Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarı ilk topladığımda yan kapağa Aercool Silentmaster 20cm fan taktım.Şimdi yan kapaktaki 20cm fanı çıkarıp tavan fanı olarak kullanacağım.Yan kapak fanı olarak ta 3 adet fan kullanmak istiyorum bilgisayarımın fotoğrafları aşağıdadır.Merak ettiğim şey takacağım 3 adet 12cm fan ekran kartı ile işlemci fanı (Thermaltake Frio OCK)'ya temas eder mi ? Birde önereceğiniz kırmızı ledli 12cm fan var mı.? Hepsiburada,Vatan Bilgisayar ve Teknobiyotik'ten önerirseniz sevinirim.Birde benim arka fanım Aerocool Shark Fan serisi 14cm oda bazen titreme yapıyor acayip bir ses çıkarıyor sizce bunun sebebi nedir.? Benim üst tavan fanım kasayla gelen fandı.Bende şuan 20cm SilentMaster fan var.Onu üst tavan fanı olarak kullanabilir miyim ? ACİL.

Takacağım 12cm fan :

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xilence-coo-xpf120tr-120mm-kirmizi-led-kasa-fani/productdetails.aspx?I_ID=39117
    -2,3,4 slotlarına fan takılacaktır.

http://imageshack.us/photo/my-images...103223333.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images...103223244.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images...103223402.jpg/

İyi bir forum geçirmeniz dileğiyle CastingDamage..

• Arkadaşlar
    Xpredator X1 Devil Red Edition kullanıyorum.
    Bu fan kontrolünü sağlayan zamazingo bi işe yaramıyor. Çeviriyorum ama fanlarda bi değişiklik olmuyor. Tüm kabloları bağladım. Bi fikri olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: castingdamage

Merhaba arkadaşlar bilgisayarı ilk topladığımda yan kapağa Aercool Silentmaster 20cm fan taktım.Şimdi yan kapaktaki 20cm fanı çıkarıp tavan fanı olarak kullanacağım.Yan kapak fanı olarak ta 3 adet fan kullanmak istiyorum bilgisayarımın fotoğrafları aşağıdadır.Merak ettiğim şey takacağım 3 adet 12cm fan ekran kartı ile işlemci fanı (Thermaltake Frio OCK)'ya temas eder mi ? Birde önereceğiniz kırmızı ledli 12cm fan var mı.? Hepsiburada,Vatan Bilgisayar ve Teknobiyotik'ten önerirseniz sevinirim.Birde benim arka fanım Aerocool Shark Fan serisi 14cm oda bazen titreme yapıyor acayip bir ses çıkarıyor sizce bunun sebebi nedir.? Benim üst tavan fanım kasayla gelen fandı.Bende şuan 20cm SilentMaster fan var.Onu üst tavan fanı olarak kullanabilir miyim ? ACİL.

Takacağım 12cm fan :

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xilence-coo-xpf120tr-120mm-kirmizi-led-kasa-fani/productdetails.aspx?I_ID=39117
    -2,3,4 slotlarına fan takılacaktır.

http://imageshack.us/photo/my-images...103223333.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images...103223244.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images...103223402.jpg/

İyi bir forum geçirmeniz dileğiyle CastingDamage..

Öncelikle koyduğun resimler gözükmüyor. Sorularına gelirsek, aldığın 12cm fanların frio'ya ve ekran kartına temas etmez. Bende frio extreme ve yan kapakta 4 tane 12cm fan kullanıyorum. Herhanbi bir temas sözkonusu değil. Fan sesine gelirsek, fanın toz kapmış olabilir yada vidaları yeterince sıkı değildir. Fanı sökmeyi becerebiliyorsan içini açıp temizleyebilirsin yada vidaları sağlamlaştırabilirsin. Bu arada kasa ile gelen 23cm fan bence mükemmel. O fanı söküpte yerine 20 cm lik fanı takmanı önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

Kasa bugün geldi teknobiyotik baya hızlıymış. Umarım memnun kalırım gerçi hangar gibi ama benim su soğutmayı nasıl kurucam bilmiyorum.radyatör ve pompa yerleri "?" kafamda.

abi muhteşem bir kasa ya aşık oldum resmen beyazına , siyahını almayı düşünüyordum ama buna aşık oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest
    abi muhteşem bir kasa ya aşık oldum resmen beyazına , siyahını almayı düşünüyordum ama buna aşık oldum

Şuan bembeyaz bendeki kasa, siyah olan meshlerden tutta içerideki bütün siyahlara kadar beyaza boyadım. Boyamada asıl işlem şimdi başlayacak. Kırmızı kan sıçrama tarzı bir boyamaya girişicem umarım başarılı olur.

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: Justice4ewer

quote:

Merhaba arkadaşlar ben de bu kasadan kullanıyorum kasayı kurdum fakat birtek şu kabloyu anlamadım? Nereye takacam acaba? ve ne işe yarar?

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

way arkadaş neden kimse yardımcı olmuyor ya benimde sağdaki usb çalışmıyor acaba bu kabloyu nereye takacaz

Yanlış hatırlamıyorsam eğer , önpanel ses ve mikrofon girişleri için

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

usb kablosu
  • quote:

quote:

usb kablosu

ikilemde kaldım , dur bi kasayı açıp bakayım bende o kabloyu taktım çünkü ama nereye taktım ikilemdeyim şu an
  • quote:

quote:

quote:

usb kablosu

ikilemde kaldım , dur bi kasayı açıp bakayım bende o kabloyu taktım çünkü ama nereye taktım ikilemdeyim şu an

en sağdaki usb girişi çalışmıyor onun bağlantı kablosu olabilir kullanan kimse yokmu

• quote:

quote:

quote:

quote:

usb kablosu

en sağdaki usb girişi çalışmıyor onun bağlantı kablosu olabilir kullanan kimse yokmu

Yukarıda nereye ve nasıl takacagini detaylica anlattım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

usb kablosu

bendede en sağdaki çalışmıyor 4 pinli 4 usb kablosunu mikrofon yerinemi takcaz anlamadım

• Birde benim fan kontrolcünün sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Lifetime -- 23 Ocak 2013; 15:01:39 >
  • matkap gibi ses çıkartıyor bu sesin fanlardan gelmediğine eminmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

matkap gibi ses çıkartıyor bu sesin fanlardan gelmediğine eminmisin?

Ses fanlardan geliyor yani sesin gelmesini sağlayan şey kontrolcü fanları son devirde açınca sorun yok ama orta ayar yapınca kontrolcü fanlara bu sesi veriyor sorun kontrolcü galiba anakart ile sorun yok orta ayarda
  • ilginç bir sorun tavsiyem eğer çok fanın varsa kanal başına amperi yüksek iyi bir fan kontrolcü alman ki bu ses iyiye işaret değil yakında arıza çıkarabilir kontrolcü ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

ilginç bir sorun tavsiyem eğer çok fanın varsa kanal başına amperi yüksek iyi bir fan kontrolcü alman ki bu ses iyiye işaret değil yakında arıza çıkarabilir kontrolcü ler

haklisiniz kasayla birlikse gelenler birde 14 cmlik egsoz fan takili birde 20cmlik var ama onu lullanmiyorum uygun fiyatli kontrolcu almam sart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

usb kablosu

bendede en sağdaki çalışmıyor 4 pinli 4 usb kablosunu mikrofon yerinemi takcaz anlamadım

anakart modelinizi söyleyin ben size fotoda göstereyim nereye ve ne şekilde takacağınızı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

usb kablosu

anakart modelinizi söyleyin ben size fotoda göstereyim nereye ve ne şekilde takacağınızı.

msi z77gd 55 tesekkurler

• quote:

Resimde umarım açıkça anlatılmıştır. GND tarafı 9 yada 2 numara denk gelecek şekilde takabilirsiniz. Eğerki yine usb lerde sorun varsa, sorununuz kronik xpredator sorunu olan ön panel arızası iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 23 Ocak 2013; 18:36:09 >
  • quote:

quote:

Resimde umarım açıkça anlatılmıştır. GND tarafı 9 yada 2 numara denk gelecek şekilde takabilirsiniz. Eğerki yine usb lerde sorun varsa, sorununuz kronik xpredator sorunu olan ön panel arızası iyi akşamlar.

tesekkurler bu kalan 4pinli ustunde usb yazan kablo icin dimi

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.