Şimdi Ara

Aerocool VS-9 550W Siyah kasa Merak Edilenler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
12.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6870 de sıkıntı çıkarmaz değil mi arkadaşlar bu kasa ? bende aradım da bulamadım 6850 yi kaldırıyorsa bi 20 30 w daha artırıncada sorun olmaz heralde ?

Orijinalden alıntı: Ridian

6870 de sıkıntı çıkarmaz değil mi arkadaşlar bu kasa ? bende aradım da bulamadım 6850 yi kaldırıyorsa bi 20 30 w daha artırıncada sorun olmaz heralde ?

yok kardeşim sıkıntı çıkarmaz emin ol.Bende 6870 kullanıyom x4 965 işlemci var yeni kasa dizdim. 1 sene oldu hiç sıkıntı yaratmadı.Ben kasa üzerinde almıştım.Ama ilerisini düşünüyorsan 620w olanlarını al veya 750w

Orijinalden alıntı: Turko24

quote:

6870 de sıkıntı çıkarmaz değil mi arkadaşlar bu kasa ? bende aradım da bulamadım 6850 yi kaldırıyorsa bi 20 30 w daha artırıncada sorun olmaz heralde ?

yok kardeşim sıkıntı çıkarmaz emin ol.Bende 6870 kullanıyom x4 965 işlemci var yeni kasa dizdim. 1 sene oldu hiç sıkıntı yaratmadı.Ben kasa üzerinde almıştım.Ama ilerisini düşünüyorsan 620w olanlarını al veya 750w

Yok usta kasayı zaten aldım da 2 sene önce.Ekran kartı alıcamda ondan sordum ^_^ 6870 ya da 6850 alıcam bi aksilik olmazsa inşallah.Yorumunuz için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 29 Mart 2013; 9:09:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

quote:

Yok usta kasayı zaten aldım da 2 sene önce.Ekran kartı alıcamda ondan sordum ^_^ 6870 ya da 6850 alıcam bi aksilik olmazsa inşallah.Yorumunuz için çok teşekkürler

Rica ederim n.y.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.