Bildirim
Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (85. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lyrazed
Bugün beyazından bir adet sipariş geçtim. Umarım hayırlı olur. Çok kasa çürüttüm.
Kesin modlama uğruna mahvedicem ama olsun modlamadan bir zevki olmaz.
Hayirli uğurlu olsun. Bende en kisa zamanda almayi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Justice4ewer
quote:
Orijinalden alıntı: fth-bsky
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar ben de bu kasadan kullanıyorum kasayı kurdum fakat birtek şu kabloyu anlamadım? Nereye takacam acaba? ve ne işe yarar?
arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu anakartım asrock z77 extreme 4 bu kablonun yerini bulamadım ve tam olarak ne işe yarıyor lütfen yardımcı olun.
usb bağlantısıydı galiba bir tanesi tek geliyordu öyle
şu anda bakamıyorum sabah bakarım yanlışsa tekrar yazarım
kardeş şuna biraz dikkatli bakarsan 4 pin usb ye benzer bi halimi var kasanın usb girişleri hepsi çalışıyor
bilmiyorum kasadaki tek 4 pin li giriş bende o var
üstünde de vcc usb- usb+ gnd diye gidiyor belki esata girişidir ama onu hiç kullanmadığım için net cevap veremeyecem
galiba e sata çıkışının büyük ihtimal kullanma imkanın varsa dene çalısıp çalışmadığını esata girişinin
ve usb girişlerine takılıyor biraz araştırınca bunu buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth-bsky -- 26 Aralık 2012; 16:16:32 >
-
-
Bendeki kasanın 3. usb çalışmıyor kontrolcu a nın solundaki 4 pimlik usb kablosunu takınca hepsi iptal çalışmıyor anlamadım ne yapıcağımı -
quote:
Orijinalden alıntı: NikoP
Bendeki kasanın 3. usb çalışmıyor kontrolcu a nın solundaki 4 pimlik usb kablosunu takınca hepsi iptal çalışmıyor anlamadım ne yapıcağımı
Aynı durum bendede var sol baştan 1 ve 2 çalışıyor ama sağdan 1. çalışmıyor.E-sata girişi çalışıyor hata nerde bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alkımm
quote:
Bendeki kasanın 3. usb çalışmıyor kontrolcu a nın solundaki 4 pimlik usb kablosunu takınca hepsi iptal çalışmıyor anlamadım ne yapıcağımı
Aynı durum bendede var sol baştan 1 ve 2 çalışıyor ama sağdan 1. çalışmıyor.E-sata girişi çalışıyor hata nerde bilmiyorum.
Diğer 4 pinli usb kablosunu takınca 3 üde iptal oluoyrmu ? -
-
-
quote:
quote:
quote:
Aynı durum bendede var sol baştan 1 ve 2 çalışıyor ama sağdan 1. çalışmıyor.E-sata girişi çalışıyor hata nerde bilmiyorum.
Diğer 4 pinli usb kablosunu takınca 3 üde iptal oluoyrmu ?
Hayır çalışıyor ya kasanın 3. usb girişi arızalı yada bağlantı noktasında bir durum var o kadar da önemli değil aslında 2 yıl olacak böyle kullanıyorum böylede gider artık.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Diğer 4 pinli usb kablosunu takınca 3 üde iptal oluoyrmu ?
Hayır çalışıyor ya kasanın 3. usb girişi arızalı yada bağlantı noktasında bir durum var o kadar da önemli değil aslında 2 yıl olacak böyle kullanıyorum böylede gider artık.
ben alalı 4 ay felan oluyor acaba garantiye yollasammı diye düşündüm ama 1 usb slotu için değmez
acaba bizmi yanlış yapıyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanoflaz
quote:
Kasa bugün geldi teknobiyotik baya hızlıymış. Umarım memnun kalırım gerçi hangar gibi ama benim su soğutmayı nasıl kurucam bilmiyorum.radyatör ve pompa yerleri "?" kafamda.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
Su soğutmayı kurdunuzmu bilmiyorum ama h100 varsa ust tarafı sökmeniz lazım kasayı predator yapan yer gidiyor
-
su soğutma ile ilgili büyük sıkıntım var. Rezervuarı 2 adet 5.25 soketine altına pompayı koyabilsem bile bendeki 120 lik radyatör o kadar kalınki powerın olduğu bölüme sığmıyor. Tek çare gene üstteki 23 cmlik büyük fanı söküp tavana monte etmeye bakıyor. Bu sefer 23 cm lik fan fazlalık olarak elimde kalıyor. Lakin üstten egzos fanları koymam gerekiyor.
Bu durumda;
Üstteki kapaçıklar ile kasanın üst metali arasına 12 lik fanları sığdırabilirmiyim?
(Varsayım)Sığdırdığım zaman kapaklar sürekli kapalı mı kalmak zorunda kalıyor? -
Güzel kasa soğutması iyidir -
quote:
su soğutma ile ilgili büyük sıkıntım var. Rezervuarı 2 adet 5.25 soketine altına pompayı koyabilsem bile bendeki 120 lik radyatör o kadar kalınki powerın olduğu bölüme sığmıyor. Tek çare gene üstteki 23 cmlik büyük fanı söküp tavana monte etmeye bakıyor. Bu sefer 23 cm lik fan fazlalık olarak elimde kalıyor. Lakin üstten egzos fanları koymam gerekiyor.
Bu durumda;
Üstteki kapaçıklar ile kasanın üst metali arasına 12 lik fanları sığdırabilirmiyim?
(Varsayım)Sığdırdığım zaman kapaklar sürekli kapalı mı kalmak zorunda kalıyor?
kapaklarla fanlar arasına fazla boşluk yok biliğimiz fanlardan hiçbirisi sığmaz sığsada sürekli kapalı kalırkı bu durumda da pek mantıklı olmaz gibime geliyor
radyotör fanlarıyla birlikte tavana sığabilir iç kısmıda ama boyut burada önemli soru
-
radyatörde sorun yaşıyorum koyacak yer yok. Ya slim radyatöre geçiş yapıcam yada bir şekilde tarzanca montelicem kasaya.
Sıvı soğutmanın borularını değiştiricem. Eskisi saydamdı pirinç rakorlar boruyu sarartıyodu. Beyaz yada kırmızı alıcam, büyük ihtimalle beyaz olucak.
Edit: Bu arada yukarıdaki kabloyla ilgi net bilgi alamayan arkadaşlar. O kablo usb kablosu. 9 pinli çıkışa takıyorsunuz. 9 pinli çıkışın 4 pinli kısmına boşluk olan tarafa GND gelecek şekilde takmanız gerekiyor. USB lerin hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor bende. Alttaki örnek resimden anlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 29 Aralık 2012; 23:00:35 >
-
quote:
radyatörde sorun yaşıyorum koyacak yer yok.Ya slim radyatöre geçiş yapıcam yada bir şekilde tarzanca montelicem kasaya.
Sıvı soğutmanın borularını değiştiricem. Eskisi saydamdı pirinç rakorlar boruyu sarartıyodu. Beyaz yada kırmızı alıcam, büyük ihtimalle beyaz olucak.
üst panele ufak bir modifiye yaparsan istediğin çapta radyatör kullanırsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
quote:
radyatörde sorun yaşıyorum koyacak yer yok.Ya slim radyatöre geçiş yapıcam yada bir şekilde tarzanca montelicem kasaya.
üst panele ufak bir modifiye yaparsan istediğin çapta radyatör kullanırsın
resimde pek anlayamadım plexi ile üst panelimi yükseltmişler?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X