Şimdi Ara

Aerocool VS-9 550W Siyah kasa Merak Edilenler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
12.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Arkadaşlar merhaba, ben de bu kasadan almak istiyorum ama kullanıcıları biraz bizi bilgilendirirse dahada içim rahat edecek. Örneğin fan takmada problem yaşanıyormu? Yani iyi bir soğutma için ön kısmına ve üst kısmına fan takmak gerektiğini öğrendim. Bu değişiklikleri rahatça yapabiliyormuyuz?

Kullananlar cevap yazarsa sevinirim...

Fan rahat takarsın toz filtreside mevcut zaten fakat o/c yapmıcaksanız işlemci için kule tipi soğutucu al hem serin hem sessiz kullan stok fan eziyet gibi oluyor:)Öne fan takmadanda özel bir soğutucu ile işlemci gayet soğuk çalışıyor ekran kartınıda atı 5xxx serisi alırsanız zaten ısınma sorunu olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saw_ -- 23 Ağustos 2010; 11:42:27 >

Ben yakında bir sistem toplayacağım gerçi aylardır toparlayamadım ama yakında olacak :D

Bende aynı kasasın yanı pencereli olanından dusunuyorum arkadaslar ,http://www.teknobiyotik.com/aerocool-vs-9-550w-pencereli-mid-tower-siyah-oyuncu-kasasi.html

acaba sistemimi kaldırırmıki ?

amd 6850 yada gtx460 alıcam
    amd 1055t x6
    2x2gb toplamda 4gb ram
    msi 870-g54 anakart ile...
  • Sınırda kalabilir, psu -80 çünkü ve VS-9 kasanın içinde sadece egzost fan var, yani ön, üst, yan kapağa yine fan ekleyerek mevcut fiyatının üstüne çıkacaksınız. Fakat alttaki gibi ucuz bir seçim yapabilirsiniz.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29131

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-performance-550w-guc-kaynagi.html

Overclock yapmadığınız sürece psu yeterli gelecektir, bütce arttırımına giderseniz alttaki power supply'i alabilirsiniz.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/sapphire-pure-625w-guc-kaynagi.html

• O.C yapmayı şu an için düşünmüyorum , ileride belki olabilir , tavsiye ettiğiniz kasa guzelmıs ama bırazcık arastırdım gurultu problemı varmış . Tipi güzel ama ben bu vs9 u sevdım fiyatıda cok uygun geldı gibi 2 tane daha fan alsam 170 tl anca yapıyor ... bende bu cıvarlarda para verebılırım topladıgım sısteme gore yoksa bi şeyden kısmak gerekicek , eğer böyle bi sistemi OC'suz kaldırıcaksa almayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: sandburn

güncelll

Merhaba sandburn,
    Bu kasayla 3 sistem kurdum biri senin sisteme çok yakın.
    -AMD Phenom II X6 1055T
    -GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit
    -CORSAIR 4GB (2*2GB) XMS3 1600MHz CL8 DDR3 Dual Kit
    -ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz
    Sadec ek olarak ön kısma bir tane.
    XIGMATEK CLF SERİSİ 120MM KIRMIZI LED FAN Ekledim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-clf-f1252-clf-serisi-120mm-kirmizi-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=45708

Ses problemi kişiden kişiye değişir fakat; böyle bir problem olduğunu
    düşünmüyorum. Bilgisayar yükte değilken zaten normal bir pc kasası
    kadar ve kesinlikle rahatsız etmiyecek şekilde sadece dikkatli dinlenildiğinde
    çok hafif bir hava akımı sesi duyulmakta.
    Oyunlarda veya bilgisayarı tam yükte çelıştıracak herhangi bir uygulamalarda ise
    az da olsa psu fanını n hızlanması sonucu ses düzeyi artmakta ve yine rahatsız
    etmeyici fakat; duyulabilir bir ses oluşmakta.

Hatta oyun oynarken azda olsa duyulan ses PSU yerine ekran kartından geliyor da
    olabilir ayrıca bunu için bir daha kontrol etmedim.
    Ama kesinlikle altını çizmek istiyorum öyle yüksek bir ses değil.
    Üsttde de belirttim işlemci fanının sesi psu fanının sesinden daha fazla.
    Zaten işlemci soğutucusu alacaksan bu durumu düşünmene bile gerek yok.

Ayrıca yazdığım sistemi üzerindeki psu ile çok rahat bir şekilde
    çalıştırıyor ve o.c li bir şekilde...
    O.C.li ya da o.csiz sistemi her türlü soğutur dikkat ettiysen üsttede hava ızgaraları var
    alacağın iki fandan birini ön diğerini kasanın üst tarafına konumlandırırsan tadından
    yenmez. Bu fiyata alınabilecek AOPEN NAGAS G6 ile birlikte en iyi fp kasası bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yelkowan

quote:

güncelll

Merhaba sandburn,
    Bu kasayla 3 sistem kurdum biri senin sisteme çok yakın.
    -AMD Phenom II X6 1055T
    -GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256Bit
    -CORSAIR 4GB (2*2GB) XMS3 1600MHz CL8 DDR3 Dual Kit
    -ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz
    Sadec ek olarak ön kısma bir tane.
    XIGMATEK CLF SERİSİ 120MM KIRMIZI LED FAN Ekledim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-clf-f1252-clf-serisi-120mm-kirmizi-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=45708

Ses problemi kişiden kişiye değişir fakat; böyle bir problem olduğunu
    düşünmüyorum. Bilgisayar yükte değilken zaten normal bir pc kasası
    kadar ve kesinlikle rahatsız etmiyecek şekilde sadece dikkatli dinlenildiğinde
    çok hafif bir hava akımı sesi duyulmakta.
    Oyunlarda veya bilgisayarı tam yükte çelıştıracak herhangi bir uygulamalarda ise
    az da olsa psu fanını n hızlanması sonucu ses düzeyi artmakta ve yine rahatsız
    etmeyici fakat; duyulabilir bir ses oluşmakta.

Hatta oyun oynarken azda olsa duyulan ses PSU yerine ekran kartından geliyor da
    olabilir ayrıca bunu için bir daha kontrol etmedim.
    Ama kesinlikle altını çizmek istiyorum öyle yüksek bir ses değil.
    Üsttde de belirttim işlemci fanının sesi psu fanının sesinden daha fazla.
    Zaten işlemci soğutucusu alacaksan bu durumu düşünmene bile gerek yok.

Ayrıca yazdığım sistemi üzerindeki psu ile çok rahat bir şekilde
    çalıştırıyor ve o.c li bir şekilde...
    O.C.li ya da o.csiz sistemi her türlü soğutur dikkat ettiysen üsttede hava ızgaraları var
    alacağın iki fandan birini ön diğerini kasanın üst tarafına konumlandırırsan tadından
    yenmez. Bu fiyata alınabilecek AOPEN NAGAS G6 ile birlikte en iyi fp kasası bence.

Yelkowan Dostum , çok teşekkür ederim içimi rahatlattın hemen teknobiyotikten pencereli olan modelini alıyorum :)

Ayrıca işlemci soğutucusu da almayı dusunuyorum ses gercekten problem yaratabılıyormus... :)

İyi akşamlar diliyorum...

• quote:

Yelkowan Dostum , çok teşekkür ederim içimi rahatlattın hemen teknobiyotikten pencereli olan modelini alıyorum :)
    Ayrıca işlemci soğutucusu da almayı dusunuyorum ses gercekten problem yaratabılıyormus... :)

İyi akşamlar diliyorum...

Önemli değil umarım memnun kalırsın. Eğer kasayı ses veya başka herhangi bir nedenden beğenmezsen
    geri yollama hakkının olduğunu unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 4 Aralık 2010; 18:17:36 >
  • uste 140 lık fan takan varmı sankı bıraz sorunlu gibi

GA-990XA-UD3 F12 REV 1.1 BOARD - AMD FX-8320 3500MHZ(SİMDİLİK) CPU -COOLER MASTER 212 SOGUTUCU -2133MHZ (SİMDİLİK)4X2GB =16GB GEIL EVO CORSA DDR3 RAM - CORSAIR - 128GB Force GS (560MB Okuma / 535MB Yazma) - 500x2 GB 1TB SEAGATE BARACUDA RAİD - POWEWRCOLOR ATİ 4870 1GB RAM DDR5 4800MHZ -ACER S235HLABII 23 inç 2ms Led Monitör - Aerocool VS-9 550W 8 Fan Yuvalı GAMER CASE
  • Selamlar ,

üste 140 lık fan bende takmayı dusundum , ancak yan tarafı pencereli olan modeli aldıgım ıcın yan tarafa 120 lık taktım vizo uv lardan ancak vızlıyor fan o aradaki vızz sesinini nasıl kesicez arkadaşlar yahu :) oradan cıkartıcam

GA-990XA-UD3 F12 REV 1.1 BOARD - AMD FX-8320 3500MHZ(SİMDİLİK) CPU -COOLER MASTER 212 SOGUTUCU -2133MHZ (SİMDİLİK)4X2GB =16GB GEIL EVO CORSA DDR3 RAM - CORSAIR - 128GB Force GS (560MB Okuma / 535MB Yazma) - 500x2 GB 1TB SEAGATE BARACUDA RAİD - POWEWRCOLOR ATİ 4870 1GB RAM DDR5 4800MHZ -ACER S235HLABII 23 inç 2ms Led Monitör - Aerocool VS-9 550W 8 Fan Yuvalı GAMER CASE
  • Coller Maser rc 692 mi bu kasa mı ?
  • Bu kasayı 1 hafta önce Vatan bilgisayar Batıkentten aldım çok memnunum. Kendi fanları çok sessiz. Amd x6 nın fanı bazen kafa ütülüyor. Birde xigmax ın fanını aldım oda ses yapıyor. Sessiz bir fan önerebilirmisiniz. İşlemci için su soğutma düşünüyorum corsaair h50 yada h70 bunu şimdi alıp takarsam garantikonusunda sıkıntı yaşarmıyım ? Onur sormak istedim. Teşekkürler.

Edit: Ha birde psu bence kaliteli hd6850 ekran kartı x6 işlemci ikisinide overclock yaptığımda 4 saat stabil oyun oynadım hiçbir problem olmadı. Aldığım extra fanıda öne taktım toz filtresi her gün doluyor fanın şekli çıkıyor önde gayet başarılı ön toz filtreleri bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omuryavuz -- 16 Mart 2011; 22:18:21 >
  • saphire 6870 çalışır mı bu kasada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

saphire 6870 çalışır mı bu kasada?

+1
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.