Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NikoP

Teknobiyotikten almak lazım bunu ben inventusdan aldım oraya talep açsam aynısı olurmu acaba ?

Fark etmez çünkü kasayı ithal eden distribütör firma Teknobiyotik/Akortek firması, siz yine de destek talebine İnventus'dan aldığınızı da bildirin belki farklı bir prosedürleri olabilir.
  • merhaba arkadaslar bu kasanın kendi psu su varmı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

fiyat sorun değilse önerebileceğim en iyi kasa 800D dir

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc800dw-obsidian-serisi%E2%84%A2-800d-full-tower-atx-pencereli-kasa/productdetails.aspx?I_ID=42825

dostum son mesajıma bir care bula bilirmisin..

anakartınızın marka modeli nedir büyük bir anakart sa uymayabilir çünkü 600T ler ATX ve mini-ATX uyumlu

• quote:

quote:

quote:

fiyat sorun değilse önerebileceğim en iyi kasa 800D dir

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc800dw-obsidian-serisi%E2%84%A2-800d-full-tower-atx-pencereli-kasa/productdetails.aspx?I_ID=42825

dostum son mesajıma bir care bula bilirmisin..

anakartınızın marka modeli nedir büyük bir anakart sa uymayabilir çünkü 600T ler ATX ve mini-ATX uyumlu

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü modeli aklıma gelmedi ama bu resimdekinin tıpkısı aynı yani bu resimdeki gibi büyük anakart büyük vida delikleri biraz aşagıda kalıyor bu yüzden vida delige uzak kalıyor ve uymuyor yarın sabah bilgisayarcıya gidecem kablolarıda toplar hemde tanıdık oldugu icin o bir caresini bulur ama kasa gayet güzel eski kasadan daha kaliteli öyle elde kalmıyor...

• tam modeli bilmeden bişey diyemem ama atx bir anakarta benziyor kasaya uyması lazım bilgisayarcı anlar sorunu eğer atx ten büyükse zaten o yüzden kasaya uymuyordur
  • quote:

tam modeli bilmeden bişey diyemem ama atx bir anakarta benziyor kasaya uyması lazım bilgisayarcı anlar sorunu eğer atx ten büyükse zaten o yüzden kasaya uymuyordur

anakartın üzerinde model olarak bu yazıyor "gigabyte 790xt -usb3"
  • aradaslar bu kasanın kendi psu su varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

tam modeli bilmeden bişey diyemem ama atx bir anakarta benziyor kasaya uyması lazım bilgisayarcı anlar sorunu eğer atx ten büyükse zaten o yüzden kasaya uymuyordur

söylediğin model atx bir anakart normalde kasaya uyması lazım
  • quote:

quote:

quote:

söylediğin model atx bir anakart normalde kasaya uyması lazım

saol yardımın icin bilgisayarcı taktı takmasınada asıl sorun şu sıvı sogutucuyu direk cd ve hd yuvalarının oraya birini ice digerini araya sokmuş yani arkalı önlü yapmış acaba bu şunumu yapmak istedi biri cd roma ve hd üflesin digeride iceriyemi acaba anlamadım ben aslında arkadaki yere eski usul olsun istiyordum biri iceriye digeri dışarıya üflesin hesabı ama hala kabloları tam saklayamamış icinde karman corman bir hal almış ama sesiz kasa şuan sende arkadamı daha iyi sıvı sogutucu yoksa hddlerin oradamı daha iyi...

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü
    ben bu şekil istiyordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 11 Şubat 2013; 22:27:15 >

• kullandığın corsair H serisi bir soğutucu ise normal montajı resimdeki gibi olur harddisk yuvasına nasıl taktı anlayamadım. benim kullandıgım corsair h100 ve kasanın tavanına takılı
  • quote:

kullandığın corsair H serisi bir soğutucu ise normal montajı resimdeki gibi olur harddisk yuvasına nasıl taktı anlayamadım. benim kullandıgım corsair h100 ve kasanın tavanına takılı

üsteki cd room yerine takmış oda kablo yıgını bende söker takarımda bide bu sogutucudan cıkan usb kabloyu takmamış bir sorun olurmu yarın olmadı tavana takmayı düşünüyorum peki tavanda iyi iş görürümü sogutma olarak... bendeki corsair h80i modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 11 Şubat 2013; 23:36:46 >
  • quote:

kullandığın corsair H serisi bir soğutucu ise normal montajı resimdeki gibi olur harddisk yuvasına nasıl taktı anlayamadım. benim kullandıgım corsair h100 ve kasanın tavanına takılı

ya onu hallettimde fanların biri calışıyor biri calışmıyor yerlerini degiştiriyorum biri dönüyor digeri dönmüyor sıvı sogutucunun birde biligisayarın power tuşuna basıyorum reset tuşuna basıyorum işlemiyor bir ücüncüsüde bilgisayar calışıyor ama Monitörden NO SIGNAL hatası alıyorum uyku moduna geciyor hdm vga diger kablolarlada denedim olmadı görüntü gelmiyor ekrana...
  • h80i de sata usb kıvır zıvır bir sürü çıkış kablosu var eski h serisinde sogutucunun molex baglantısını power a fanları da soğutucu ya takardık yada anakarta
  • quote:

h80i de sata usb kıvır zıvır bir sürü çıkış kablosu var eski h serisinde sogutucunun molex baglantısını power a fanları da soğutucu ya takardık yada anakarta

yahu şunlarada bir care bul

ya onu hallettimde fanların biri calışıyor biri calışmıyor yerlerini degiştiriyorum biri dönüyor digeri dönmüyor sıvı sogutucunun birde biligisayarın power tuşuna basıyorum reset tuşuna basıyorum işlemiyor bir ücüncüsüde bilgisayar calışıyor ama Monitörden NO SIGNAL hatası alıyorum uyku moduna geciyor hdm vga diger kablolarlada denedim olmadı görüntü gelmiyor ekrana...
  • hocam görmeden bilmeden nasıl çare bulayım kör doktorun ameliyat etmesi gibi birşey olur ekrana görüntü gelmemesi ile soğutucunun pek alakalı olduğunu sanmam yanlış bir bağlantı varsa sistem kendini açmayabilir ekran kartında bir sorun olur monitöre görüntü gelmeyebilir yani bir sürü sebep olabilir yapacagın en mantıklı şey işinin uzmanı birine kasayı götürmen ve istediğin şekilde montajını yaptırman
  • ya arkadaşlar bende xpredator x1 edition var. benim fan kontrolcüsü çalışmıyor. çeviriyorum sağa sola ama hiçbir değişiklik olmuyor. acaba ben bişeyleri eksik mi bağladım. ön paneldeki usbler çalışıyor ama fan kontrolcüsü çalışmıyor. uçak gibi ses çıkarıyor meret. iyice kafa ütüledi. bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • AEROCOOL Strike X One Adv. (AE-STR-ONEA750) 750W kasa nasıldır arkadaşlar, psu yeterlimidir, konu kalabalığı olmaması acısından bu konuya yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

AEROCOOL Strike X One Adv. (AE-STR-ONEA750) 750W kasa nasıldır arkadaşlar, psu yeterlimidir, konu kalabalığı olmaması acısından bu konuya yazdım

neye yeterli midir? Sisteminizi bilmeden yorum yazamaz kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

AEROCOOL Strike X One Adv. (AE-STR-ONEA750) 750W kasa nasıldır arkadaşlar, psu yeterlimidir, konu kalabalığı olmaması acısından bu konuya yazdım

amd fx8350 cpu
    anakart
    hd6790 ek
    8 gb ddr3 ram
    5 adet hdd
    creative ses kartı imzamdaki değer parçalar, psu yeterlimidir onu öğrenmek istiyorum ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

amd fx8350 cpu
    anakart
    hd6790 ek
    8 gb ddr3 ram
    5 adet hdd
    creative ses kartı imzamdaki değer parçalar, psu yeterlimidir onu öğrenmek istiyorum ?

yeterli.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.