Strike-X power supplyler fiyat konusunda olumlu olduğu gibi sağladıkları güç konusunda çok iyiler o yüzden tercih edilebilirler. Sixth Element + Strike-X 500w/600w modellerinden birisi alınabilir.
Aynı fikirde değilim bence power supply iyi verimlilik sağlamıyor, güç kaynağı alırken 80+ sertifikasına dikkat etmek daha mantıklı bence
Strike X powerlar zaten 80+ Bronze.
quote:
Orijinalden alıntı: rextr
Yalnız bir şey dikkatimi çekti, teknobiyotik ve inventus gibi işi bilen yerlerde everest, frisby benzeri, zamanında peynir ekmek gibi satan kasalardan eser kalmamış. Kullanıcıların bilinçlenmesi bunda en büyük etken sanırım.
ama vatanda hala satılıyor
Hocam o kasayı kullanıyorum 550w birlikte aldım dediğin gibi kasa güzel görünüyor tipini begenmeyen yok :D fanları sessiz kablo saklama deligi cok bir tek cpu icin ussten açmamıslar onuda ben açmayı düşünüyorum önde toz filitresi yok psu altında var üst ve ön taraflar plastikten ve cıkarılabiliyor hdd anakarta dogru takılıyor ve hddyi plastik aparatla tutturuyorsun sürekli hdd cıkarıp takacaksan sinirini bozar aklıma gelenler bukadar merak ettiklerini sorabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: serkan_nl
Hocam o kasayı kullanıyorum 550w birlikte aldım dediğin gibi kasa güzel görünüyor tipini begenmeyen yok :D fanları sessiz kablo saklama deligi cok bir tek cpu icin ussten açmamıslar onuda ben açmayı düşünüyorum önde toz filitresi yok psu altında var üst ve ön taraflar plastikten ve cıkarılabiliyor hdd anakarta dogru takılıyor ve hddyi plastik aparatla tutturuyorsun sürekli hdd cıkarıp takacaksan sinirini bozar aklıma gelenler bukadar merak ettiklerini sorabilirsin
Alabileceksem corsair 400r al cok mukkemmel kasadir Ama o beni asar diorsan zalman z9 al
quote:
Orijinalden alıntı: sabazios
quote:
Orijinalden alıntı: serkan_nl