Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

radyatörde sorun yaşıyorum koyacak yer yok. Ya slim radyatöre geçiş yapıcam yada bir şekilde tarzanca montelicem kasaya. Sıvı soğutmanın borularını değiştiricem. Eskisi saydamdı pirinç rakorlar boruyu sarartıyodu. Beyaz yada kırmızı alıcam, büyük ihtimalle beyaz olucak.

üst panele ufak bir modifiye yaparsan istediğin çapta radyatör kullanırsın

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

resimde pek anlayamadım plexi ile üst panelimi yükseltmişler?

konuyu incelersen daha detaylı bilgilenirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_67842101/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67842101

• quote:

konuyu incelersen daha detaylı bilgilenirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_67842101/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67842101

bu modu incelemiştim. Yükseltme fikri güzel ama çok yükseltmişsiniz bence. Ben büyük ihtimalle bir kızak tasarlıcam radyatör için kasa içinden üst tarafa.
  • Bu kasa için bir sorum var arkadaşlar.
    Highpower 650 watt psu'nun kabloları kasaya kısa geldi anakarta yetişmiyor.
    Kablosu uzun bildiğiniz bu kasaya uygun bir psu var mı?
    Ya da siz hangi psuyu kullanıyorsunuz?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • buda benim xpredator whit modum ayrıca su soğutma montajım yukarıda arkadaş bahsetmiş radyatör ve hazne yeri sorun olabiliyor ama bu şekilde çözdüm ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 2 Ocak 2013; 7:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

buda benim xpredator whit modum ayrıca su soğutma montajım yukarıda arkadaş bahsetmiş radyatör ve hazne yeri sorun olabiliyor ama bu şekilde çözdüm ben

radyatör ne tarafta?

• radyatör üst tarafta dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Bu kasa için bir sorum var arkadaşlar.

ben aynı powerı kullanıyorum. Sadece 8 pinlik güç kablosu kısa geldi bende 24 pinlik kablo tam yetti. 8 pinlik kabloyuda uzatma kablo ile hallettim.
  • quote:

quote:

ben aynı powerı kullanıyorum. Sadece 8 pinlik güç kablosu kısa geldi bende 24 pinlik kablo tam yetti. 8 pinlik kabloyuda uzatma kablo ile hallettim.

Anladım hocam. Benim de yetişmeyen 24 pinlik kablo. Uzatmalara baktım da sitelerde stokta yok.
    Sizin önerebileceğiniz uzatma kablo alacağım bir yer var mı?
    Yoksa Seasonic M12II-750 watt almaya karar verdim ben de. 24 pinlik kablosu 60cm uzunluğundaymış yeterli olacaktır inş..

• quote:

quote:

quote:

Anladım hocam. Benim de yetişmeyen 24 pinlik kablo. Uzatmalara baktım da sitelerde stokta yok.
    Sizin önerebileceğiniz uzatma kablo alacağım bir yer var mı?
    Yoksa Seasonic M12II-750 watt almaya karar verdim ben de. 24 pinlik kablosu 60cm uzunluğundaymış yeterli olacaktır inş..

teknobiyotik te vardı ama stokta kalmamış.

Onun dışında aşağıdaki sitelerde buldum.

http://www.lyqus.com.tr/24-pin-erkek-gtgt-disi-atx-uzatma-kablosu-33cm_18878#.UOR8Nm8Xwu8

http://www.mykablo.com/Urun/24-pin-power-uzatma-kablosu-pmu4943.html

gib sitelerde var ama hiç alışverişim yok bu sitelerden güvenilirliği konusunda referans olamam. Fakat birebir iletişim e geçerek alabilirsiniz ürünü. Bence power değiştirmeyin gereksiz masraf olur hiç olmadı kablo için dh 2.elden sleeve alın. Sonra bir elektronikçide 24 pinliği uzattırrın zaten o 24 pinlik uç kısım sökülebiliyor.

http://www.modifiyemalzemecisi.com/?urun-134-24-Pin-Uzatma-Kablosu.html bu siteden alabilirsiniz sahibi bu forumdan zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 4 Ocak 2013; 1:25:14 >

• quote:

radyatörde sorun yaşıyorum koyacak yer yok. Ya slim radyatöre geçiş yapıcam yada bir şekilde tarzanca montelicem kasaya. Sıvı soğutmanın borularını değiştiricem. Eskisi saydamdı pirinç rakorlar boruyu sarartıyodu. Beyaz yada kırmızı alıcam, büyük ihtimalle beyaz olucak.

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

Edit: Bu arada yukarıdaki kabloyla ilgi net bilgi alamayan arkadaşlar. O kablo usb kablosu. 9 pinli çıkışa takıyorsunuz. 9 pinli çıkışın 4 pinli kısmına boşluk olan tarafa GND gelecek şekilde takmanız gerekiyor. USB lerin hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor bende. Alttaki örnek resimden anlayabilirsiniz.

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

ilk resminizdeki kasanın kapağındaki 20cmlik fan dışarımı içerimi üflüyor acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NikoP
    ilk resminizdeki kasanın kapağındaki 20cmlik fan dışarımı içerimi üflüyor acaba ?

Dışarı üflüyor ama o kapaktaki plexiyi ve fanı zaten ileride tamamen kaldırıcam. 20 lik fan boşta kalıcak. Egzos fan olarak çıkış yok diye öyle yapmıştım şimdilik ama gerekte yok içeri üflüyor şekildede taksam içerideki hava bir şekilde dışarı atılır. Sıvı soğutmayı 2 gün içerisinde takıcam o zaman fanlarla beraber ayarlıcam hava giriş çıkış noktalarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 2 Ocak 2013; 23:35:27 >
  • quote:

quote:

Dışarı üflüyor ama o kapaktaki plexiyi ve fanı zaten ileride tamamen kaldırıcam. 20 lik fan boşta kalıcak. Egzos fan olarak çıkış yok diye öyle yapmıştım şimdilik ama gerekte yok içeri üflüyor şekildede taksam içerideki hava bir şekilde dışarı atılır. Sıvı soğutmayı 2 gün içerisinde takıcam o zaman fanlarla beraber ayarlıcam hava giriş çıkış noktalarını.

bendede 20cmlik coller master megaflow var çıkardım ekran kartım olmadığı için gereği yokdur diye kasa ile gelen fanlar 1 de egsos fanım var

fan kontrolcüleri çok kötü kasanın sizdede öylemi fanların devirlerini açarken çok gıcık bir ses çıkartıyor ya en düşük yada en son devirde çalışması lazım

• quote:

quote:

quote:

bendede 20cmlik coller master megaflow var çıkardım ekran kartım olmadığı için gereği yokdur diye kasa ile gelen fanlar 1 de egsos fanım var

fan kontrolcüleri çok kötü kasanın sizdede öylemi fanların devirlerini açarken çok gıcık bir ses çıkartıyor ya en düşük yada en son devirde çalışması lazım

yo hayır herhangi bi sorun yok fan kontrolcülerde. Bence sizin kasanın kasanın üst elektronik panelinde problem olabilir. Usb de de sorun yaşıyordunuz sizi.

• Fan kontrolcüleri çok iyi bence. Ses falanda yaptığı yok. Belki sizin fanlarınız ses yapıyordur?
  • Abi böyle lanet bir şey yok yahu.

Benim anakartı tutmuyor vidalar. Sürekli atıyor. Aldığım günden beri bıktırdı yani. Kaybola kaybola vida kalmadı.

Bu kadar düşük kalite olur.

Ön panel sorunlu. Parası neyse yenisini alayım dedim. Teknobiyotik akortek i söyledi. Bir umut inventus u aradım. Akortek e mesaj atın dedi. Akortek teknobiyotik e ulaş dedi.

Lanet olsun ya.
  • quote:

buda benim xpredator whit modum ayrıca su soğutma montajım yukarıda arkadaş bahsetmiş radyatör ve hazne yeri sorun olabiliyor ama bu şekilde çözdüm ben

güzel mod olmuş selbal tebrik ederim

• quote:

quote:

güzel mod olmuş selbal tebrik ederim

eyvallah hocam teşekkürler 2 gün baya uğraştım ama değdi gibi daha tamda bitmedi

• doğrudur bitmez ben bir aydır uğraşıyorum tasarladığım modu hala bitiremedim
  • quote:

doğrudur bitmez ben bir aydır uğraşıyorum tasarladığım modu hala bitiremedim

Bir mod var.

Adam 2009 da başladı.

Kasım 2012 deki durum bu.

Aradan 14 tane video geçti ve yıl oldu 2013. Bu sene inşallah bitecek. 2009 dan beri takip ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 4 Ocak 2013; 8:41:58 >

• bazıları işine çok özeniyor demek ki
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.