyledıgıne paralel konusuyor.bende ısletme normal ogr kazandım ıngılızce hazırlık okucam galıba.tavsıyelerın nelerdır gerek okulda ders gecme hazırlık atlama kolaymıdır ans kampusunde olacagım butun sene tavsıyelerını beklıyorum ev konusunda takıntılı degılım yurtta olur evde ama hangısını tavsıye edersın yurt konusunda ozel yurt olarak

arkadaşım çok güzel özetlemiş zaten biraz sana bağlı geçmek hazırlığı okul hazırlığa önem veriyor ingilizcen a2 seviyelerindeyse geçersin sanırım dersleri geçmen için çalışmalısın iibf sayılı iibf arasında derse önem verildiğini duymuştum kafana yatan bir kulube girebilirsin kafan dağılır öyle çok bir aktivite yok çünkü sana tavsiyem ilk sene yurta çık biraz etrafı öğren ikinci sene sen bilirsin artık tavsiyemde kampüsün içinde bir tane yurt var onu öneririm okulun sayfasında en alt sağ tarafta reklamı var ü başlıyor yurdun adı kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

quote:

quote:

arkadaşım çok güzel özetlemiş zaten biraz sana bağlı geçmek hazırlığı okul hazırlığa önem veriyor ingilizcen a2 seviyelerindeyse geçersin sanırım dersleri geçmen için çalışmalısın iibf sayılı iibf arasında derse önem verildiğini duymuştum kafana yatan bir kulube girebilirsin kafan dağılır öyle çok bir aktivite yok çünkü sana tavsiyem ilk sene yurta çık biraz etrafı öğren ikinci sene sen bilirsin artık tavsiyemde kampüsün içinde bir tane yurt var onu öneririm okulun sayfasında en alt sağ tarafta reklamı var ü başlıyor yurdun adı kolay gelsin...

çok sağol hocam yurt işine önem veriyorum internetim kesilmesin sabahları sıcak suyum olsun yeter tek kişilik oda düşünüyorum şimdilik dediğiniz gibi ilk sene yurda çıkacağım hazırlığıda çalışarak hallederim sanırım eyw

• arkadaşlar işletme türkçe diyor ama bi yerde üniv nin sitesinde dersler ingilizce olarak anlatılmaktadır diyor hazırlık sınıfı zaten zorunlu onu biliyorum ama dersler türkçe mi emin olamadımhttp://www.aku.edu.tr/anasayfa/isletmetr.aspx
  • quote:

arkadaşlar işletme türkçe diyor ama bi yerde üniv nin sitesinde dersler ingilizce olarak anlatılmaktadır diyor hazırlık sınıfı zaten zorunlu onu biliyorum ama dersler türkçe mi emin olamadımhttp://www.aku.edu.tr/anasayfa/isletmetr.aspx

ingilizce işletme bölümüde var onun için;
    http://www.aku.edu.tr/WEB/Default.aspx?ID=52JQM71NDAU53840AQ101
    http://www.aku.edu.tr/WEB/Default.aspx?ID=35JQM47NDAU53120AQ101

• quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

quote:

arkadaşlar işletme türkçe diyor ama bi yerde üniv nin sitesinde dersler ingilizce olarak anlatılmaktadır diyor hazırlık sınıfı zaten zorunlu onu biliyorum ama dersler türkçe mi emin olamadımhttp://www.aku.edu.tr/anasayfa/isletmetr.aspx

ingilizce işletme bölümüde var onun için;
    http://www.aku.edu.tr/WEB/Default.aspx?ID=52JQM71NDAU53840AQ101
    http://www.aku.edu.tr/WEB/Default.aspx?ID=35JQM47NDAU53120AQ101

benim bölüm türkçe demi dostum?

• verdiğin siteye göre türkçe ama onu sen bileceksin artık
  • kanimca türkçe bu gün Üniv yide gördüm Üniv yurt var ora hariç Üniv karsisindaki yurtlari begenmedim hangi yurtlari tavsiye edersiniz?

• up

• Çarşıdan bakacaksın yurtlara ambaryolunun eski otogar tarafındaki yurtlar var ama eski çoğu. Yurtlar hakkında pek bilgim yok ama çağdaş, as, güntekin bunlarda kalan arkadaşlarım oldu memnunlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paclobutrazol -- 18 Ağustos 2013; 20:23:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paclobutrazol

Çarşıdan bakacaksın yurtlara ambaryolunun eski otogar tarafındaki yurtlar var ama eski çoğu. Yurtlar hakkında pek bilgim yok ama çağdaş, as, güntekin bunlarda kalan arkadaşlarım oldu memnunlardı

ans kampusu karsisindakileri gezdim ama acikcasi güven vermedi bana birde cemaat yurdu dedi bizimkiler acikcasi orda yapamam diye istemedim

• cemaat yurdu var bildiğim maliyenin arka tarafında sıkıya gelemem dersen hiç gitme ama bir sene idare edip anlaşabileceğin insanlarla eve falan çıkabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.