Şimdi Ara

AeroCool XPREDATOR 750W vs Corsair C70 + PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 kasayı araştırıyorum uzun süredir. Ancak Corsair C70 alırsam PSU ayrı alacağım büyük ihtimal 170TL lik High Power 750W Bronze alırım yanında. Ancak C70 340TL birde PSU parası eklenince çok pahalı oluyor. Ancak Aerocool Xpredator 750W PSU yanında geliyor direk fiyatıda 450TL. Yanınada 4 tane fan takılabiliyor. Sizce hangisi daha iyi soğutma sağlıyor. Fazla parada vermek istemiyorum aslında. Xpredator Full tower bu arada.

• C70 in full towerı aratmayacağını garanti edebilirim sana 3 fanla geliyor 7 tane fan daha takabilirsin, sistemini yaz ona göre psu önerilim %90 ihtimal sistemin 750w ın yarısını bile çekmeyecek.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5307

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic--sea-m12ii-620--620w-80-plus-bronze-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

Yukarıda ki çift mükkemmel mesela Seasonic M12II serisi hem modüler hem de aerocool ve high powerdan çok daha kaliteli

• bütçede sıkıntı çıkmazsa c70 alın. çıkarsa 400r+750W modeli var corsair onada bakabilirsiniz.
  • Sistemim:
    Anakart: Asrock Extreme 3 970
    CPU- AMD FX 8350
    Ram: Corsair 8gb 1600mhz 4x4
    Ekran kartı: Sapphire HD 6870

Sistemim bu ancak geleceğe yönelik bir PSU almak istediğimden dolayı 700 veya 750W istiyorum. C70 pahalı bir kasa. Xpredator ile aralarındaki soğutma farkı nedir ? Ayrıca C70 heryerde satılmıyor. Siyah rengini hepsiburadada zor buldum. Sizce fiyatına değecek bir kasa mı yoksa XPredator 'de yeteri kadar iyi soğutacak bir kasa mı. Çünkü XPredator alırsam yan panelinde 4 tane kaliteli fan takacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

bütçede sıkıntı çıkmazsa c70 alın. çıkarsa 400r+750W modeli var corsair onada bakabilirsiniz.

Ben yan paneli camlı istiyorum. C70 ve XPredator arasında kaldım bu yüzden. Ancak C70'in fiyatını karşılayabilecek bir ürün olması konusunda tereddüt ediyorum. XPredator hakkında düşünceleriniz nedir ? Yan paneline 4 tane fan takılabiliyor sonuçta. 4 tane kaliteli fan taksak C70 'den daha iyi soğutmaz mı. Ayrıca Full Tower ?
  • Ahayri kullanıcısına yanıt
    aerocool kasa önermem. c70 mid tower olarak geçer ama içi fulltower kadar geniştir. bir çok kişi c70 alıpta şikayet etmedi. hem corsair sağlam yapar kasalarını sorun çıkarmaz. isterseniz konu olarak var corsair kullananlar diye girin oradakilere sorun.
  • quote:

aerocool kasa önermem. c70 mid tower olarak geçer ama içi fulltower kadar geniştir. bir çok kişi c70 alıpta şikayet etmedi. hem corsair sağlam yapar kasalarını sorun çıkarmaz. isterseniz konu olarak var corsair kullananlar diye girin oradakilere sorun.

Hocam benim için önemli olan soğutma ve görünüş. Soğutma olarak aralarında fark olur mu? 1-2 derece fark edecekse aradaki fiyat farkına değmez çünkü. Çünkü XPredator yan paneline 4 tane kaliteli fan takarsam performans olarak beni düşündürmeyeceğini düşünüyorum. Ama çoğu kişi Corsair kasalarını öneriyor. Nedir bu Corsair kasalarının farkı. 5 - 10 derece fark mı var aralarında da herkes Corsair öneriyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

C70'in incelemesine linkten göz atabilirsiniz.

http://www.hwa.com.tr/corsair-vengeance-c70-incelemesi.html
    corsair önermelerinin sebebi sağlamlığı. kasa alırken öncelik sağlamlıktadır.
    kasa soğutması kasayı nereye katacağınızlada alakalı. fanları ne kadar hızlı çalıştırdığınızla da alakalı.
    soğutma performasları eşit fanlar takıldığında ve eşit devirde döndürüldüğünde ikisininde eşittir.
  • quote:

corsair önermelerinin sebebi sağlamlığı. kasa alırken öncelik sağlamlıktadır.
    kasa soğutması kasayı nereye katacağınızlada alakalı. fanları ne kadar hızlı çalıştırdığınızla da alakalı.
    soğutma performasları eşit fanlar takıldığında ve eşit devirde döndürüldüğünde ikisininde eşittir.

Corsair kasaları gerçekten kaliteliymiş. Ancak Aerocool Xpredator 'de tatmin edici seviyede kalite olarak sanırsam öyle değil mi ?
    Aerocool' u anladığım kadarıyla şekil olarak beğeniyorsunuz, ama; malzeme kalitesi olarak hiçbir zaman bir CORSAIR edemez.
  • Tamamdır arkadaşlar fiyatı eşitledim. Herkes Corsair C70 öneriyorsa Corsair C70 alacağım. Soğutma olarak umarım beni pişman etmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Aerocool' u anladığım kadarıyla şekil olarak beğeniyorsunuz, ama; malzeme kalitesi olarak hiçbir zaman bir CORSAIR edemez.

Hayır aslında benim için en önemli şey soğutma performansı. Corsair 'in yan panelinde 2 tane fan yuvası var. Ancak XPredator'ün 4 tane. Corsairin HDD bölümünde 2 tane ekstra fan kısmı var birde sanırım o da Corsairin avantajı. Soğutma olarak 2 kasanın performansı hakkında hiçbir fikrim yok. Keşke bir arkadaş yardımcı olabilse.

Corsair C70 almaya karar verdim, teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 25 Ağustos 2013; 19:03:04 >
    Kasalar arasında öyle sogutma konusunda dağlar taşlar fark yoktur... Çok pahalı bir kasa alıdıgınız için içerisi buzdolabı olmayacak. oda sıcaklıgındaki havayı kasa içerisinden geçirir sadece geri kalanı işleci ve ekran kartı sogutucusuna kalır...

Deneyen ve inceleme yapan arkadaşlar var 3 fanla 11 fan arasında sıcaklık değişmi 1-2 derece en fazla olursa olur ha okadar fan takıpda o cıkan sese dayanabilmek te zor tabiki...

C70 kasayı kullanıyorum ha çok memnunum yan kapak taki fan yuvalarına takılmamak lazım ki bence c70 de yan kapak düz pleksi olsa çok daha güzel görünürdü yaptırmayı düşünmüyorda değilim...

eksen nventus ve vatanda var renkleri bulmak okadarda zor değil siyah arıyorsanız en uygun eksen bilgisayarda...

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95972

Aynı zamanda

Bir C70 kullanıcıs olarak
    XIGMATEK
    ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX siyah ve beyaz renkleri 750wat 80+ silver modüler psu ile beraber geliyor olması fiyatının da makul oluşu bu kasayı da önplana cıakrtıyor
    http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/xigmatek-ccm-38cbw-e71-assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67827

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 25 Ağustos 2013; 22:23:11 >

• http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95972

Hocam bu attığınız siteden alışveriş güvenilir mi daha önce birşey aldınız mı bu siteden ?
    Anakart - C70 askeryeişili kasa ve seasonic 620m modüler psu aldım :)
    GAyet güvenilir. Hatta kasa geldi baktım hafif tozlu gibiydi teşhir ürünü falan olabilir diye içime sinmedi tlf açtım yollayın değiştirelim dediler karşı ödemeli geri yolladım 2 gün içinde yeni kasa geldi...

Eksen bilgisayar güvenilir ve bilindik bir firmadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Anakart - C70 askeryeişili kasa ve seasonic 620m modüler psu aldım :)
    GAyet güvenilir. Hatta kasa geldi baktım hafif tozlu gibiydi teşhir ürünü falan olabilir diye içime sinmedi tlf açtım yollayın değiştirelim dediler karşı ödemeli geri yolladım 2 gün içinde yeni kasa geldi...

Eksen bilgisayar güvenilir ve bilindik bir firmadır...

PSU hakkında da birşey sormak istiyorum. High Power 750W Bronze+ PSU almayı düşünüyorum fiyatıda çok uygun. Ne düşünüyorsunuz bu PSU hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Arkadaşlar 2 kasayı araştırıyorum uzun süredir. Ancak Corsair C70 alırsam PSU ayrı alacağım büyük ihtimal 170TL lik High Power 750W Bronze alırım yanında. Ancak C70 340TL birde PSU parası eklenince çok pahalı oluyor. Ancak Aerocool Xpredator 750W PSU yanında geliyor direk fiyatıda 450TL. Yanınada 4 tane fan takılabiliyor. Sizce hangisi daha iyi soğutma sağlıyor. Fazla parada vermek istemiyorum aslında. Xpredator Full tower bu arada.

F/p arıyorsan tabiiki zalman . z9 plus kullanıyorum gayet memnunum 7 fan takılabiliyor 4 fanla birlikte geliyor psu yok . Z11 plus var o da çok güzel . vatandaki indirimi kaçırma bence
    Link atabilirmisn modeler arasında farklılık lar oluyor çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Link atabilirmisn modeler arasında farklılık lar oluyor çünkü...

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-750w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.