Şimdi Ara

AFAD'ın 300.000, Ahbab'ın 8.000 Çadır Kurmuş olması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
6.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AFAD'ın 300.000, Ahbab'ın 8.000 Çadır Kurmuş olması!

Yaşanan tüm aksilik, beceriksizlik ve liyakatsizliklere rağmen AFAD 14 günde 300 bin çadır kurmuş birkaç gün içinde 400bini aşması bekleniyor.

Beni asıl Şaşırtan dün akşamki Haluk Levent açıklaması.

Türkiye'nin neredeyse yarısının yardım gönderdiği AHBAB 13 Bin çadır almış fakat 5 bin çadırı hala kuramamış 15 günde kurabildiği çadır adeti 8bin.

Nerdeyse AFAD kadar yardım toplayan AHBAB bu kadar çaresizse on milyonlarca insanın yardımı nereye gitti???

Edit : AFAD 300bin Çadır resmi açıklama :

AFAD'ın 300.000, Ahbab'ın 8.000 Çadır Kurmuş olması!www.afad.gov.tr
    Çadırkentler Hk. BASIN AÇIKLAMASI (20.02.2023)
    https://www.afad.gov.tr/basin-aciklamasi-20022023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 21 Şubat 2023; 10:43:0 >

• Ya arkadaş algınızı seveyim, dün görmediniz sanırım Kızılay çalışanlarının kaldığı çadırları vatandaşa verdiler tepkilerden dolayı kızılay başkanı bunu twitt atarak söyledi. Yani ortalıkta çadır falan yok.

İyi bir şey oldu mu bol keseden sallayın bakalım 300 bin çadır kurulmuş öyle mi ? Artı H. Levent ilk günden beri konteyner için harcayacağız diyor, ayrıca devletin imkanları ile stk yı karşılaştırmakta ne bileyim, demek ki devletin bazı şeyleri yanlış yaptığını kabul etmek olsa gerek.

• Ahbab a verilen paralar tamamen siyasi idi ve çöpe gitti. Benim üzüldüğüm nokta depremzedelerin yardım almasınıda engellediler. Arama kurtarma yapamıyorsun , bari çadır al onu bile hakıyla yapamamışlar.

Deniz akkayanın iddiasına göre alınan ürünlerin faturalarını fazla gösterip yardım paralarını sıfırlıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 21 Şubat 2023; 10:0:45 >
  • 300 bin cadir nereye kurulmus?
    Rakami nasil hesaplamislar
    Millet cadir yok die agliyor heryerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300bin cadirda 5er kisi kalsa 1.5m kisi eder. Destekli sallayin . Afada 100milyar tl bagis gitti ahbapa 1milyar. Ahbap yarisiyla kontenyir aliyor cadir degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kıyaslamak saçma.

afadın böyle afetler için stoğu vs var.

ahbap deprem olduktan sonra birşeyler yapmaya çalışıyor.

en son konteynır aldık dediler bakalım . yapsınlar görelim

çadır geçici birşey ayrıca.içerisinde tuvalet vs yok

• Yeni troll atamaları olmuş, hayırlı olsun.
    Matematik derslerini tekrar almanızı tavsiye ederim.
    Bide artık kaç yaşına geldiniz, baba harçlığı ile yaşamayı bırakın.

• Aynen kanka her şey çok süper herkes çadırda olduğundan dün belediye başkanlarından halka herkes çadır yok diye ağlıyordu.

Birde afad ila ahbab kıyası yapmış. Allah akıl fikir versin,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bukadar toplanan deprem vergisi ile AFAD çadır değil bina dikerdi.

Kızılay hele kurumun ne yaptığı belli değil. Kan toplayıp gazoz satıyor.

• Ya arkadaş algınızı seveyim, dün görmediniz sanırım Kızılay çalışanlarının kaldığı çadırları vatandaşa verdiler tepkilerden dolayı kızılay başkanı bunu twitt atarak söyledi. Yani ortalıkta çadır falan yok.

İyi bir şey oldu mu bol keseden sallayın bakalım 300 bin çadır kurulmuş öyle mi ? Artı H. Levent ilk günden beri konteyner için harcayacağız diyor, ayrıca devletin imkanları ile stk yı karşılaştırmakta ne bileyim, demek ki devletin bazı şeyleri yanlış yaptığını kabul etmek olsa gerek.

• AFAD'ın 300.000, Ahbab'ın 8.000 Çadır Kurmuş olması!www.afad.gov.tr
    Çadırkentler Hk. BASIN AÇIKLAMASI (20.02.2023)
    https://www.afad.gov.tr/basin-aciklamasi-20022023

Bu kadarda bilgisiz olunmaz ki. Hiçbirşey bilmiyorsanız açar resmi siteye bakarsınız.

Aç bak AFAD'ın sitesinde 300bin çadırın kurulumu tamamlandığı yazılmış, Resmi açıklama yani.

Şuan çadırlarda 1 milyonun üstünde insan yaşıyor.

Ama yinede yetersiz tabiki bölgede hala milyonlarca insan var.

AFAD eldeki tüm imkanları bir şekilde kullanmaya çalışıyor. Benim sorun AHBAB nerede? 8 Bin çadır nedir? Rezillik değil mi?

Türkiye'nin yarısı yardım gönderdi buraya.

@realitych @erkahn @Dj_Gençkan

• neden inatla ahbap ve devletin kurumlarını kıyaslama işine giriyorsunuz ki? ahbap 300 bin tane çadır kursa devlet nerede demeleri mi doğru olacaktı? boş kıyaslama yapmayın.İnsanların ahbapa güven duymasının sebebini çok net şekilde biliyorsunuz.

• AFAD'ın 300.000, Ahbab'ın 8.000 Çadır Kurmuş olması!
    AFAD'ın 300.000, Ahbab'ın 8.000 Çadır Kurmuş olması!t24
    Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz: Çadırı olmayan vatandaşlar eve girmek zorunda kaldı, insanları bu şekilde ölüme terk etmenin anlamı yok
    https://t24.com.tr/haber/samandag-belediye-baskani-eryilmaz-cadiri-olmayan-vatandaslar-eve-girmek-zorunda-kaldi-insanlari-bu-sekilde-olume-terk-etmenin-anlami-yok,1093550
  • Cidden anlamak zor insanları artık. Aşağıda Haluk Levent'in kendi açıklamaları var.

Bölgede Ahbap dahil tüm STK lar AFAD onayı bilgisi almadan çadır kuramazlar kafalarına göre. Bunuda mı bilmiyorsunuz? Bilmeden nasıl konu açıyorsunuz ?

Afad'ın çadır sayısında o stk ların kurduklarıda olabilir mi mesela?

Boş biri de deniz akkaya demiş. Of of.

AFAD'ın 300.000, Ahbab'ın 8.000 Çadır Kurmuş olması!Haluk Leventtwitter
    “1) Ben ne zaman Afad adını geçirsem “vay Afad güzellemesi” yapıyor diyenler! Konuyu açalım mı? Örneğin, araba aldınız ehliyet yok. Ehliyeti devletin kurumundan almamışsanız arabayı nasıl kullanacaksınız? Yangın sonrası fidan dikeceksin. Orman müdürlüğünün izni olmadan imkansız!”
    https://twitter.com/haluklevent/status/1627876287166681089?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 21 Şubat 2023; 10:58:1 >
  • Nerdeyse AFAD kadar yardım toplayan AHBAB bu kadar çaresizse on milyonlarca insanın yardımı nereye gitti???

bunu söylerken ciddimi söyledin merak ediyorum sözde yardım kampanyasında 100 küsur milyar toplayan afad ile 1 milyarı geçen ahbap için bu kıyaslama derdi nedir.

• Ahbab a da güvenmem Afad a da . Ancak paramı Ahbab a gönderdim. ( 10000 TL) Yeri geldi mi babana da guvenmeyeceksin para işin içinde varsa.Haluk Levent çok iyi biride olsa herşeye yetişemez her kurumda yiyici tayfa vardır az çok tırtıllar hiç yapamadı alışları tanistan yaptır.

Ancak hükümetin trolleri koca devlet kurumuyla yardım dernegini kıyaslar olmuslarsa ülke bitmiş okeye donuyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Ne resmi sitesi arkadaş ya ona bakarsa ülkede resmi enlasyonda %70, resmi rakamların doğru olmadığını iki gün önce vali bile anlattı millete. Ayrıca imamhatipli birisinin arama kurtarma konusunda ne kadar bilgisi var ki bu kurumun başında onu anlatın bana. Böyle adamları koyarsan ülkenin kritik noktalarına bu hale gelirsin.

• Afad ın berbat organizasyonunu unutturmak için ahbap gibi küçük kurumlara saldırıyorlar kardeşim.

Afad öyle kötüydü, unutulacak gibi değil.

Bide çıkıp her yere ulaştık falan dediler tam mum diktiler.

Ahbap falan küçük kurumlar, AFAD ile kıyaslamaya gerek yok.

Asıl sorulması gereken AFAD neden bağış topluyor?

Bağış toplayacaksa neden Devlet'in bütçesinden para ayrılıyor?

• 300 bin heee :) Deprem enkazı kalkmadan 1 milyon konutunda sağlam olup olmadığı test edilmiş diyordu Bakan Kurum. Adama demezler mi madem 3 günde bir milyon konutu kontrol edebiliyordunuz neden yıllardır birşey yapmadınız ? Bütün rakamlar abartı , ölü sayısı ise kimbilir kaçta biri..

Ahbap ne para gelmiş nereye harcanmış hepsini açıklıyor , o yüzden boşuna uğraşıp kendinizi rezil rüsva etmeyin.

• Yaklaşık 10-11 gündür adamlar depremi,depremzedeleri,ihmalleri vs bıraktılar Ahbap ile uğraşıyorlar...

Sonra lafa gelince 'siyaset yapma' diye dolaşanlarda aynı tipler...

Ahbap 8 bin çadır kurmuş peki Ahbap gibi bağış toplayan cemaat ve tarikat dernekleri ne kadar çadır kurmuş...

Keşke Ahbap hassasiyetinizi onlar içinde gösterseniz...

Kaldı ki ısrarla devlet kurumları ile bir sivil derneği kıyaslamaktanda vazgeçin..Sonra ortalıkta 'Ahbap kendisini devlet sanıyor' diyen tipler dolaşıyor.Gerçi hoş bunu diyenlerle devlet kurumları ile sivil derneği kıyaslayanların aynı kişiler olması hiç şaşırtmıyor...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.