Şimdi Ara

Aerocool Strike X GT - Devil Red

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, bu kasa alınır mı sizce fiyatı çok uygun geldi bana.
    Tasarımı çok güzel, özellikleri de standart ?
    Sizce bu kasa gönül rahatlığıyla alınır mı ?
    Teşekkürler.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-strike-x-gt-devil-red-mid-tower-atx-kasa.html

• bu fiyat aralığını düşünürseniz alınabilecek kullanışlı ve yeni bir kasa. alabilirsiniz.
  • Teşekkürler ama strike daha iyi duruyor :)
  • Bence yer sorununuz yoksa big tower kasalardan alınız çünkü kasa psu gibi şeyler bir defa alınıp senelerce kullanılcak ürünlerden yeni sistem toplarken kasa ve psuya ek ücret vermemiş olursunuz 2-3 sene sonra topladığınızda hemde daha iyi hava akışı sağlanıyor ve bazı ekran kartları cok uzun sorun yaşayabilirsiniz
  • Zalman Z9 yada Aerocool Sixth Element modelleri çok daha kullanışlı ve kaliteli modellerdir. Zaten malzeme kalitesini ve özelliklerini bile düşündürmemek için böyle acaip yanarlı dönerli kasalar yapıyorlar, hiç tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Zalman Z9 yada Aerocool Sixth Element modelleri çok daha kullanışlı ve kaliteli modellerdir. Zaten malzeme kalitesini ve özelliklerini bile düşündürmemek için böyle acaip yanarlı dönerli kasalar yapıyorlar, hiç tavsiye etmiyorum.

O halde eksilerini söyler misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOL1DXT

O halde eksilerini söyler misiniz ?

Kalitesiz ve yoğun kullanılmış plastik aksam, 4+4 pin yukardan taşımak için bölme açılmaması, anakarta doğru konumlandırılmış hdd platformu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Zalman Z9 yada Aerocool Sixth Element modelleri çok daha kullanışlı ve kaliteli modellerdir. Zaten malzeme kalitesini ve özelliklerini bile düşündürmemek için böyle acaip yanarlı dönerli kasalar yapıyorlar, hiç tavsiye etmiyorum.

Hocam sizce sixth element'in uzunluğu yeter mi? Çünkü ekran kartı içi 28cm vga diyor da?
  • Sixth Element kasada 5.25 bölümlerinin bir bölümü çıkartılabiliyor, böylece 40cm vga uzunluğu oluyor bilginize.
  • Oo Hay maşallah. E o zaman hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz. Valla çok kararsızım niye böyleyim ya Yanlış hatırlamıyorsam bana rc692 ve sixth elementi önermiştiniz. Sixth elemente sempati duymaya başladım

damn2u
  • Aynı fiyat aralığında Sixth Element ve Zalman Z9 gibi kaliteli kasalar mevcutken, bu kasaların yanında onca eksiği olan Strike X GT modelini almayın.

Kararsız olmayın, kasanın görüntüsünden çok özellikleri önemlidir, uzun vade de kasa için bileşenleri daha performanslı kullanmasını sağlayan, sistem upgrade yapıldığında size sorun çıkartmayacak kasalar alın, üstteki öneriler gibi.
  • Pekala , peki strikex psular hakkında ne söyleyebilirsiniz? Netten biraz baktım ama .. Sixth Element veya rc692+gx650watt alayım diyorum ?
  • Strike-X power supplyler fiyat konusunda olumlu olduğu gibi sağladıkları güç konusunda çok iyiler o yüzden tercih edilebilirler. Sixth Element + Strike-X 500w/600w modellerinden birisi alınabilir.
  • Rc692+gx650watt psu şu anda 304tl fakat %25 indirim çerçevesinde. Eğer yarın da bu indirim olursa bunu düşünüyordum ama? Rc692 iki fanla geliyo bu onun eksilerinden sanırım. Hayırlısı olsun inş.

Çok mu soru sordum ne?
  • Hangisi size uyuyorsa onu alın tabiki, sadece şu farklardan bahsedeyim son olarak, CM GX serisi power supplyler sesli olduğu için şikayet eden kullanıcılar var, tabi bu ses problemi kişiden kişiye değişir, bazı kişiler 20db fan sesini bile rahatsız edici bulur, bazı kişiler 36db fan sesini bile problem olarak nitelendirmez. Bunun yanında RC-692 power supply ile birlikte olduğu için tek model, yani pleksili yan kapak yok, Sixth Element modelinde pleksili yan kapak var. Sanırım tüm sorular soruldu, tüm cevaplar verildi, bir tek tercihe karar vermek kaldı.
  • Valla kirletmek istemedim arkadaşın başlığını ama size pm atamadığım için

sixth element+strikex600watt düşünüyorum. Pleksili kapağın ne gibi artıları vardır,,

Üzgünüm yine sordum
  • Sadece görsel olarak kullanıcıya hitap eder, ledli fanlar ile modifiye ederseniz seyir alanı oluşur.
  • Hııı anladım

Sixth Element(beyaz)+strikex600watt yapalım o zaman. Çok seksi olucak anlaşılan
  • Yalnız bir şey dikkatimi çekti, teknobiyotik ve inventus gibi işi bilen yerlerde everest, frisby benzeri, zamanında peynir ekmek gibi satan kasalardan eser kalmamış. Kullanıcıların bilinçlenmesi bunda en büyük etken sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.