Şimdi Ara

AFYON-AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ~soruları alabilirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
14.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yosiand

yedekte olsa kyk gelirmi arkadaşlar birde 250ye özel yurt bulabilirmiyim

Yedekte kacinci siradasin bilmiyorum ama yedek isi sıkıntı 2-3 ay falan bile beklemen gerekebilir ama donem sonuna dogru yurtta bos yer oldugu an kayit yaptirabilirsin erken davranirsan. Diger yurtlara gelirsek 250 ye vardir carsida elbette ama sartlari iyi oldugunu sanmiyorum. Kampusun oralarda iyileri var (ana kampus ans) ayrica carsida kalsan yol parasida icinde onuda dusun. Baska meral ettigin birsey varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alle33

quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

yedekte olsa kyk gelirmi arkadaşlar birde 250ye özel yurt bulabilirmiyim

Yedekte kacinci siradasin bilmiyorum ama yedek isi sıkıntı 2-3 ay falan bile beklemen gerekebilir ama donem sonuna dogru yurtta bos yer oldugu an kayit yaptirabilirsin erken davranirsan. Diger yurtlara gelirsek 250 ye vardir carsida elbette ama sartlari iyi oldugunu sanmiyorum. Kampusun oralarda iyileri var (ana kampus ans) ayrica carsida kalsan yol parasida icinde onuda dusun. Baska meral ettigin birsey varsa cevaplayabilirim.

yurt sonuçları açıklanmadı daha dostum kaç tane devlet yurdu var daha doğrusu sana şöyle sorayım afyonda devlet yurdu çıkma ihtimali yüksekmi

• Bende 2 yıllık bilgisayar programcılığı yazmayı düşünüyorum. Puanım çok düşük olduğu için burası ilk tercihim olacak ve büyük ihtimal gelecek burası. Önerir misiniz? Nasıl bir üniversite? Eğitimi iyi mi şuan? Ben küçük şehirden geliyorum, eğlenmem, kötü alışkanlıklarım da yoktur. Zaten bilgisayar okuyacağım için 7/24 pc başında olacağım. Pek eğlenme taraftarı değilim. Sizce nasıl olur benim için? Seçtiğim bölüm iyi mi? Ben çok seviyorum teknoloji ve bilgisayarla uğraşmayı bu yüzden seçtim bunu. Sizler ne dersiniz? Güzel mi üniversite? Eğitim? Hocalar? Kalite? Bu arada ben sessiz biriyim, kafama vur ekmeğimi al türden. Serseriliği sevmem okumaya geliyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.