Şimdi Ara

AFYON-AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ~soruları alabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
14.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://universitetercihleri.com/ddmain/uni/80 üniversiteler hakkında bilgiler alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainboy1991 -- 3 Ağustos 2012; 12:25:11 >
  • şu elektrik müh ilgili nolur biri bilgi versin arkadaşlar az bi zaman kaldı sıralaması falan kaç k olur iyi bi bölümmü afyonda adam akıllı mühendislik yok
  • aylık ne kadar gider yurt vb. ler gbi ve hem okuyup hem çalışmak mümkünmü?
  • arkadaşlar biri yardım etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezobay

aylık ne kadar gider yurt vb. ler gbi ve hem okuyup hem çalışmak mümkünmü?

okuyup çalışabilirsin tabikide yıllık gider biraz sana bağlı kaldığın yurt özel harcamaların vb şeylerin derecesine bağlı ama yaklaşık 400-450 den aşağıda inmez tahmineme göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: kallekton

arkadaşlar biri yardım etsin lütfen

teşekkürler :)
  • quote:

şu elektrik müh ilgili nolur biri bilgi versin arkadaşlar az bi zaman kaldı sıralaması falan kaç k olur iyi bi bölümmü afyonda adam akıllı mühendislik yok

sanırım senin bölümün teknoloji fakültesinde eğitim kaliten iyi olur onu söyleyebilirim fakat önceliği mühendislik fakültesine vereceklerini tahmin ediyorum iş alımlarında eğer mtoksan 150-170 arasında normalsen 50-70 arası olacağını tahmin ediyorum
  • gençler ben universite değil de şehir hakkında her türlü yardımcı olabilirim. Telefon var profilimde

edit: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nstbdmn -- 4 Ağustos 2012; 3:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

quote:

şu elektrik müh ilgili nolur biri bilgi versin arkadaşlar az bi zaman kaldı sıralaması falan kaç k olur iyi bi bölümmü afyonda adam akıllı mühendislik yok

sanırım senin bölümün teknoloji fakültesinde eğitim kaliten iyi olur onu söyleyebilirim fakat önceliği mühendislik fakültesine vereceklerini tahmin ediyorum iş alımlarında eğer mtoksan 150-170 arasında normalsen 50-70 arası olacağını tahmin ediyorum

arkadaşım nasıl teknoloji fakültesinde ya gözünü seviyim ben mühendislik fakültesi yazıyor diye orayı yazdım te baş sıralara :S

• quote:

Orijinalden alıntı: nsbduman

gençler ben universite değil de şehir hakkında her türlü yardımcı olabilirim. Telefon var profilimde

edit: harf hatası

afyon gelecek byk ihtimal :D ucuz bi şehirmi nasıl :D ? brz blgi verirmsn :D
  • şehir ucuz gibi gevlerin kira fiyatları bulunduğu yere göre değişiyor yani hayat pek pahalı değil bence başka sorularınızı alalım
  • En başta şunu söylemeliyim büyük şehirden geliyorsanız alışmanız zor olur veya hiç alışamıyabilirsiniz

Üniversite içi iyidir, ancak dışarısı pistir. sokaklarda aradığınız bütün belayı bulabilirsiniz. ot, kavga, vs vs. ancak etliye sütlüye karışmazsan hiç birşey olmaz. afyon her zaman insanından dolayı kaybetmiştir ve bu şekilde olduğunda kaybetmeye devam edicektir.

aktivite olarak çok bir yer söyleyemem. yenilerde yanılan afium outlet meşhurdur ki bir çok büyük türk, yabancı firmanın yeri vardır. afium outlette sadece 4-5 cafe mevcut ki bunlar kaliteli yerlerdir (özsüt, mado vs) 3 adet sinema salonu vardır ki sinema salonların bowling imkanı vardır. afium outlet biraz daha şehrin dışındadır 7. 8. km kadar ancak bir otobüs ile 10 dakkada gidilebilir ki kavşak bi noktadadır. o yüzden çok kalabalıktır o yüzden güzeldir. şehir içindede alışveriş imkanı sağlayabilecek ufak çapta yerler vardır. 4-5 kafede şehir merkezinde vardır ki bunların çoğu yeşilyol mevkindedir. yeşilyol ünlüdür

şehrin insanları bir yerde sıcak bir yerde asabidir ki afyon gündeme hep kavgalarla, ölümlerle gelmiştir. bunun doğruluk payı vardır. it, serseri çoktur. ama it, serseri üniversiteden içeriye girmez. dediğim gibi ben öyle kavgaya uzak insanım karışmam birşeye diyorsanız sorun olmaz.

afyon çoğunluk ile insanından dolayı sevilmez ki bu durumda haklıdır. gelişememesinin tek sebebi budur.

ulaşım kolaydır bir noktadan bir noktaya tek otobüs ile gidebilirsiniz. şehirde iki otobüs şirketi var. her ikiside aynı güzergahta. öğrenciler genellikle kartlı sistemi tercih eder. kart 50 lira aylık ve sınırsız. aktarma vs olaylarıda var tabi. çavuşbaş, sahipata ve ataköy mahalleri ünlüdür ve pislik yerlerdir. bu yüzden bu yerlerde eve çıkmayın diğer her mahallede rahatlıkla eve çıkabilirsiniz. buralardan tek otobüsle kolayca üniversiteye ulaşabilirsiniz.

hayat büyük şehirden geliyorsanız ucuzdur. yok normal bir kentten geliyorum derseniz normal şartlarda. merak edilen birşey varsa sorun cevaplıyayım.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım nasıl teknoloji fakültesinde ya gözünü seviyim ben mühendislik fakültesi yazıyor diye orayı yazdım te baş sıralara :S

kusura bakma kardeşim doğru söylüyorsun yeni bölüm olunca bilgi sahibi yeni oldum daha

• benzer bir konuya daha yazdım da buraya da yazıyorum:)kardeşime afyon meslek yüksekokulundan işletme yönetimi geldi de.özel yurt olarak tavsiyede bulunabilecek olan var mı:)temiz ve okula yakın olması tercihimizdir:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tercih dönemi malum sorularınız varsa alabilirim

Merhabalar benim kuzenim kazandı Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Sağlık Yüksekokulu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünü kazandı.Kazanalı 1-2 gün anca oldu (yani bu sene üniversiteli olacak daha başlamadı )

Size sormak istediğim Afyon Sağlık Yüksekokulu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünü'nden(şu an kazandığı bölümden) Sağlık Bilimlerine yatay geçiş yapabilir mi ? Yardımcı Olursanız Sevinirim.Yatay geçiş için bir vakit var mı ne zaman nasıl yapabilir.Hiç Yoktan bir yere yönlendirebilrsenizde iyi olur.Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Merhabalar benim kuzenim kazandı Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Sağlık Yüksekokulu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünü kazandı.Kazanalı 1-2 gün anca oldu (yani bu sene üniversiteli olacak daha başlamadı )

Size sormak istediğim Afyon Sağlık Yüksekokulu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünü'nden(şu an kazandığı bölümden) Sağlık Bilimlerine yatay geçiş yapabilir mi ? Yardımcı Olursanız Sevinirim.Yatay geçiş için bir vakit var mı ne zaman nasıl yapabilir.Hiç Yoktan bir yere yönlendirebilrsenizde iyi olur.Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritreader

benzer bir konuya daha yazdım da buraya da yazıyorum:)kardeşime afyon meslek yüksekokulundan işletme yönetimi geldi de.özel yurt olarak tavsiyede bulunabilecek olan var mı:)temiz ve okula yakın olması tercihimizdir:)

myo oralarda malesef bir yurt yok en yakın şehrin içinden bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: msami42

quote:

bildiğim kadarıyla oluyor fakat kesin bilgiyi 0 272 246 28 34| telefon numarasından veya afsagyo@aku.edu.tr adresinden bilgi alabiliriniz genelde açık bir şekilde sorulara düzgün cevap veriyorlar ayriyetenhttps://www.facebook.com/#!/afyonkocatepeeuniversitesi burayada sorunuzu sorabilirsiniz cevabını alacağınızı umuyorum

• bakalım kimler afyona geliyor...
  • benim bir sorum olcaktı bir dersten sunum yapacaktık fakat başarısız olduk hoca direk olarak bırakacagını söyledi bütünlemeye bile girmeyin dedi bunu yapma hakkı var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.