Şimdi Ara

AFM +18 FİLME NASIL GİRİLİR?(Yardım Gerekiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
16.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi son durak 4 çıktı ve 3 boyutlu Maltepe carrefourda izlemek istiyorum fakat film 18+ ben 16 yaşındayım Sizce neler yapabilirim? Lütfen ciddi cevaplar.Bileti ordan birine aldırsam girerken yine kapıda biri bekliyor of of

18 Yaş Üstü Filmlere Nasıl Girilir?

18 yaş sınırı olan filmler, içeriklerinin yetişkinler için uygunsuz olduğu düşünüldüğü için yalnızca 18 yaş ve üzeri kişiler tarafından izlenebilir. Bu filmlere girebilmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Kimliğini Kanıtla: Sinemaya girerken geçerli bir kimlik belgesi (pasaport, ehliyet vb.) göstermen gerekecek. Kimliğin, filmin yaş sınırını karşıladığını kanıtlamalıdır.
    • Bilet Satın Al: 18 yaş üstü filmlerin biletleri genellikle normal biletlerden farklı bir gişeden satılır. Görevliye yaşını kanıtlayarak bileti satın alabilirsin.
    • Sinema Salonuna Gir: Biletini alıp kimliğini gösterdikten sonra sinema salonuna girebilirsin. Görevli, yaşını tekrar kontrol edebilir.

Önemli Notlar:

• Sahte kimlik kullanmak yasa dışıdır ve cezai yaptırımlara neden olabilir.
    • 18 yaşından küçük kişilerin 18 yaş üstü filmlere girmesine izin verilmez.
    • Sinema salonları, 18 yaş üstü filmlere 18 yaşın altındaki kişilerin girmesini önlemek için sıkı kontroller uygulamaktadır.

İlgili Anahtar Kelimeler:

• 18 yaş üstü filmlere nasıl alınır
    • Yaş sınırı olan filme nasıl girilir
    • Sinema 18 yaş sınırı
    • +18 filme
    • 18 yaş üstü p**** filmleri
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarı.

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Yukarı.
    iste senin gibilerin filmden etkilenmemesi icin koyuyorlar bu kuralları

Orijinalden alıntı: exerion

iste senin gibilerin filmden etkilenmemesi icin koyuyorlar bu kuralları

Alıntıları Göster
    Aradan filan sıvışmaya çalışma tekmeyi yersin popona

3 kuruşluk sevincimdi rezil yüzünü görmek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Alıntıları Göster
    Bıletı Baskasına aldır.Gırıste sen kac yasındasın dıye sorarlarsa Bıletı aldırdıgın adamı gostererek amcamın oglu de bırlıkte ızlıcez dersen alırlar.Bende Testere III e gıtmek ıcın bu taktıgı uygulamıstım.Tutmustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Alıntıları Göster
    Devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 28 Ağustos 2009; 16:40:11 >

• quote:

Devam

Alıntıları Göster
    18 i doldurmakmı gerekiyo girmekmi?

Hiçbir dinlenme hakedilen kadar zevkli değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

18 i doldurmakmı gerekiyo girmekmi?

Alıntıları Göster
    bileti 18+ alon biri alsın, senin içeri girmen problem olmaz.

Devam

Alıntıları Göster
    Ya bilet almak sorun değil de içeri girerken bilet elimde kalıp giremezsem o kötü olur Şöyle birşey düşünüyorum buz devrine falan gidecek 18+ birini bulursam ona aldırsam sonra onların yanında içeri girsem kapıdaki sorarsa buz devrine giricem derim içeri girdikten sonra sen yoluna ben yoluma

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

bileti 18+ alon biri alsın, senin içeri girmen problem olmaz.

Alıntıları Göster
    Bileti +18 birine aldır, içeri girerken de kontrol eden olursa diye gözlük tak.

Orijinalden alıntı: !XiR

Bileti +18 birine aldır, içeri girerken de kontrol eden olursa diye gözlük tak.

Gözlüğü nereden bulucam

Ya bilet almak sorun değil de içeri girerken bilet elimde kalıp giremezsem o kötü olur Şöyle birşey düşünüyorum buz devrine falan gidecek 18+ birini bulursam ona aldırsam sonra onların yanında içeri girsem kapıdaki sorarsa buz devrine giricem derim içeri girdikten sonra sen yoluna ben yoluma

Biletin üstünde hangi film olduğu yazmıyomu ?

Sakal varmı ?
    Hafiften varsa bileti alacağın zaman nüfus cüzdanını evde unuttuğunu filmin 18+ olmadığını senin liseden yeni mezun olduğunu felen söylersin biraz edebiyat parçaladıktan sonra girebilirsin bence
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• 'bi arkadaşa bakıp çıkıcam' de.

Orijinalden alıntı: JaSoN_

'bi arkadaşa bakıp çıkıcam' de.
    bende gitçem ama yaş 16 boy 1.80 civarı sakal yok 18 desem yerler mi?
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • quote:

Sakal falan varya yani bayada kalıplıyımdır öyle çok zayıf bir tipim yok ozaman +18 birine aldırsam girerkende sorarsa nüfus cüzdanı falan sabah gelip almıştım bileti akşam gerekmez diye getirmedim desem

+Olarak bu akşam afm maltepe carrefourrde filme gidecek birisi varsa bana yardımcı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 28 Ağustos 2009; 16:56:48 >

Senle aynı fılme gıdıcek +18 bırısıne Bıletı aldır.

Eger Kapıdan gırerken sen kac yasındasın dıye sorarlarsa 17 dersın.Amcamı ogluyla v.s bırseyler salla akraban olsun bırlıkteyız de.İceri Kesın Gırersın.

Sakal falan varya yani bayada kalıplıyımdır öyle çok zayıf bir tipim yok ozaman +18 birine aldırsam girerkende sorarsa nüfus cüzdanı falan sabah gelip almıştım bileti akşam gerekmez diye getirmedim desem

+Olarak bu akşam afm maltepe carrefourrde filme gidecek birisi varsa bana yardımcı olabilirmi?

Orijinalden alıntı: gokmavı

Senle aynı fılme gıdıcek +18 bırısıne Bıletı aldır.

Eger Kapıdan gırerken sen kac yasındasın dıye sorarlarsa 17 dersın.Amcamı ogluyla v.s bırseyler salla akraban olsun bırlıkteyız de.İceri Kesın Gırersın.

Alıntıları Göster
    ya kardeşim filmi sana yasaklamışlar niye uğraşıosun demekki sana göre olmayan sahneler var

• quote:

Alıntıları Göster
    Şapka tak başını geçerken biraz öne doğru ey işe yarayabilir
    Küçük olduğunu belli etmezsin ve kimlikte sormazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

bende gitçem ama yaş 16 boy 1.80 civarı sakal yok 18 desem yerler mi?

valla bende böyle bir problem yok yaş 16 1.82 boy sakalda var görenler zaten 19-20 sanıyor

Ultimate Driving Machine

BMW
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.