Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NikoP

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

Resimde umarım açıkça anlatılmıştır. GND tarafı 9 yada 2 numara denk gelecek şekilde takabilirsiniz. Eğerki yine usb lerde sorun varsa, sorununuz kronik xpredator sorunu olan ön panel arızası iyi akşamlar.

tesekkurler bu kalan 4pinli ustunde usb yazan kablo icin dimi

4 pinli ve üstünde usb yazıyorsa evet. Bendekinde yazmıyor. Üstünde GND + - 5V yazan resimdeki 4 pinlik uçtan bahsediyorum. Bu uç tek usb yi kontrol eder diğer birleşik olan 9 pinli usb kablosu daha var onuda takıyorsunuz diğer slota. Oda 2 usb yi kontrol eder. Toplamda 3 usb sağlıklı kullanmak için belirtilen şekilde takmanız yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 23 Ocak 2013; 19:07:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Resimde umarım açıkça anlatılmıştır. GND tarafı 9 yada 2 numara denk gelecek şekilde takabilirsiniz. Eğerki yine usb lerde sorun varsa, sorununuz kronik xpredator sorunu olan ön panel arızası iyi akşamlar.

tesekkurler bu kalan 4pinli ustunde usb yazan kablo icin dimi

4 pinli ve üstünde usb yazıyorsa evet. Bendekinde yazmıyor. Üstünde GND + - 5V yazan resimdeki 4 pinlik uçtan bahsediyorum. Bu uç tek usb yi kontrol eder diğer birleşik olan 9 pinli usb kablosu daha var onuda takıyorsunuz diğer slota. Oda 2 usb yi kontrol eder. Toplamda 3 usb sağlıklı kullanmak için belirtilen şekilde takmanız yeterli olacaktır.

peki denecegim fan kontrol meselesine ne diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Fan kontrolcü videonuzda gram ses duyamadım ben. Sesi sonuna kadar açtım ama duyamadım bişey. Eğer ses çıkıyosa 5.1 de kritik sorunlarım var demektir.

Edit: Sesi körükledim anca duyabildim çok ince fan sesi çıkıyor yanlız o fena rahatsız eder. Farklı fanlarlada denedinizmi? Hepsinde bunu yapıyorsa fan kontrolcüde problem var demektir. Xpredator un ön panelde ilk patlayan yeri fan kontrolcü oluyor. Çoğu kişi şikayetçi bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 23 Ocak 2013; 19:23:49 >

• quote:

quote:

Fan kontrolcü videonuzda gram ses duyamadım ben. Sesi sonuna kadar açtım ama duyamadım bişey. Eğer ses çıkıyosa 5.1 de kritik sorunlarım var demektir.

Edit: Sesi körükledim anca duyabildim çok ince fan sesi çıkıyor yanlız o fena rahatsız eder. Farklı fanlarlada denedinizmi? Hepsinde bunu yapıyorsa fan kontrolcüde problem var demektir. Xpredator un ön panelde ilk patlayan yeri fan kontrolcü oluyor. Çoğu kişi şikayetçi bundan.

gercekten cok ilginc telefonla veya kulaklikla dinleme sansiniz varmi

• videodaki ses gayet net duyuluyor 5.1 kullananlar front hoparlörlerin seviyesini arttırsın çünkü front kanalından ses geliyor
  • quote:

quote:

kasamdaki 4 fandada aynı ses var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Bu kasa için bir sorum var arkadaşlar.
    Highpower 650 watt psu'nun kabloları kasaya kısa geldi anakarta yetişmiyor.
    Kablosu uzun bildiğiniz bu kasaya uygun bir psu var mı?
    Ya da siz hangi psuyu kullanıyorsunuz?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..

ben aynı powerı kullanıyorum. Sadece 8 pinlik güç kablosu kısa geldi bende 24 pinlik kablo tam yetti. 8 pinlik kabloyuda uzatma kablo ile hallettim.

peki dostum sana bir soru soracagım bu kasaya CORSAIR H80 bunu taksam sessiz calışırmı şuan sogutucu olarak bu var SOGUTUCU kasada hiç ses yok ama bu belki daha iyi sogutur diyorum alsam sorun cıkarmı birde bunda galiba su bidonu vb şeyler yok gibi şimdiden yardımın icin teşekür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

quote:

ben aynı powerı kullanıyorum. Sadece 8 pinlik güç kablosu kısa geldi bende 24 pinlik kablo tam yetti. 8 pinlik kabloyuda uzatma kablo ile hallettim.

peki dostum sana bir soru soracagım bu kasaya CORSAIR H80 bunu taksam sessiz calışırmı şuan sogutucu olarak bu var SOGUTUCU kasada hiç ses yok ama bu belki daha iyi sogutur diyorum alsam sorun cıkarmı birde bunda galiba su bidonu vb şeyler yok gibi şimdiden yardımın icin teşekür ederim..

Corsair h80 komple bir sistemdir. Sıvısı kapalı bir sisteme yerleştirilmiştir. Ek olarak Rezervuar ve pompa kullanmıyorsunuz, hepsi bir arada sistemlerden kısaca.

Mevcut cpu coolerının test sonuçlarını inceledim. Aynı şartlarda H80 incelemesinide verdim aslında karar senin.

Xigmatek Loki Cooler

Cpu Boşta iken;

Ses: 44 dba, Fan hızı: 1850 rpm ve Cpu ısısı: 34 Derece

Cpu Full Yükte iken;

Ses: 55 dba, Fan hızı: 2750 rpm ve Cpu ısısı: 60 derece

Corsair h80 ise aynı şartlarda

Cpu Boşta iken;

Ses: 42 dba, Fan hızı: 2150 rpm ve Cpu ısısı: 25 Derece

Cpu Full Yükte iken;

Ses: 52 dba, Fan hızı: 2500 rpm ve Cpu ısısı: 47 derece

H80 soğutma performansı olarak daha iyi ses olarakta biraz daha iyi diyebiliriz. Aerocool a H80 i takabilirsiniz. Gayet sessiz çalışıcağını düşünüyorum. Ben 4 fan kullanıyorum. Fan kontrolcü ile sesi sondayken tabiki ses oluyor ama gürültülü değil. Fan kontrolcü ile kısık iken ise ses duymanız çok zor.

quote:

Belirttiğim gibi fan kontrolcünüzde sorun var büyük ihtimalle ne zaman almıştınız kasayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 26 Ocak 2013; 3:07:32 >

• arkadaşlar buda kasanın son hallerine yakın resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 26 Ocak 2013; 10:12:52 >

• güzel çalışma olmuş tebrikler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

quote:

Corsair h80 komple bir sistemdir. Sıvısı kapalı bir sisteme yerleştirilmiştir. Ek olarak Rezervuar ve pompa kullanmıyorsunuz, hepsi bir arada sistemlerden kısaca.

Mevcut cpu coolerının test sonuçlarını inceledim. Aynı şartlarda H80 incelemesinide verdim aslında karar senin.

Xigmatek Loki Cooler

Cpu Boşta iken;

Ses: 44 dba, Fan hızı: 1850 rpm ve Cpu ısısı: 34 Derece

Cpu Full Yükte iken;

Ses: 55 dba, Fan hızı: 2750 rpm ve Cpu ısısı: 60 derece

Corsair h80 ise aynı şartlarda

Cpu Boşta iken;

Ses: 42 dba, Fan hızı: 2150 rpm ve Cpu ısısı: 25 Derece

Cpu Full Yükte iken;

Ses: 52 dba, Fan hızı: 2500 rpm ve Cpu ısısı: 47 derece

H80 soğutma performansı olarak daha iyi ses olarakta biraz daha iyi diyebiliriz. Aerocool a H80 i takabilirsiniz. Gayet sessiz çalışıcağını düşünüyorum. Ben 4 fan kullanıyorum. Fan kontrolcü ile sesi sondayken tabiki ses oluyor ama gürültülü değil. Fan kontrolcü ile kısık iken ise ses duymanız çok zor.

quote:

Belirttiğim gibi fan kontrolcünüzde sorun var büyük ihtimalle ne zaman almıştınız kasayı?

zaten benim kasamda ses yok sadece hava akımının cok az bir ses var oda duyulmuyor bile bu daha iyi sogutma sağlarmı ben bu yüzden ala bilirim daha fazla kullanamadım yer bulun koyacak ozaman herşeyi yapacam ekranla sogutucuyu bugün ala bilirim akşam üzeri boru sesi duyulmaz demi...saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

hepsi turuncu olunca renk bütünlüğü olur güzel durur sanırım kasanın tavanı çok ergonomik uydurmasyon fan bile takılabiliyor h100 push/pull yapmayı bile başardım

hocam push/pull'u 2 fan kasanın dışında kalarak mı yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

CORSAIR H100 PUSH PULL :

Üstteki ayarlanabilinir kapakları tek tek söktüm çok kolay sökülüyor.Resimdeki gibi bağladım.Sıcaklık 2-3 derece daha düştü böylece.

Size daha ayrıntılı bir şekilde Kurulumu resimlerle anlatıcam şimdilik resimlerle idare edin

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

Bu arada linkede bakınız işe yarar testler var .Corsair H100 2500K@5200Mhz-Aida64 Test-Asus Uefi Bios Ayarı :http://forum.donanimhaber.com/m_66718769/tm.htm

hocam h100i push pull yapınca 2 fan dıştamı kalıyor acaba?

• quote:

Xpredator de h100 push/pull yapmayı düşünen arkadaşların fan almadan önce anakart sogutucusu ve ramlerle kasanın tavanı arasındaki mesafeyi kontrol etmelerini öneririm 4 fanla beraber h100 oldukça kalınlaşıyor genelde montajda sorun çıkartıyor tabi bununda çözümü var yan panele yakın montaj yapılırsa 4 fanlı şekilde herhangibir sorun çıkmaz

asus p8z77-v pro anakartta sorun cıkarmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

CORSAIR H100 PUSH PULL :

Üstteki ayarlanabilinir kapakları tek tek söktüm çok kolay sökülüyor.Resimdeki gibi bağladım.Sıcaklık 2-3 derece daha düştü böylece.

Size daha ayrıntılı bir şekilde Kurulumu resimlerle anlatıcam şimdilik resimlerle idare edin

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

Bu arada linkede bakınız işe yarar testler var .Corsair H100 2500K@5200Mhz-Aida64 Test-Asus Uefi Bios Ayarı :http://forum.donanimhaber.com/m_66718769/tm.htm

hocam h100i push pull yapınca 2 fan dıştamı kalıyor acaba?

Resimde görüldügü gibi 2 fan dışarda 2 fan içerde.Ben üstteki süsleri söktüm daha iyi hava akışı saglıyor diye.

• quote:

quote:

hepsi turuncu olunca renk bütünlüğü olur güzel durur sanırım kasanın tavanı çok ergonomik uydurmasyon fan bile takılabiliyor h100 push/pull yapmayı bile başardım

fanlar kasanın içinde yalnız benim kasam modlu ve en kalın radyatörün üstüne bile çift sıra fan takacak kadar boşluk var şu an radyatör tavanda (metal kısmın üstünde) ve 6 fanlı olarak kullanıyorum 4 üstte 2 fan altta

asus p8z77-v pro ve 2 fanlı kullanımda problem çıkacağını sanmam

• quote:

quote:

quote:

fanlar kasanın içinde yalnız benim kasam modlu ve en kalın radyatörün üstüne bile çift sıra fan takacak kadar boşluk var şu an radyatör tavanda (metal kısmın üstünde) ve 6 fanlı olarak kullanıyorum 4 üstte 2 fan altta

asus p8z77-v pro ve 2 fanlı kullanımda problem çıkacağını sanmam

4 fan ile sorun olur mu sizce.hepsi kasa icinde kalir mı?

• genelde 4 fanlı olunca birde ramler yüksek olunca ramlere değebiliyor ama yan panele yakın montaj yapılırsa 4 fanlı kullanılabilir (radyatör ve tüm fanlar tavanın alt kısmında kalacak şekilde )
  • quote:

genelde 4 fanlı olunca birde ramler yüksek olunca ramlere değebiliyor ama yan panele yakın montaj yapılırsa 4 fanlı kullanılabilir (radyatör ve tüm fanlar tavanın alt kısmında kalacak şekilde )

teşekkürler hocam.
  • quote:

Cok ses yapmıyor mu fanlar dışarıda..
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.