Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

karar senin hocam ben olsam bir kere alırdım ömür boyu sorunsuz kullanırdım

ama bu benim fan konturolcüde 4 pinden bahsediyor acaba bu dogrum yoksa yanlışmıhttp://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-f6xt-6-fan-kontrollu-cift-renkli-led-gostergeli-525-fan-kontrolcu-ae-f6xt/productDetails.aspx?productId=bd190035&categoryId=1125#Gorseller burada acıklama kısmında...

hocam bu kontrolcüde 4 pin yok çıkışları molex satıcı taraf her zaman işi abartır ayrıca fc sıx kanal başına 30w veren bir kontrolcü istedigin kadar fan bağla montajı basit fanları direkt 4 pin çıkışlarına takarsın kontrolcününde molex güç bağlantısınıda yaptın mı tamamdır

• quote:

quote:

quote:

karar senin hocam ben olsam bir kere alırdım ömür boyu sorunsuz kullanırdım

ama bu benim fan konturolcüde 4 pinden bahsediyor acaba bu dogrum yoksa yanlışmıhttp://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-f6xt-6-fan-kontrollu-cift-renkli-led-gostergeli-525-fan-kontrolcu-ae-f6xt/productDetails.aspx?productId=bd190035&categoryId=1125#Gorseller burada acıklama kısmında...

hocam bu kontrolcüde 4 pin yok çıkışları molex satıcı taraf her zaman işi abartır ayrıca fc sıx kanal başına 30w veren bir kontrolcü istedigin kadar fan bağla montajı basit fanları direkt 4 pin çıkışlarına takarsın kontrolcününde molex güç bağlantısınıda yaptın mı tamamdır

şimdi o dedigin sadece yandaki ve altaki boş olan fanlara gelir yani buda kasanın en altında ortada fan var dörtte yanda ama ön ve üsteki fanlar da bendeki 4pinli onun icinde cevirici lazım yani hem bu konturolcüyü hemde cevirici alacagım demi....ben 7 fanıda degiştirmek istiyorum...

• kontrolcünün 4 pin çıkışlarına her türlü fan bağlanır( 4pin 3 pin 2 pin) zaten en çok pinli olan fanlar 4 pin çevirici almana gerek yok ama 6 dan fazla fan takacaksan çoklayıcı alabilirsin
  • quote:

kontrolcünün 4 pin çıkışlarına her türlü fan bağlanır( 4pin 3 pin 2 pin) zaten en çok pinli olan fanlar 4 pin çevirici almana gerek yok ama 6 dan fazla fan takacaksan çoklayıcı alabilirsin

peki bu önerdigin alete üsteki ve öndeki fanlarda takıla bilirmi cünkü tepede ve önde koca fan var ben bunlarıda degişrtirmek istiyorum... onun icin elimde 7 fan var
  • söylediğim gibi 2 pin 3 pin 4 pin her türlü fan takılabilir fanın büyüklüğü önemli degil
  • quote:

söylediğim gibi 2 pin 3 pin 4 pin her türlü fan takılabilir fanın büyüklüğü önemli degil

ama işte sorun şu üsteki fan büyük ona kücükte takılır ama benim takacagım kablo yetmez ise neolacak öndekide yetmez ise işte tek sorun bu ben ozaman yarın alırım o dedin şeyi öglen...
  • quote:

söylediğim gibi 2 pin 3 pin 4 pin her türlü fan takılabilir fanın büyüklüğü önemli degil

birde kasadan beni sogutan birşey var sende bu sorun varmı acaba kasanın önündeki parcalar cok cabuk kırılıyor o ızgaralı yerler cok dandik şimdi biraz abest kacacak acaba onların yokmu caresi pilastik şeyler cok cabuk kırılıyor ben şimdi ben kasamı degiştirmek istiyorum sıf bu yüzden acaba bu kasa nasıldır kücükmüdür benim kasadan BU KASA bu kasayı ala bilirim benim kasayı ikiyüz elli satıp öneri bekliyorum

• Arkadaslar elimde 1 adet sifir hic kullanilmamis jelatini uzerinde Aerocool XPREDATOR White Edition kasa mevcut. Dusunen arkadas olursa pm ile bana ulasabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bende sizler gibi bir Aerocool Xpredator kullanıcısıyım kasamda suan yan pleksi kapakta 4 adet 14 cm Aerocool Shark mavi alt psu böglesindeki fan yeri ve egsoz fanında ise 14 cm shar kırmızıled fan var. benim kasam ilk geldiğinde ben fanlarımın kotlrolünü satın aldığım aerocool tocuh 2000ile ve b fan kotrolcüsü ile yaptım fakat geçtiğimiz günlerde fark etimki bir türlü a fan konrtolcüsünden güç alamıyorum kasayı malesef uzay sisteme çevirerek gönderme imkanın su sıralar yok bu yaşamış olduğum üzücü durumu acaba sizlerden yaşayan ve çözebile oldumu kasamaın foto koyuyorm ama evimiz tadilatta olduğu için geçiçi kaldığımız evde haliylen pek düzenim yok görüntü kirliliği için kusuruma bakmayınız. kasaya corsair h100i almayı planlıyorum üyük ihtimallede 4 fan kullanıcam tavsiye edermisinzi corsairi ve 4 fan le birlikte kullanmamı

• quote:

quote:

birde kasadan beni sogutan birşey var sende bu sorun varmı acaba kasanın önündeki parcalar cok cabuk kırılıyor o ızgaralı yerler cok dandik şimdi biraz abest kacacak acaba onların yokmu caresi pilastik şeyler cok cabuk kırılıyor ben şimdi ben kasamı degiştirmek istiyorum sıf bu yüzden acaba bu kasa nasıldır kücükmüdür benim kasadan BU KASA bu kasayı ala bilirim benim kasayı ikiyüz elli satıp öneri bekliyorum

bu fiyata daha büyük fulltower kasalar alınabilir tabi al sat işiyle de uğraşmak lazım

• quote:

quote:

quote:

bu fiyata daha büyük fulltower kasalar alınabilir tabi al sat işiyle de uğraşmak lazım

ya kasanın önü hemen kırılıyor artık bu bile beni soguttu neredeyse kasayı aldık okadarda fiat sorun olmazda işallah buda cabuk kırılıp dökülmez... kırıldıkca insan kasadan soguyor öndeki ızgaralar bile co dandik

• quote:

fiyat sorun değilse önerebileceğim en iyi kasa 800D dir

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc800dw-obsidian-serisi%E2%84%A2-800d-full-tower-atx-pencereli-kasa/productdetails.aspx?I_ID=42825

tipi hoşuma gitmedi dedigim kasayı aldım artık cuma günü gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: cecen_01

merhabalar bende sizler gibi bir Aerocool Xpredator kullanıcısıyım kasamda suan yan pleksi kapakta 4 adet 14 cm Aerocool Shark mavi alt psu böglesindeki fan yeri ve egsoz fanında ise 14 cm shar kırmızıled fan var. benim kasam ilk geldiğinde ben fanlarımın kotlrolünü satın aldığım aerocool tocuh 2000ile ve b fan kotrolcüsü ile yaptım fakat geçtiğimiz günlerde fark etimki bir türlü a fan konrtolcüsünden güç alamıyorum kasayı malesef uzay sisteme çevirerek gönderme imkanın su sıralar yok bu yaşamış olduğum üzücü durumu acaba sizlerden yaşayan ve çözebile oldumu kasamaın foto koyuyorm ama evimiz tadilatta olduğu için geçiçi kaldığımız evde haliylen pek düzenim yok görüntü kirliliği için kusuruma bakmayınız. kasaya corsair h100i almayı planlıyorum üyük ihtimallede 4 fan kullanıcam tavsiye edermisinzi corsairi ve 4 fan le birlikte kullanmamı

Benim kasanın üstündeki kontrolcülerde patates bilmiyorum kontrolcü için garantiye göndermeye deyermi.

• yahu şu yeni kasaya benim anakart olmuyor nasıl halledecem onu benim kart büyük geliyor yani vida deliklerine bile ulaşmıyor bu yüzden oturmuyor acaba vida deliklerine nasıl tam otururtucam onu
  • quote:

fiyat sorun değilse önerebileceğim en iyi kasa 800D dir

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc800dw-obsidian-serisi%E2%84%A2-800d-full-tower-atx-pencereli-kasa/productdetails.aspx?I_ID=42825

dostum son mesajıma bir care bula bilirmisin..

• quote:

Orijinalden alıntı: alejandro_26

Öncellikle herkese selamlar iyi bayramlar arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var, başlıkta yazan aero cool xpredator sahibiyim, bu kasaya sahip olanlar yada dışarıda görmüş olanlar bilirler kasanın ön panelinde xpredator yazısı olan led ışık yayan bir bölüm var ön panelde, sorunum şu yaklaşık 1 hafta on gün öncesine kadar bu xpredator yazısı olan led ışık sabit yanıyordu. ama şu an durmadan yanıp sönüyor bazende kendi kendine ışık kayboluyor yani hiç yanmıyor, şu zamana kadar böyle bişey yoktu zaten kasanın içini açıpta bişey de yapmadım kablololara falan, teknik servise götürmeden halletmek istiyorum sorunu bilen arkadaşların yada aynı kasaya sahip arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum... şimdiden tşkler...

öncelikle merhaba arkadaşım ön panalindeki 2 adet molex kablolar vardır 1 i fan kontrolcü diğeri hdd led ve aerocoll ledinindir molex kablolarını kontrol et
    vede sölemedende edemicem xpredatör gerçekten f/p olarak iyi ama ön panel malzemesi olarak çok kötü 2 defa ön panel arızası yüzünden garantiye gönderdim 2 defa ön panel yandı şimdide power tuşu sorun çıkarıyor
    verdiğim o kadar para hepsiburada.com a haram olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

quote:

Orijinalden alıntı: cecen_01

merhabalar bende sizler gibi bir Aerocool Xpredator kullanıcısıyım kasamda suan yan pleksi kapakta 4 adet 14 cm Aerocool Shark mavi alt psu böglesindeki fan yeri ve egsoz fanında ise 14 cm shar kırmızıled fan var. benim kasam ilk geldiğinde ben fanlarımın kotlrolünü satın aldığım aerocool tocuh 2000ile ve b fan kotrolcüsü ile yaptım fakat geçtiğimiz günlerde fark etimki bir türlü a fan konrtolcüsünden güç alamıyorum kasayı malesef uzay sisteme çevirerek gönderme imkanın su sıralar yok bu yaşamış olduğum üzücü durumu acaba sizlerden yaşayan ve çözebile oldumu kasamaın foto koyuyorm ama evimiz tadilatta olduğu için geçiçi kaldığımız evde haliylen pek düzenim yok görüntü kirliliği için kusuruma bakmayınız. kasaya corsair h100i almayı planlıyorum üyük ihtimallede 4 fan kullanıcam tavsiye edermisinzi corsairi ve 4 fan le birlikte kullanmamı

Benim kasanın üstündeki kontrolcülerde patates bilmiyorum kontrolcü için garantiye göndermeye deyermi.

insan sinir oluyor hocam ya. ne yapsam ne etsem diye.

• USB çıkışları yada fan kontrolcüsü bozuk olanlar Teknobiyotik sitesi üzerinden müşteri destek bölümüne girerek destek talebi açsınlar, üst panelin arızalı olduğunu ve ürün şu tarihte alındı garantisi devam ediyor şeklinde bilgi verip üst panelin gönderileceği adresi rica etsinler. Aras kargo ile karşı ödemeli gönderi yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

USB çıkışları yada fan kontrolcüsü bozuk olanlar Teknobiyotik sitesi üzerinden müşteri destek bölümüne girerek destek talebi açsınlar, üst panelin arızalı olduğunu ve ürün şu tarihte alındı garantisi devam ediyor şeklinde bilgi verip üst panelin gönderileceği adresi rica etsinler. Aras kargo ile karşı ödemeli gönderi yapabiliyorsunuz.

Teknobiyotikten almak lazım bunu ben inventusdan aldım oraya talep açsam aynısı olurmu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.