Şimdi Ara

Aerocool Aero One Frost RGB USB hakkında yardım ve önerilerinizi beklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sinerji üzerinden bu kasayı almayı planlıyorum. internet uzerınde cok fazla vıdeo ve ınceleme bulamadım. 2 tane yerlı vıdeo 2 3 tanede rusların vıdeolarından bırseyler anlamaya calıstım.
    www.sinerji.gen.tr
    Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
    https://www.sinerji.gen.tr/aerocool-aero-one-frost-rgb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu419849

elimde bu kasa mevcut
    www.vatanbilgisayar.com
    XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hawthorn-en9535-4x12cm-led-fan-usb-3-0-midt-atx-siyah-kasa.html

kasayı dusurdum ve sag arka ayagı ıcıne çöktü

ve sanırsam sıvı sogutmanın fanıda bu sebeble cok fazla ses cıkarıyor...
    www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 120 AM4 UYUMLU 120MM SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-lite-120-am4-uyumlu-120mm-sivi-sogutma-sistemi.html

bunuda soyle anladım fanını söktüm kasaya bır ucu değdirdiğimde fandan cıkan ses cıkmaya baslıyor. ben onceden sogutucunun fanında sıkıntı var sanıyordum acıkcası...
    kasamın sogutma performansınıda pek begenmemıstım suan yenı bır kasa alma arıfesındeyım. üstteki kasaya göndüm kaydı acıkcası.
    shaarkoonun tg5 ı baya övülüyordu ama sogutması çok farklı olmaz dıye dusunuyorum onunda ön tarafı cam. o sebeble bu kasaya suan ıcın sıcagım. tavsıyelerınızı beklıyorum

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz

• ıp
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • Ben de eclipse olanı var görüntü olarak güzel kasa ama saç kalitesi falan düşük, malzeme kalitesi kötü haf 912 kasama göre. Bu fanlarda rpm ayarı falan yapılmıyor, eclipse olanı alırsan pwm fanla geliyor boşta falan daha sessiz olur. Bide kasanın boyu falan kısa o yüzden hoşuma gidiyor benim memnunum genel olarak güzel duruyor masaüstünde misafirlerin falan hoşuna gidiyor baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 18 Şubat 2020; 10:15:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Ben de eclipse olanı var görüntü olarak güzel kasa ama saç kalitesi falan düşük, malzeme kalitesi kötü haf 912 kasama göre. Bu fanlarda rpm ayarı falan yapılmıyor, eclipse olanı alırsan pwm fanla geliyor boşta falan daha sessiz olur. Bide kasanın boyu falan kısa o yüzden hoşuma gidiyor benim memnunum genel olarak güzel duruyor masaüstünde misafirlerin falan hoşuna gidiyor baya
    150 liraya yakın fark cıkıyor sadece ısık mısık ayagına. sogutması guzel ve ılerde 240lık radyator alırsam takabılırım uste dıye dusunmustum bunu...

bu kasanın fanlarında sadece molex gırısmı var? 3 pinli giriş yok mu? anakarta taktıktan sonra 3 yada 4 fark etmıyor anakarttan ayarlayabılıyorum. ledlerın ayarlanmadıgını bılıyordum ama hız ayarı vardır heralde .
    tabı sac kalıtesı kotu demıssınız burası bıraz sıkıntı. sıvı sogutmanın fanı ses yaparmı acaba yıne..
    asus rog 3080
    corsair rm850

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

150 liraya yakın fark cıkıyor sadece ısık mısık ayagına. sogutması guzel ve ılerde 240lık radyator alırsam takabılırım uste dıye dusunmustum bunu...

bu kasanın fanlarında sadece molex gırısmı var? 3 pinli giriş yok mu? anakarta taktıktan sonra 3 yada 4 fark etmıyor anakarttan ayarlayabılıyorum. ledlerın ayarlanmadıgını bılıyordum ama hız ayarı vardır heralde .
    tabı sac kalıtesı kotu demıssınız burası bıraz sıkıntı. sıvı sogutmanın fanı ses yaparmı acaba yıne..

Alıntıları Göster
    fanlar da hem molex hem de 3pin bağlantısı mevcut. ışıklara müdahale edemiyorsunuz ama fan hız ayarı yapılabiliyor. ben hep full devirde kullandım ve fanlar gayet sessizdi. üst kısma 240mm radyatör takılabiliyor ama ön paneldeki 3 fan 360mm radyatör dahi destekliyor. malzeme kalitesi yeterli elinizde kalacak kadar kalitesiz değil. ürün fiyatına fazlası ile değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C034FACC7

fanlar da hem molex hem de 3pin bağlantısı mevcut. ışıklara müdahale edemiyorsunuz ama fan hız ayarı yapılabiliyor. ben hep full devirde kullandım ve fanlar gayet sessizdi. üst kısma 240mm radyatör takılabiliyor ama ön paneldeki 3 fan 360mm radyatör dahi destekliyor. malzeme kalitesi yeterli elinizde kalacak kadar kalitesiz değil. ürün fiyatına fazlası ile değer.

Alıntıları Göster
    yorumunuz ıcın tesekkurler. son bır soru daha sorayım ledler kapatılabılıyormu fanlardakı?
    yanı hız ayarına gore renkler kaybolup gerı gelebılıyormu. yanı fan hızı dusukken solup fan yuke bındıgınde ışıldıyormu ?
    asus rog 3080
    corsair rm850

• fanlardaki ledler ve fan motoru aynı bağlantıdan besleniyor ve hatırladığım kadarıyla fan ne kadar hızlı çalışırsa ledler o kadar parlak oluyordu. ben hep full devirde kullandım. ışık hassasiyeti olan biriyim ve ışıklar loş çok tatlı bir parlaklığa sahipti ve hiç rahatsız olmadım.

fanlardaki ledler ve fan motoru aynı bağlantıdan besleniyor ve hatırladığım kadarıyla fan ne kadar hızlı çalışırsa ledler o kadar parlak oluyordu. ben hep full devirde kullandım. ışık hassasiyeti olan biriyim ve ışıklar loş çok tatlı bir parlaklığa sahipti ve hiç rahatsız olmadım.
    anladım tesekkurler tekrardan...

ben aksamları karanlıkta fılm felan ızlerken rahatsız etmesın dıye sormustum cevabımı aldım :)
    şuan aklımdakı tek soru sıvı sogutmanın fanı ses yaparmı bu kasada.
    ses yaparsa artık kasanın egzoz fanını kullanırım sogutmanın fanını da kasa fanı yaparım :)
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • ben sıvı soğutmayı (240mm) ön panele fanlardan hava alacak şekilde takmıştım ve sıvı soğutmanın kendi fanlarına ihtiyaç dahi duymamıştım. eski zamanlarda kasa üzerinde gelen fanlar direk çıkar at kalitesindeyken artık fanlara ve özellikle havalandırma kalitesine özen gösteriliyor. kasayı satıp sistemi dağıttım ama her an aynı kasayı sipariş geçebilirim.

ben sıvı soğutmayı (240mm) ön panele fanlardan hava alacak şekilde takmıştım ve sıvı soğutmanın kendi fanlarına ihtiyaç dahi duymamıştım. eski zamanlarda kasa üzerinde gelen fanlar direk çıkar at kalitesindeyken artık fanlara ve özellikle havalandırma kalitesine özen gösteriliyor. kasayı satıp sistemi dağıttım ama her an aynı kasayı sipariş geçebilirim.
    şuan aklımı tamamen çeldiniz

sanırım yarın kasayı alacam
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • iyi bir karar pişman etmez sizi. aldığım ve kutusundan çıkardığımda ilk yorumum şu oldu " atx tam boy bir kasa bu kadar zarif olabilir mi ? "

iyi bir karar pişman etmez sizi. aldığım ve kutusundan çıkardığımda ilk yorumum şu oldu " atx tam boy bir kasa bu kadar zarif olabilir mi ? "
    bu fıyat bandında zaten fazla secenek yok. ya kumar oynayacaz fason ürünlerı deneyecez yada sharkoona bakacaz :)

umarım pişman etmez ve eldekı kasayıda kısa surede satarım :)
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • https://forum.donanimhaber.com/aerocool-aero-one-frost-kasa-satilmistir--141719732#141720212 - bu satış ilanımda resimler var

https://forum.donanimhaber.com/temperli-kasa-onerisi--141271310-2#141417493 - bu ise kasa hakkındaki yorumumdu ve fan ışıkları hakkında fikriniz olur

https://forum.donanimhaber.com/aerocool-aero-one-frost-kasa-satilmistir--141719732#141720212 - bu satış ilanımda resimler var

https://forum.donanimhaber.com/temperli-kasa-onerisi--141271310-2#141417493 - bu ise kasa hakkındaki yorumumdu ve fan ışıkları hakkında fikriniz olur
    dükkanınızdan bakmıstım

yorumlarıda ınceleyeyım
    asus rog 3080
    corsair rm850

• Satış sayfasında LED açma kapama özelliği var gözüküyor, geceleri açık bırakmam gereken durumlarda ledleri kapatmak istersem böyle bir imkan oluyor mu kasada?

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Satış sayfasında LED açma kapama özelliği var gözüküyor, geceleri açık bırakmam gereken durumlarda ledleri kapatmak istersem böyle bir imkan oluyor mu kasada?
    o kadar yorum yazdık okumak yerine soru soruyorsunuz ! azıcık emek sarfedin ve yorumları okuyun.

ram cl 36 7800 mhz
    asus z790 apex encore
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.